7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestylePrimarul Sucevei, Ion Lungu, trage un semnal de alarmă: clubul de fotbal...

Primarul Sucevei, Ion Lungu, trage un semnal de alarmă: clubul de fotbal Foresta Suceava ”este la un pas de desființare”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat miercuri că echipa de fotbal Foresta Suceava ''este la un pas de desființare'', după ce inițiativa sa privind colecta publică nu a dat rezultate.

Lungu a spus că, până în prezent, s-au strâns aproximativ 2.700 de lei și nu crede până pe 18 mai se va putea colecta întreaga sumă, de 300.000 lei, de care are nevoie Foresta Suceava pentru a stinge datoria către Finanțe, astfel încât să poată participa la licitația de la Primărie pentru accesarea finanțării nerambursabile de 1,5 milioane de lei din bugetul local pe 2017.

Pe de altă parte, consilierul local PSD Florin Cristescu, fost căpitan al fostei divizionare A CSM Suceava, a declarat într-o conferință de presă susținută la sediul partidului, că inițiativa primarului de a colecta bani pentru Foresta Suceava ''este o umilință'' la adresa fotbaliștilor și a sportului în general. Cristescu apreciază că singura soluție care ar putea rezolva acum problema financiară a Forestei o reprezintă o discuție cu oamenii de afaceri pentru a-i convinge ''să cumpere bilete la pachet sau abonamente pentru sezonul viitor''.

Totodată, liderul PSD Suceava, Dan Cușnir, a declarat că actualul primar PNL ''a îngropat'' în cele patru mandate de edil patru echipe de fotbal, pe care le-a sprijin pe rând, doar în anii cu alegeri locale, ''în scop electoral".

Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă