TAS a confirmat că FC Viitorul este campioana României. Cristian Bivolaru: Colegii mei au pus şampania la rece

de Roxana Petre , 13 iulie 2017 - stire actualizata la ora 15:02, 13 iulie 2017
TAS a confirmat că FC Viitorul este campioana României. Cristian Bivolaru: Colegii mei au pus şampania la rece

UPDATE 12.52: Directorul general al clubului Viitorul, Cristin Bivolaru, a declarat, pentru Mediafax, că echipa se bucură pentru decizi TAS.

„Da, este adevărat, s-a decis. Colegii mei au pus şampania la rece. Ne bucurăm că TAS nu a schimbat ce s-a întâmplat pe teren, pentru că noi suntem campionii României. Eu rămân în Elveţia pentru tragerea la sorţi de mâine (n.r. - vineri, 14 iulie), unde sperăm să avem din nou noroc", a declarat directorul general al clubului Viitorul, Cristian Bivolaru, pentru Mediafax.


FC Viitorul rămâne campioana României, așa cum s-a validat în Comitetul Executiv al FRF, în data de 5 iunie 2017, a decis, joi, Tribunalul Sportiv de la Lausanne, informează FRF, citat de Agerpres.

Cazul a fost judecat ca urmare a solicitării clubului FC FCSB. Cele două formații au încheiat campionatul la egalitate de puncte, 44, iar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe dintre cele două în play-off-ul campionatului.

FCSB a cerut TAS să constate că interpretarea prevederilor art 27.3 din ROAF ar trebui să fie diferită de varianta de interpretare stabilită de FRF și LPF, precizând faptul că în cazul egalității de puncte, ar trebui luate în considerare rezultatele dintre cele două echipe din sezonul 2016-2017 (sezon regulat + play-off).

Astăzi (joi), Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins apelul depus de clubul FC FCSB în data de 6 iunie 2017 și a confirmat decizia Federației Române de Fotbal din data de 5 iunie 2017, când s-a validat clasamentul Ligii 1, precizează FRF.

Comentarii

  • Dan T

    13 iulie 2017 16:14

    Era de asteptat decizia TAS.Ar fi ciudat ca o instanta internationala sa contrazica precizarile facute de o federatie nationala la propriul regulament.Poate in motivare se face o recomandare ca FRF sa fie mai atenta cu modul in care emite regulamentele, sa fie fara echivoc, neinterpretabile adica mai profesionist, nu cum se legifereaza pe plaiurile mioritice, dupa ureche, in toate domeniile..

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design