10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleJuventus Colentina a promovat în Liga 1, după ce UTA Bătrâna Doamnă...

Juventus Colentina a promovat în Liga 1, după ce UTA Bătrâna Doamnă a fost învinsă de Dunărea Călărași

Juventus Colentina, liderul Ligii a II-a de fotbal, a promovat în primul eșalon după ce UTA Bătrâna Doamnă, ocupanta locului 3, a fost învinsă duminică în deplasare de Dunărea Călărași cu scorul de 1-0 (1-0).

Singurul gol al meciului de la Călărași a fost înscris de Ștefan Mardare în minutul 31. Andor, de la oaspeți, a văzut cartonașul roșu în al treilea minut de prelungire. UTA Bătrâna Doamnă venea după o serie de trei victorii, transmite Agerpres.

Tot duminică, Juventus Colentina a învins-o acasă pe CS Balotești cu scorul de 3-1 (1-1). Învinsă în precedentele două etape, Juventus a început mai slab și duminică și a fost condusă după golul lui Valentin Andrei din minutul 29. Florin Cazan a reușit apoi dubla, în minutele 34 și 62, iar Bogdan Marciuc a înscris în propria poartă în minutul 78.

Juventus nu mai poate fi ajunsă de ocupanta locului 3, UTA Bătrâna Doamnă, astfel încât echipa bucureșteană și-a asigurat promovarea în Liga I.

Rezultate:

sâmbătă

CS Mioveni — CS Metalul Reșița 5-1

CS Afumați — FC Chindia Târgoviște 2-1

CS FC Olimpia 2010 Satu Mare — ACS ASU Politehnica Timișoara 1-1

duminică

SC Juventus București — CS Balotești 3-1

AFC Dunărea 2005 Călărași — ACS UTA Bătrâna Doamnă Arad 1-0

Marți are loc întâlnirea FC Brașov — ACS Dacia Unirea Brăila. În clasament, pe primul loc se află Juventus Colentina, cu 69 puncte (29 jocuri), urmată de ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 57 puncte (28 j), UTA Bătrâna Doamnă Arad, 56 p (29 j), CS Mioveni, 54 p (29 j), FC Brașov, 53 p (28 j), Chindia Târgoviște, 50 p (28 j). 

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă