15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportHarry Maguire, noul căpitan de la Manchester United

Harry Maguire, noul căpitan de la Manchester United

El va prelua banderola de la fundaşul stânga Ashley Young, care este aproape de un transfer la Inter Milano.

Maguire, care are 26 de ani, a jucat 29 de meciuri pentru “diavolii roşii” în toate competiţiile. “Totul la el îmi spune că este un lider,” a declarat antrenorul Ole Gunnar Solskjaer despre internaţionalul englez.

În acest sezon, Marcus Rashford, David de Gea şi Jesse Lingard au purtat şi ei banderola de căpitan în absenţa lui Young, ce a avut doar 18 meciuri în toate competiţiile.

Solskjaer a estimat că este “momentul potrivit” ca Young să se despartă de echipa de pe Old Trafford, care “nu era pregătită” să-i ofere un contract pe doi ani veteranului de 34 de ani. Tehnicianul a lăudat felul “extraordinar” în care jucătorul a slujit clubul. Young are 261 de apariţii în tricoul echipei după transferul de la Aston Villa în vara lui 2011.

Solskjaer a vorbit şi despre accidentarea la spate suferită de Rashford în meciul de miercuri cu Wolverhampton Wanderers (1-0) din Cupa Angliei. Norvegianul a explicat că atacantul său mai are nevoie de examene medicale şi de tratament şi s-a arătat sceptic în privinţa şanselor ca el să poată fi folosit duminică în derby-ul cu Liverpool din etapa a 23-a de campionat.

United este pe locul 5 în Premier League, la cinci puncte de Chelsea, ocupanta locului 4, ultimul care duce în Liga Campionilor.

Cele mai citite

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...
Ultima oră
Pe aceeași temă