4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleFotbal: Gaz Metan Mediaș, lider provizoriu în Liga 1

Fotbal: Gaz Metan Mediaș, lider provizoriu în Liga 1

Gaz Metan Mediaş a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii I de fotbal, sâmbătă, după ce a învins-o pe Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 5-2 (1-2), în deplasare, la Drobeta-Turnu Severin, într-un meci din etapa a 20-a.
 
Gaz Metan are 37 de puncte, la fel ca şi Steaua, care va juca duminică, însă are un golaveraj superior (+13 faţă de +11).
Nou-promovata a reuşit o repriză secundă remarcabilă, cu patru goluri marcate, ratând şi alte ocazii în faţa unei formaţii în degringoladă.
Pandurii a deschis scorul prin Lucian Sânmărtean (17), cu un şut superb sub transversală. Alex Munteanu (20) a restabilit egalitatea, după o gafă riaşă a lui Filip Mrzljak. Gorjenii au intrat la cabine în avantaj, după autogolul croatului Dario Rugasevic (45+1), care a încercat să respingă mingea trimisă de George Ţucudean spre plasa porţii medieşene.
Echipa antrenată de Cristian Pustai a marcat după pauză de patru ori în decurs de 15 minute, prin Alex Munteanu (64, 67), care a reuşit astfel tripla, Mircea Axente (77) şi Ovidiu Bic (79).
Oaspeţii, lipsiţi în acest meci de golgheterul Azdren Llullaku, au avut şi două bare, prin Ionuţ Buzean (7) şi Alex Munteanu (90+1).
Gaz Metan a ajuns la 13 etape consecutive fără înfrângere (8 victorii, 5 egaluri).
În tur, Pandurii învinsese cu 3-1 la Mediaş.
Pandurii are o singură victorie în ultimele opt etape, două egaluri şi cinci eşecuri.
CS Pandurii Târgu Jiu – CS Gaz Metan Mediaş 2-5 (2-1), Stadion "Municipal" – Drobeta-Turnu Severin
Au marcat: Lucian Sânmărtean (17), Dario Rugasevic (45+1, autogol), respectiv Alex Munteanu (20, 64, 67), Mircea Axente (77), Ovidiu Bic (79).
Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă