14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleUPDATE. Haos în Torino pentru o presupusă alarmă cu bombă. Peste 1.500...

UPDATE. Haos în Torino pentru o presupusă alarmă cu bombă. Peste 1.500 de persoane au fost rănite, iar două femei și un băieţel sunt în stare gravă

UPDATE 19.50: 1.527 de persoane au fost rănite, sâmbătă seara, în centrul oraşului italian Torino, unde mii de persoane urmăreau finala Ligii Campionilor, între echipele Real Madrid şi Juventus, anunţă autorităţile italiene, potrivit cotidianului La Repubblica.

O petardă a explodat, iar unele persoane ar fi strigat că ar fi fost un atentat. De teamă, mii de persoane au început să fugă. Astfel, potrivit autorităţilor italiene, 1.527 de persoane au fost rănite, majoritatea având răni uşoare.

Două femei şi un copil sunt însă în stare gravă, fiind internaţi la secţii de terapie intensivă.


Panică în Piaţa „San Carlo”, acolo unde peste 40.000 de suporteri Juventus au urmărit aseară partida cu Real Madrid, scor 1-4. Mii de fani au încercat să părăsească piaţa după ce, din câte se pare, un individ a aruncat un obiect în mulţime şi a strigat că e bombă. Ultimele cifre vorbesc despre 1.000 de victime.

A fost momentul în care s-a declanşat un adevărat haos. De asemenea, mai există o variantă: un suporter a aruncat o petardă şi explozia a provocat panică în mulţime, după ce mulţi au crezut că este vorba despre o bombă, conform Mediafax, care citează ProSport.

Potrivit Digi24, Poliția italiană a anunțat duminică dimineață că 1.000 de persoane au fost rănite în busculada care s-a petrecut sâmbătă seara în piața centrală din Torino. Conform agenţiei Ansa, citate de News.ro, un băieţel de patru ani este la spital în stare gravă. Poliţia din Torino a anunţat că băieţelul are un traumastism cranian şi toracic şi se află internat la spitalul Regina Margherita din Torino. Presa italiană mai scrie că un copil de trei ani a fost dat dispărut de părinţi.

De asemenea, două persoane au fost arestate, după ce carabinierii au descoperit că acestea furau din rucsacurile lăsate de oameni la locul incidentului.

Fanii lui Juventus au invadata Piaţa „San Carlo”, din Torino, la finala Ligii Campionilor. Câteva mii de suporteri s-au adunat şi au urmărit partida pe un ecran gigant.

Juventus a încurcat unele calcule şi a reuşit să ajungă în finala Ligii Campionilor. O adevărată sărbătoare pentru fanii echipei din Torino. Cei care nu şi-au putut permite să meargă la Cardiff au ales să vadă meciul în Piaţa ”San Carlo”. Acolo s-au strâns câteva mii de suporteri şi atmosfera a fost comparabilă cu cea de pe marile stadioane.

Cele mai citite

Klaus Iohannis, vizită oficială în Coreea de Sud. Ce discuții va purta președintele

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 22-24 aprilie 2024, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitația Președintelui Yoon Suk Yeol. Republica Coreea...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...
Ultima oră
Pe aceeași temă