9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleSupermeci. Naționala de fotbal se reunește pentru duelul de foc cu Polonia

Supermeci. Naționala de fotbal se reunește pentru duelul de foc cu Polonia

Reprezentativa de fotbal a României se reunește astăzi, la Centrul Sportiv de la Mogoșoaia, cu un singur gând: să nu piardă vineri, 11 noiembrie, contra Poloniei!

Ultima confruntare oficială de anul acesta, din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din Rusia 2016, îi dă fiori selecționerului german Cristoph Daum. Starul Poloniei, Robert Lewandowski, este într-o formă de zile mari, el marcând pe bandă rulantă atât pentru naționala țării sale, cât și în Liga Campionilor, pentru Bayern München.

În această seară, de la ora 17.00, va începe primul antrenament al tricolorilor. Miza meciului contra Poloniei este uriașă,în condițile în care Naționala noastră nu are voie să facă pași greșiți. După insuccesul cu Muntenegru, 1-1 la Cluj, a urmat victoria clară de la Erevan, 5-0, cu Armenia, anulată din păcate de acel 0-0, la Astana, cu Kazahstanul.

După o perioadă excelentă în campionatul Bulgariei, atacantul român Claudiu Keșeru nu a fost, inițial, chemat pentru meciul oficial cu Polonia și pentru cel de verificare cu Rusia. Selecțonerul Daum a explicat că există o listă mai mare de jucători atent monitorizați, iar pe ea se află Keșeru sau fundașul Gabi Tamaș.

Inițial, selecționerul României nu a dorit să apeleze la Keșeru, iar de fiecare dată când a fost întrebat pe această temă a răspuns vădit iritat că, dacă va considera necesar, îl va chema să ajute. Accidentarea de acum câteva zile a atacantului Denis Alibec l-a obligat însă pe Daum să-l cheme de urgență la lot pe atacantul lui Ludogoretz. Acesta a marcat săptămâna trecută în grupele Ligii Campionilor chiar în poarta englezilor de la Arsenal Londra.

Oficialii de la Casa Fotbalului au anunțat că biletele pentru cele două peluze ale Arenei Naționale s-au epuizat.   

STADION
Prețurile biletelor 
la meciul 
România – Polonia:
Tribuna Vest (inel 2): 100 RON
Tribuna Vest (inel 3): 80 RON
Tribuna Est (inel 1): 150 RON
Tribuna Est (inel 2): 100 RON
Tribuna Est (inel 3): 80 RON
Family Zone: 100 RON
VIP I: 600 RON
VIP II: 400 RON
România – Polonia se joacă vineri seară la ora 21.45, pe Național Arena.

 

Cele mai citite

Ana Blandiana a lucrat pe șantier, ca ucenic de zidar

Cunoscuta poetă Ana Blandiana a rememorat câteva momente complicate din biografia ei, mărturisind și că, într-o anumită perioadă, a lucrat pe șantier, ca ucenic...

SAMEDAY anunță intenția de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria

Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, SAMEDAY, compania care a introdus livrarea în easybox în piața din România,...

Ana Blandiana a lucrat pe șantier, ca ucenic de zidar

Cunoscuta poetă Ana Blandiana a rememorat câteva momente complicate din biografia ei, mărturisind și că, într-o anumită perioadă, a lucrat pe șantier, ca ucenic...
Ultima oră
Pe aceeași temă