13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleLiga I: Bărboianu, dat afară de la Dinamo, după derbiul cu Steaua....

Liga I: Bărboianu, dat afară de la Dinamo, după derbiul cu Steaua. Acuzat de meci trucat

FC Dinamo a reziliat de comun acord contractul fundaşului Ştefan Bărboianu, după ce echipa din Ștefan cel Mare a fost învinsă de Steaua, scor 3-1, pe Arena Națională.

Dinu Gheorghe, președintele FC Dinamo, a spus că în urma derbiului Dinamo – Steaua, s-a convenit ca Ștefan Bărboianu să plece de la echipă.

“Ne-am întâlnit astăzi şi am reziliat contractul cu Bărboianu. Motivul? Aşa au convenit părţile”, a afirmat Dinu Gheorghe.

Bărboianu a greșit grav, pentru a doua oară într-un duel cu Steaua. La meciul din etapa a 30-a a acestui sezon, fundașul a comis două faulturi în careu la o singură fază, oferindu-le astfel steliștilor un penalti. Nicolae Stanciu a deschis scorul, după care, la 2 minute, Steaua și-a majorat diferența.

Bărboianu a mai fost eroul negativ într-un alt meci cu Steaua, din 25 mai 2011, când și-a dat autogol, iar roș-albaștrii s-au impus cu 2-1. La fel ca și atunci, Bărboianu este suspectat că ar fi trântit meciul cu Steaua, cu toate că Dinu Gheorghe a refuzat să spună motivul pentru i-a fost reziliat contractul fundașului.

Fundașul în vârstă de 27 de ani a revenit la Dinamo în luna ianuarie a anului 2014, după ce anterior evoluease la Astra Giurgiu.

Citește și Dinamo – Steaua: 1-3. Steliștii rămân în cursa pentru titlu, după o partidă dramatică

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă