20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleGigi Becali, optimist înainte de meciul cu Dinamo din play-off-ul Ligii I

Gigi Becali, optimist înainte de meciul cu Dinamo din play-off-ul Ligii I

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, nu se teme de Dinamo în prima etapă a play-off-ului din Liga Întâi, dar admite că miza meciului este mai mare decât cea din semifinalele Cupei României. Joi seară, pe stadionul din Şoseaua  Ştefan cel Mare, Dinamo şi Steaua au remizat la 0 în prima manşă a semifinalelor Cupei României, conform unei declarații pentru Digi Sport. 

"Meciul ăsta nu a fost cu așa mari emoții, pentru că e meci de Cupă. Sincer, vă spun, normal că vrem să câștigăm, dar e așa de mare importanța meciului de duminică, încât cel de Cupă a trecut puțin în plan secund. Și Cupa ne interesează, pentru că se câștigă bani ",a  spus Becali.

Finanţatorul Stelei a explicat de ce a ales să folosească aseară anumiţi jucători şi a subliniat valoarea Stelei.

"Inițial, am vorbit cu Reghe și nici pe bancă nu am vrut să-i ținem pe unii, dar el mi-a zis ca mai bine îi folosește o etapă, ca să-i antrenăm. Nu mai am emoții, pentru că eu cred că este diferență mare de valoare între noi și celelalte echipe, așa simt eu. Este și pe hârtie și pe teren. În toate meciurile noastre, și cu Mirel Rădoi pe bancă, noi am dominat în toate meciurile. Și asta spun pentru că așa am văzut eu, nu mi-a spus nimeni.V-ați obișnuit ca Steaua să domine tot timpul, dar mai sunt perioade în meciuri când mingea este și la adversari, și atunci domină și ei câte 5-10 minute acolo. "

Becali a mai  adăugat că Steaua este favorită în meciul de duminică, din runda întâi a play-off-ului:"Nu mi-e frică de Dinamo. Nu ne pot bate, pentru că ăstia de la Dinamo sunt copii, nu au forță. În meciul cu 3-1, ei ne-au bătut la fel cum ne-a bătut și Voluntari. Contraatacul l-au făcut în doi, noi ne-am bătut singuri."

Jocul dintre Dinamo şi Steaua este programat duminică, de la ora 20.30, pe stadionul Dinamo. Partida contează pentru prima etapă din play-off-ul Ligii Întâi.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă