13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleGorjenii se pregătesc pentru debutul în play-off-ul Ligii Întâi

Gorjenii se pregătesc pentru debutul în play-off-ul Ligii Întâi

Meciul cu ASA Târgu Mureş, din runda inaugurală a play-off-ului Ligii Întâi, va fi unul greu pentru gorjeni, crede antrenorul acestora, Edi Iordănescu. Tehnicianul a precizat, azi, că va fi greu ca elevii săi să treacă de mureşeni, chiar dacă îi cunosc pe acesţia şi i-au învins de două ori în actuala stagiune a Ligii Întâi, potrivit Agerpres.

Iordănescu a spus că mureşenii au jucători mature care vor încerca să obţină un rezultat bun, în condiţiile în care au fost la un pas de ratarea play-off-ului.

“Ne așteaptă un meci destul de greu la Mureș, un adversar pe care îl știm, un adversar pe care l-am învins de două ori și nu ne va fi ușor să-i învingem încă o dată. ASA va fi un adversar motivat, determinat, aproape că le-am produs o neplăcere fiind la un pas să rateze play-off-ul. Au jucători maturi, valoroși și care știu să gestioneze momentele de joc, ne așteptăm la un meci deschis oricărui rezultat. Încercăm să scoatem cât mai mult de la acest joc și de la fiecare”, a declarat Edi Iordănescu.

Iordănescu a mai declarat că va aborda toate meciurile din plaz-off cu încredere, concentrare şi personalitatem, chiar dacă echipa sa se confruntă cu probleme financiare după ce ministrul Energiei a informat că societatea Complexul Energetic Oltenia nu va mai finanța echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu.

“Ne dorim să avem un parcurs bun. Nu vreau să facem simplă figurație și să fim o simplă prezență prin play-off. Abordăm meciurile cu concentrare, personalitate, încredere, vom avea adversari în față nu vom fi doar noi pe teren. Am mare încredere în grup, vom strânge rândurile sper să rămânem uniți, concentrați, determinați. Sunt zilnic cu jucătorii, eu le explic de problemele financiare și nu este ușor, iar dacă este ceva mai supărător este că așteptăm de la acționarul principal și cel care este membru fondator pentru că nu ne place să citim prin ziare și să auzim pe la colțuri zvonuri, am dori să avem mai mult respect și să fim informați oficial dacă vom mai avea susținere sau nu. Este o perioadă importantă, și chiar dacă am asigurat suporterii că vom merge până la capăt împreună nu e ușor să nu știi în ce ape te scalzi. Sper ca în perioada următoare cineva să vină și să discute cu jucătorii, o apreciere pentru rezultate și câteva vorbe despre perspective”, a mai spus antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu.

Meciul ASA Târgu Mureș — Pandurii Târgu Jiu, din prima etapă a play-off-ului Ligii întâi, este programat luni, 7 martie, la ora 20.30, pe Stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș.

 

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă