10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportGabriel Armanu, noul antrenor al echipei de handbal Dunărea Călărași

Gabriel Armanu, noul antrenor al echipei de handbal Dunărea Călărași

Armanu a condus marţi seara primul antrenament în noua postură, în Sala Polivalentă din Călăraşi.

Gabriel Armanu, născut pe 30 decembrie 1972, la Bacău, a evoluat ca extremă la IMU Bacău, Ştiinţa Bacău, Fibrex Nylon Săvineşti, Dinamo Bucureşti, Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, fiind şi component al echipei naţionale.

Are în palmares trei titluri de campion al României (două cu Fibrex, unul cu Dinamo) şi trei Cupe ale României (două cu Fibrex, una cu Dinamo).

A antrenat echipele de juniori ale CSM Bacău, dar şi echipa de seniori a clubului, de care s-a despărţit în vară, fiind numit apoi selecţionerul naţionalei de cadeţi a României.

Armanu îl înlocuieşte pe antrenorul ucrainean Serghei Bebeşko, care şi-a reziliat luni contractul cu Dunărea.

Dunărea venea după trei înfrângeri consecutive în campionat, ultima pe 20 noiembrie, 22-23 (12-10) cu SCM Politehnica Timişoara, în deplasare.

Echipa ocupă locul 11 în Liga Naţională, după 11 etape, cu 13 puncte (4 victorii, un egal, 6 înfrângeri). Armanu va debuta joi, în deplasare, cu CS HC Buzău 2012.

Cele mai citite

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

SAMEDAY anunță intenția de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria

Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, SAMEDAY, compania care a introdus livrarea în easybox în piața din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă