15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTBAL. Mircea Lucescu a semnat un contract pe doi ani cu Zenit...

FOTBAL. Mircea Lucescu a semnat un contract pe doi ani cu Zenit Sankt Petersburg

Cunoscutul antrenor român Mircea Lucescu a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune pentru un sezon suplimentar, cu echipa rusă de fotbal Zenit Sankt Petersburg, informează Agerpres.

“Contractul a fost semnat în această noapte (luni spre marţi). Acordul este unul ‘2+1’, dar putem spune că este un contract complet pe trei ani, deoarece are o clauză conform căreia, după încheierea celui de-al doilea an, niciuna dintre părţi nu notifică în scris celeilalte rezilierea contractului şi intră în mod automat în vigoare al treilea an”, a declarat impresarul Arkadi Zaporojanu. 

Mircea Lucescu (70 ani) s-a despărţit recent de formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, pe care a pregătit-o timp de 12 sezoane, începând din 2004, şi cu care a cucerit 8 titluri de campion al Ucrainei, 6 Cupe şi 7 Supercupe naţionale. De asemenea, în sezonul 2008/2009, tehnicianul român a reuşit să câştige ultima ediţie a Cupei UEFA cu Şahtior Donţek. 

Zenit Sankt Petersburg, grupare sponsorizată de gigantul Gazprom, a încheiat acest sezon pe locul al treilea în campionatul Rusiei, sub comanda antrenorului portughez Andre Villas Boas, care a pregătit gruparea din fosta capitală imperială începând din martie 2014. 

Cu tehnicianul lusitan la cârmă, Zenit a câştigat campionatul naţional în sezonul 2014/2015, Supercupa (2015) şi Cupa Rusiei (2016).

Cele mai citite

Evită cele mai comune greșeli în deparazitarea internă a câinilor!

Sfaturile utile pentru o deparazitare cât mai eficientă a animalelor de companie Deparazitarea internă este o parte esențială a îngrijirii câinilor - aceasta contribuie la...

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...

Poşta Română a finalizat distribuirea pensiilor până pe 15 aprilie

Compania Naţională "Poşta Română" a finalizat distribuirea pensiilor până pe data 15 aprilie, conform calendarului asumat, a anunţat, joi, operatorul poştal naţional. Distribuirea drepturilor sociale...
Ultima oră
Pe aceeași temă