6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleS-au decis meciurile din Europa League. Care e programul grupei în care...

S-au decis meciurile din Europa League. Care e programul grupei în care joacă FCSB

Potrivit tragerii la sorți care s-a desfășurat vineri la Monaco, echipa românească FCSB va juca în Grupa G din Europa League cu Viktoria Plzen, informează ProSport.

În această grupă, meciurile FCSB – Viktoria Plzen şi Hapoel Beer Sheva – FC Lugano sunt programate la data de 14 septembrie.

Vor urma meciurile FC Lugano – FCSB şi Viktoria Plzen – Hapoel Beer Sheva (28 septembrie), Hapoel – FCSB şi FC Lugano – Viktoria Plzen (19 octombrie), Viktoria Plzen – FC Lugano şi FCSB – Hapoel (2 noiembrie), Viktoria Plzen – FCSB şi FC Lugano – Hapoel (23 noiembrie).

Ultimele două meciuri sunt FCSB – FC Lugano şi Hapoel – Viktoria Plzen (7 decembrie).


"Tragerea la sorți ne-a adus o grupă echilibrată, în care toate echipele au șanse de calificare. Sperăm să avem evoluții bune, să facem cât mai multe puncte, iar jocul nostru să fie pe placul suporterilor, pe care îi așteptăm în număr mare alături de noi'', a declarat Dică.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă