15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleEchipa CS Universitatea Craiova anunţă transferul fundașului francez Alexandre Barthe

Echipa CS Universitatea Craiova anunţă transferul fundașului francez Alexandre Barthe

Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu fundașul francez Alexandre Barthe, a anunțat clubul din Bănie pe site-ul său oficial, citează Agerpres.

Produs al academiei lui Saint-Etienne, Barthe s-a consacrat în fotbalul din Bulgaria. În tricoul formațiilor Litex Loveci și Ludogoreț Razgrad, Barthe a cucerit șase titluri naționale, trei Cupe și trei Supercupe ale Bulgariei. Fotbalistul are 263 de meciuri la cel mai înalt nivel, între care 23 de partide în cupele europene. A evoluat ultima data pentru Grasshopper, în Superliga elvețiană.

Totodată, CS Universitatea Craiova l-a readus pe mijlocașul Stephan Drăghici, care în prima parte a campionatului a jucat în liga secundă, la CSm Râmnicu Vâlcea, sub formă de împrumut.

”Originar din Slatina, Drăghici (18 ani) este unul dintre vârfurile generației sale, fiind o prezență constantă la loturile naționale U18 și U19. A impresionat în amicalele din această vară, când s-a aflat în probe la Universitatea. El vine de la Școala de fotbal Ardealul Cluj-Napoca”, menționează site-ul clubului craiovean.

Tot sâmbătă, Universitatea anunțase transferurile portarului portughez Pedro Mingote, respectiv al fundașului bulgar Radoslav Dimitrov.

Cele mai citite

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...
Ultima oră
Pe aceeași temă