13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestylePopescu, vizitat la penitenciar de Hagi și alți foști colegi, cu ocazia...

Popescu, vizitat la penitenciar de Hagi și alți foști colegi, cu ocazia împlinirii a 47 de ani

Gică Popescu, deși închis la Penitenciarul Rahova, a avut parte de o surpriză de ziua sa de naștere. La împlinirea a 47 de ani el a primit vizita foștilor săi colegi din "generația de aur", printre care și Gică Hagi.

"Nu a fost o zi tristă, am fost la Gică Popescu, a fost o bucurie. Am fost un grup de colegi. El a fost foarte încântat, am şi râs, am glumit. Nu se aştepta să venim, eu am avut iniţiativa asta. Eu am făcut o listă scurtă cu foşti colegi. A fost şi Chivu. A fost un moment frumos. Am vrut să fim iar împreună, într-un cerc restrâns. Nu am stat în camera lui, pentru că era prea mică pentru şapte persoane", a spus Hagi, conform Mediafax.

Gheorghe Hagi a afirmat că starea de spirit a lui Gheorghe Popescu este una bună, iar foştii internaţionali au mâncat şi câte o felie de tort. "El e bine ca stare de spirit, nu a plâns deloc. El e un luptător. A fost foarte bucuros. Am mâncat şi o felie de tort, am petrecut de dimineaţă. Nu am vorbit despre fotbal, dacă vorbeam despre fotbal poate că se întrista. Arată bine, munceşte şi se antrenează. Nu ştiu dacă speră într-o graţiere. Eu cred că el se va întoarce la fotbal atunci când va ieşi, pentru că el aparţine fotbalului", a completat Hagi.

Întrebat cum a reuşit să obţină aprobarea pentru această vizită, Gheorghe Hagi a precizat că a fost ajutat de către conducerea penitenciarului. "Eu am fost iniţiatorul. Ne-au ajutat pentru această surpriză şi le mulţumim pentru acest moment frumos", a mai explicat Hagi.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a fost încarcerat la 4 martie, după ce a fost găsit vinovat pentru implicarea în Dosarul Transferurilor, el având de ispăşit o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile. Joi, fostul jucător a împlinit 47 de ani.

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă