14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestylePortughezii de la Sporting Lisabona au înscris cinci goluri exemplare. Echipa lui...

Portughezii de la Sporting Lisabona au înscris cinci goluri exemplare. Echipa lui Dică e cu moralul la pământ. FCSB a ratat calificarea în grupele Champions League

UPDATE 11.37. Portughezii au înscris al cincilea gol.

UPDATE 11.30: Fotbaliştii de la Sporting Lisabona au înscris din nou; este 4 – 1 pentru portughezi. Echipa lui Dică e la pământ. 

UPDATE 11.20: Portughezii de la Sporting Lisabona au înscris trei goluri. 

UPDATE 22.50: A început partida de pe Arena Naţională cu peste 45.000 de fani în tribunele stadionului, scrie Pro Sport. Sporting a deschis scorul, în minutul 13, dar FCSB a egalat rapid.

FCSB și Sporting Lisabona se vor duela, în returul play-off-ului UEFA Champions League, miercuri, la București. Dacă echipa latifundiarului din Pipera, Gigi Becali, se vor califica în faza grupelor, în contul clubului ar putea intra 12,7 milioane de euro.

UEFA a anunţat, miercuri, distribuţia veniturilor obţinute din Liga Campionilor în sezonul 2017/2018. Sumele fixe sunt similare cu cele de anul trecut: 12,7 miloane de euro pentru accederea în faza grupelor, 1,5 milioane de euro victoria şi 500.000 de euro rezultatul de egalitate. Cota "market-pool" va fi stabilită după calculul final al veniturilor, scrie sport.ro.

Venituri totale din Liga Campionilor, Liga Europa şi Supercupa Europei sunt estimate la 2,35 de miliarde de euro. Din această sumă, pentru premiile din Liga Campionilor se alocă 1,3 miliarde de euro, iar pentru Liga Europa – 400 de milioane de euro. Şi pentru celelalte faze sumele rămân la fel că în ediţia trecută, campioană Europei putând câştigă cel mult 57,2 milioane de euro, fără "market-pool".

Pentru meciul de miercuri, de pe Arena Națională, Bridaga de Poliţie Rutieră a Capitalei anunţă că, începând cu ora 18.00, traficul rutier, cu excepţie RATB, va fi restricţionat, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului, pe străzile din zona Arenei Naţionale, pentru asigurarea accesului la meciul FCSB-Sporting Lisabona.

 

 

 

Astfel, străzile pe care circulaţia va fi restricţionată sunt: Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; Str. Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; Bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău; Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu, transmit poliţiştii.

 

 

Cele mai citite

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă