10.7 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleFRF va plăti amenajarea unui teren de fotbal sintetic în Teleorman, județul...

FRF va plăti amenajarea unui teren de fotbal sintetic în Teleorman, județul lui Liviu Dragnea. Federația susține că aici este viitorul fotbalului românesc

Federația Română de Fotbal va plăti amenajarea unui teren de fotbal sintetic la Alexandria – municipiul reședință al județului Teleorman, de unde provine Liviu Dragnea.

Potrivit unui anunț al Federației Române de Fotbal, președintele FRF, Răzvan Burleanu, "s-a aflat pentru câteva ore la Alexandria, reședința județului Teleorman. Motivul vizitei a fost acela de a discuta cu autoritățile locale despre construcția unui teren sintetic, de dimensiuni standardizate pentru fotbal".

Anunțul precizează că "FRF va plăti costul integral al suprafeței sintetice care va fi instalată, urmând ca Primăria Alexandria să pună la dispoziție terenul, să construiască anexele necesare, vestiarele, gardul împrejmuitor, tribunele".

Răzvan Burleanu a vizitat și cele două posibile locații oferite pentru viitorul teren sintetic. Acestea sunt terenul "CSS" din zona PECO și terenul de la Liceul Tehnologic nr. 1 (fost Rulmentul). Pe de altă parte, președintele FRF a vizitat și stadionul "Municipal", "care e posibil ca în luna septembrie să intre în reconstrucție pentru mărirea capacității la 7.000 de locuri".

Răzvan Burleanu a vizitat și clubul Young Steaua Alexandria, iar "conducătorii acestui club de copii și juniori au apreciat gestul conducerii FRF de a vedea la lucru viitorul fotbalului românesc".

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Robert Negoiță, gata să îl înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei: „Eu nu mai refuz”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, spune că va accepta să fie candidatul la Primăria Capitalei din partea coaliţiei PSD-PNL în cazul în care medicul...

Parchetul European face percheziții la Botoșani într-un dosar de fraudă cu fonduri europene

Biroul din Cluj-Napoca al Parchetului European (EPPO) efectuează joi percheziţii în mai multe locaţii din judeţul Botoşani, inclusiv în instituţii publice, în cadrul unei...

David Popovici, două medalii de aur la Campionatele Naţionale de înot

David Popovici a câştigat a câștigat aurul în proba de 200 m liber de la Campionatele Naţionale de înot pentru seniori, tineret şi juniori...
Ultima oră
Pe aceeași temă