Lionel Messi, pe masa de operaţie

de Carla Popa , 08 februarie 2016 - stire actualizata la ora 23:54, 08 februarie 2016
Lionel Messi, pe masa de operaţie

Internaţionalul argentinian Lionel Messi, atacantul lui FC Barcelona, va fi supus marţi unei mici intervenţii chirurgicale pentru soluţionarea unor probleme renale, care l-au făcut să rateze semifinala Campionatului Mondial al cluburilor din luna decembrie, informează cotidianul spaniol Sport, citat de Agerpres

În mod oficial, clubul FC Barcelona a precizat că Messi dispune de două zile libere pentru a-şi soluţia unele probleme persoane. Însă, conform publicaţiei citate, "realitatea este că Messi se va interna marţi pentru a fi supus unei mici intervenţii şi a-şi soluţiona problema renală". Intervenţia chirurgicală va avea loc într-o clinică din Barcelona. 

Sport adaugă că "este vorba de o operaţie de mică importanţă, iar Messi s-ar putea întoarce acasă, în principiu, chiar în aceeaşi zi, iar joi s-ar putea prezenta la antrenamente", dar va rata cu siguranţă dintre Valencia şi Barca, din Cupa Spaniei. 
Lionel Messi nu s-a antrenat luni cu prima echipă a lui FC Barcelona, iar clubul a anunţat că motivul a fost unul personal şi cu permisiunea antrenorului Luis Enrique. 

Loading...

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design