18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleEȘEC răsunător pentru Walter Zenga: Sampdoria, "virusată" de Vojvodina! Reacția fostului antrenor...

EȘEC răsunător pentru Walter Zenga: Sampdoria, “virusată” de Vojvodina! Reacția fostului antrenor al Stelei

Tehnicianul Walter Zenga a suferit un eșec de proporții la primul său meci în cupele europene, pe banca noii sale echipe, Sampdoria. Italienii au fost învinși, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, de către Vojvodina Novi Sad.

Puternic contestat de fani la finalul meciului care a avut loc, joi, pe Stadio Olimpico din Torino, Zenga a mers în faţa suporterilor şi le-a spus acestora de mai multe ori că e vina sa, conform Mediafax.

Apoi, la conferinţa de presă, Zenga a declarat că mai mulţi jucători au contractat un virus înaintea partidei. “Nu sunt unul care caută scuze. Am început la 1 iulie, am încercat anumite lucruri, am ajuns la Torino şi am avut jucători care au contractat un virus. Formaţia a trebuit alcătuită ţinând cont de aceste lucruri. Nu e nicio scuză. O echipă care pierde cu 4-0 trebuie doar să analizeze faptul că a încasat trei goluri în primele zece minute ale celor două reprize. Ce le-am spus fanilor? Când o echipă câştigă, te duci la sărbătoare, când pierde, te duci să-ţi ceri scuze, iar antrenorul trebuie să stea în faţa jucătorilor. Dacă am fi câştigat, nu m-aş fi dus. Vom reflecta la ce s-a întâmplat”, a afirmat fostul antrenor al echipelor Steaua, Dinamo şi FC Naţional.

Citește și Astra supraviețuiește ȘOCULUI din Premier League, scor final 2-2 cu West Ham!

Preşedintele Massimo Ferrero a cerut iertare fanilor, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, vorbind despre o “pană de curent” în meciul de joi. “Aceasta nu este «Samp» a mea, nu este echipa puternică pe care am construit-o şi pe care intenţionez să o consolidez”, a continuat Ferrero, care a promis alte transferuri.

Sampdoria Genova a pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 0-4, meciul cu Vojvodina Novi Sad, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Ivanici ‘4, Stanisavljevici ’49, Ozegovici ’58 şi ’90+1. Returul va avea loc la 6 august.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă