14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Hagi, felicitat la 50 de ani

FOTO. Hagi, felicitat la 50 de ani

Gheorghe Hagi a împlinit ieri 50 de ani. Pentru a marca vârstă rotundă, acesta le-a oferit o surpriză tuturor fanilor: cei care au trecut pragul pub-ului pe care acesta îl deține au primit gratis o bere. Mulți dintre cei care i-au admirat cariera i-au adresat ieri felicitări. „Gheorghe Hagi este sinonim cu «HAI ROMÂNIA!» și cu tricoul numărul 10 (cel simbolic, purtat de conducătorul de joc). Constănțeanul a primit sute de mesaje cu ocazia împlinirii a 50 de ani.

Românii rostesc cu mândrie numele Omului și Profesionistului Gheorghe Hagi. Îi doresc să fie mereu ca astăzi: un om plin de umor, modestie și optimism și să ne onoreze mai departe cu profesionalismul său, pentru care îi suntem recunoscători. Datorită oamenilor precum Gică Hagi, România este mai optimistă și mai puternică“, a scris Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, într-o postare pe pagina oficială de Facebook a ministerului.

Clubul pentru care a jucat, Steaua București, consideră că „5 februarie 2015 reprezintă o zi de sărbătoare pentru întreaga suflare roș-albastră și pentru întreaga istorie a fotbalului românesc: este ziua în care «Regele» împlinește vârsta de 50 de ani. Cel mai de succes și talentat jucător român din toate timpurile, liderul celei mai puternice generații din istoria echipei naționale și poate cel mai mare și înfocat susținător al Stelei: Gheorghe Hagi!.

Fotbal Club Steaua București îi mulțumește celui care a fost, este și va rămâne «Regele fotbalului românesc» pentru tot ceea ce reprezintă, îi urează să aibă parte, în continuare, de bucurii în viață și în activitatea profesională și să rămână mereu același perseverent luptător pentru cauza fotbalului românesc!“, au spus reprezentanții clubului.

Boxerul Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, i-a transmis: „«La Mulți Ani» Regelui sportului în România, Gheorghe Hagi. Îmi amintesc cu mari emoții anul 1994, când ieșeam în stradă alături de milioane de alți români și mă bucuram la maximum de rezultatele echipei naționale conduse de unicul Hagi! Acele momente au contribuit decisiv la decizia mea de a urma o carieră in sport…“

La rândul ei, Nadia Comăneci i-a urat „prietenului său drag“ un „La mulți ani“ pe rețelele de socializare. Născut pe 5 februarie 1965, la Săcele, în județul Constanța, fostul internațional a adunat, în perioada 1984-2000, 124 de selecții în tricoul echipei naționale, fiind al doilea cel mai selecționat jucător român din toate timpurile.

Cu 35 de goluri reușite pentru România, Hagi ocupă prima poziție în clasamentul all-time al golgheterilor, la egalitate cu Adrian Mutu, afirmă forul național. Hagi a fost și selecționerul naționalei României, pe care a condus-o în  cinci partide.    

 

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă