15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleNaționala României a pierdut cu 1-0 meciul din Muntenegru. Am ratat orice...

Naționala României a pierdut cu 1-0 meciul din Muntenegru. Am ratat orice șansă de calificare la Cupa Mondială

UPDATE 23,55: Naționala de fotbal a României a pierdut orice șansă de calificare la Cupa Mondială din 2018, după ce a fost învinsă de formația Muntenegrului cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Gradski Stadion din Podgorica, informează Agerpres.

România a eșuat astfel în campania de calificare după meciul din Muntenegru, unde echipa gazdă s-a impus prin golul marcat de Stevan Jovetic în minutul 75.

Fotbaliștii români nu s-a mai calificat la o Cupă Mondială din anul 1998.


Naționala României joacă luni seară, de la ora 21,45, pe Gradski Stadion din Podgorica, cu selecționata Muntenegrului.

Meciul face parte din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

După cele șapte meciuri anterioare, echipa României ocupă locul 4 în Grupa E a preliminariilor și are șanse infime de a se califica la Cupa Mondiale de fotbal din 2018.

În ultima perioadă tot mai mulți oameni de fotbal au solicitat schimbarea din funcție a germanului Christoph Daum, primul selecționer străin al reprezentativei României. De asemenea, spectatorii prezenți, vineri seara, pe Arena Națională, la meciul cu Armenia, i-au cerut demisia selecționerului Christoph Daum, atât la scorul de 0-0, cât și după marcarea golului victoriei României în prelungiri de către Alexandru Maxim.

La rândul său, Daum a afirmat într-o conferință de presă că are îndoieli dacă e bine să mai continue în funcția de selecționer al echipei naționale de fotbal a României și că după partida cu Muntenegru din această seară va discuta cu oficialii FRF.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...
Ultima oră
Pe aceeași temă