19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleRonaldinho revine pe teren

Ronaldinho revine pe teren

Atacantul brazilian Ronaldinho a revenit din vacanţă cu o întârziere de două săptămâni şi a participat la antrenamentele echipei Queretaro, a anunţat, sâmbătă, clubul mexican, citat de AFP.

"Ronaldinho s-a întors cu un spirit de revanşă şi cu obiectvul de a lupta pentru câştigarea titlului", a declarat Arturo Villanueva, preşedintele grupării Queretaro.

Clubul mexican Queretaro l-a ameninţat, miercuri, cu excluderea pe jucătorul brazilian Ronaldinho, care nu s-a mai întors din vacanţă. Fostul fotbalist al echipelor PSG, FC Barcelona şi AC Milan a obţinut permisiunea de a merge în SUA şi Brazilia pentru a-şi rezolva nişte probleme personale, la finalul Turneului Apertura al campionatului mexican. Dar brazilianul trebuia să se întoarcă în Mexic de două săptămâni, pentru a se alătura coechipierilor săi care pregătesc din 8 decembrie Turneul Clausura, competiţie ce va începe în 11 ianuarie.

"Dacă Ronaldinho nu se întoarce săptămâna viitoare, vom lua o decizie. El a ratat deja o mare parte a pregătirii şi nimeni nu este mai presus de club", a afirmat directorul sportiv Joaquin Beltran.

Preşedintele grupării, Arturo Villanueva, a precizat că va transfera un alt jucător, în cazul în care Ronaldinho nu se va prezenta la echipă.

Ronaldinho, 34 de ani, a luat o decizie susprinzătoare în septembrie, semând cu Queretaro, un modest club mexican. El a marcat trei goluri şi a dat o pasă decisivă în nouă meciuri jucate în Apertura, iar echipa sa a terminat pe locul 12 prima parte a sezonului.

Cele mai citite

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă