12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleBarcelona, Napoli și Atl Madrid câștigătoarele serii din UEFA Champions League faza...

Barcelona, Napoli și Atl Madrid câștigătoarele serii din UEFA Champions League faza grupelor

Celtic Glasgow, Man City, Barcelona și Atl Madrid au făcut spectacol în cea de-a doua seară din UEFA Champions League. După rezulatele surpriză din seara zilei de marți a urmat o nouă serie de 8 partide cu fotbal spectacol.

Scoțienii de la Celtic au terminat la egalitate cu Man City, Barcelona a trăit periculos în deplasarea de la Monchengladbach iar PSG se impune în Bulgaria la capătul unei partide de coșmar pentru fundașul român Cosmin Moți, au tor al unui penalty ratat la scorul de 1-1.

În Grup A, Elvețienii de la Fc Basel s-au văzut depășiți  încă din prima repriză 2-0 în deplasarea de la Londra cu Arsenal, după ce Theo Walcott a reușit ”dubla”. Atacantul de 27 de ani a avut nevoie de doar 20 de minute pentru a asigura victoria gazdelor. Ambele pase au venit din partea lui Sanchez.

Nu același lucru a fost valabil și pentru Ludogoreț, după ce campioana Bulgariei a deschis scorul prin reușita lui Natanael. Cu doar patru minute înainte de finalul primei reprize, Matuidi a restabilit egalitatea.

Cavani a înscris după reluare, iar Cosmin Moți a ratat un penalty în minutul 59. După fix un minut, același Cavani a stabilit scorul final, 1-3. Claudiu Keșeru a intrat pe final, însă nu a mai reușit să schimbe soarta meciului.

În grupa B, Napoli nu a întâmpinat probleme cu Benfica pe care a condus-o chiar și cu 4-0, grație golurilor înscrise de Hamsik, Milik și ”dubla” lui Mertens. Pe final, lusitanii au redus din handicap, după reușite lui Guedes și Salvio.

În celălalt meci al grupei, Beșiktaș și Dinamo Kiev au terminat la egalitate, scor 1-1, după golurile luiQuaresma și Tsygankov.

Grupa C a pornit în forță cu Celtic care a condus-o de trei ori pe Manchester City, dar echipa lui Guardiola a revenit de fiecare dată. Dembele a deschis scorul rapid în ambele reprize, iar Sterling s-a remarcat după autogol, dar și după reușita din minutul 28.

S-a terminat 3-3. La fel de surprinzător a început și partida dintreBorussia Monchengladbach și Barcelona. Nemții au condus la pauză, dar Arda Turan și Pique au adus victoria catalanilor.

În ultima grupă a serii, derby-ul dintre Atletico Madrid și Bayern Munchen s-a terminat cu victoria gazdelor, prin reușita lui Carrasco. 

Griezmann putea majora diferența pe tabelă, dar a ratat lovitura de la 11 metri, după ce a nimerit transversala.FC Rostov, echipa românului Andrei Prepeliță, care a intrat în minutul 90, a terminat la egalitate, scor 2-2, partida cu PSV.

Iată rezultatele serii de miercuri în UEFA Champions League:

Arsenal – FC Basel 2-0, Ludogoreț – PSG  1-3, Napoli – Benfica 4-2, Beșiktaș – Dinamo Kiev 1-1, Monchengladbach – Barcelona 1-2, Celtic – Manchester City 3-3, Altetico Madrid – Bayern Munchen 1-0 și FK Rostov – PSV 2-2.

 

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă