6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestylePanică în Franța la meciul Amiens - Lille. Zeci de spectatori au...

Panică în Franța la meciul Amiens – Lille. Zeci de spectatori au căzut din tribună

În Campionatull Franței s-a produs panică, sâmbătă, la meciul Amiens – Lille, informează Digi Sport.

Gardul de la sectorul de tribună ocupat de fanii lui Lille, la meciul din deplasare cu Amiens, s-a prăbuşit, impunând întreruperea partidei.

Incidentul s-a produs după un sfert de oră de joc, în timp ce suporterii oaspeţilor sărbătoreau golul marcat de Fode Ballo Toure, prin care echipa lui Marcelo Bielsa a deschis scorul.

După ce a înscris, mijlocaşul de 20 de ani s-a îndreptat spre sectorul de tribună ocupat de susţinătorii veniţi din nordul Franţei, pentru a împărţi cu aceştia bucuria primului gol al lui Lille după trei etape de secetă.

Din păcate, gardul despărţitor al tribunei nu a rezistat presiunii la care a fost supus de fanii fostei campioanei şi s-a prăbuşit. Câteva zeci de persoane au căzut, iar Ambulanţa şi Pompierii au intervenit imediat şi au acordat primul ajutor celor răniţi.

În timp ce arbitrul Thomas Leonard a trimis cele două formaţii la vestiare, suporterii afectaţi de incident au fost evacuaţi. Potrivit Poliţiei, primul bilanţ este de aproximativ 20 de răniţi, dintre care trei sunt în stare gravă.

Stadionul din Amiens este în renovare, iar o parte a arenei este închisă.

Contul oficial de Twitter al celor de la Lille a anunţat că meciul nu se va relua sâmbătă seară.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă