Hagi: "Am numai vedete în lot! Nu ştiu cum poţi să uiţi fotbalul într-o săptămână"

de Andrei Mărgăritescu , 13 februarie 2016 - stire actualizata la ora 20:36, 13 februarie 2016
Hagi: "Am numai vedete în lot! Nu ştiu cum poţi să uiţi fotbalul într-o săptămână"

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, şi-a criticat jucătorii după înfrângerea de sâmbătă, scor 1-2, pe teren propriu, contra celor de la CSMS Iaşi.

"Vreau să felicit echipa din Iași pentru victorie, dar despre noi... Vedete de la început până la sfârșit! Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat, nu e nimic de înțeles. Le-am zis și în vestiar. M-am simțit... Nu vă zic ce le-am spus. Dar în viață înveți mereu. Trebuie să le dea de gândit de la căpitan până la ultimul jucător. Eu nu am înțeles cum poți să uiți fotbalul într-o săptămână! Pentru mine, e o chestiune incredibilă. Asta e, învățăm, muncim mai departe. Sunt numai vedete aici, e lotul vedetă! Star. Merg pe vârfuri", a afirmat Hagi, la Digi Sport.

Florin Cernat (35 de ani) a fost dezamăgit de prestaţia Viitorului din primul meci oficial jucat în 2016. "Este cel mai slab meci făcut de noi acasă în acest sezon. Îmi pare rău că am pierdut cele trei puncte și ne-am dezamăgit suporterii. E greu să joci cu o echipă care se apără tot meciul pe trei linii. Jucau toate baloanele pe vârful lor de atac. Nu știu dacă e corect. Măcar noi am arătat că vrem să atacăm, vrem să înscriem. Ei s-au băgat cu toți fundașii în poartă. Am marcat târziu și n-am mai reușit să dăm și al doilea gol. Nu am mai avut altă posibilitate decât să tragem de la 25 de metri. Nu știu ce poți să faci când adversarii joacă cu 6 fundași centrali", a declarat Florin Cernat, la Digi Sport.

Andrei Cristea (31 de ani) crede că CSMS Iaşi are şanse mari să ajungă în play-off. "Este o victorie foarte importantă pentru noi, deoarece avem, ca obiectiv, calificarea în play-off. Le mulţumim celor de la Târgu-Jiu, pentru victoria de la Târgu-Mureş, ne-a motivat succesul lor. Trebuie să fim realişti, avem şanse destul de mari la play-off. Gheorghe Hagi are o echipă foarte bună, îmi pare rău de Pecanha, dar, în fotbal, trebuie să profiţi de greşeli atunci când ele apar", a spus Andrei Cristea, la Dolce Sport.

Cu 35 de puncte, CSMS Iaşi a egalat-o pe ASA Târgu-Mureş, echipa aflată pe ultima poziţie care asigură calificarea în play-off. Viitorul este pe locul doi, cu 43 de puncte, cu trei mai puţine faţă de liderul Astra.

Loading...

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design