9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleCristi Borcea a fost transferat din spital în arest

Cristi Borcea a fost transferat din spital în arest

Fostul acționar al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost externat vineri de la Spitalul de Urgență Floreasca și este transferat către arest, informează Agerpres.

Fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo Cristi Borcea a fost internat marți la Spitalul de Urgență Floreasca pentru analize, potrivit unor surse medicale.

Cristi Borcea a fost condamnat în 2014 în dosarul transferurilor în fotbal la șase ani și patru luni de închisoare și își ispășește pedeapsa la penitenciarul Poarta Albă.

El este cercetat în prezent într-un alt dosar pentru că ar fi mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu, care a dat o primă decizie de achitare în dosarul transferurilor.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ciucă și Ciolacu s-au pozat alături de patriarhul Daniel, la capela din Parlament

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, liderii PNL și PSD, s-au fotografiat alături de patriarhul Daniel și au publicat aceste poze pe conturile lor de...

Naționala Under-19 a încheiat Turul de Elită cu o victorie în fața Croației! Elevii lui Adrian Dulcea au ratat calificarea la EURO

Selecţionata României Under-19 a încheiat Turul de Elită al Campionatului European de fotbal cu o victorie cu 1-0 obținută în fața Croației, la Varazdin....

Decretele semnate astăzi de Klaus Iohannis. Președintele a acordat drapelul de luptă Direcţiei Generale de Protecţie Internă din MAI şi Institutului „Cantacuzino”

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 26 martie 2024, mai multe decrete. Printre acestea se află și decretele privind acordarea Drapelului de luptă...
Ultima oră
Pe aceeași temă