20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleAstra Giurgiu, echipă de top în Scoţia

Astra Giurgiu, echipă de top în Scoţia

Astra Giurgiu ar putea fi echipă de top în Scoţia, crede antrenorul lui Celtic, adversara din această seară a giurgiuvenilor .

Ronny Deila crede că Astra ar fi clasată pe unul dintre primele locuri în Soţia, dacă ar evolua în campionatul de acolo. Tehnicianul şi-a avertizat jucătorii să nu trateze echipa din Giurgiu cu superioritate, chiar dacă românii au pierdut până acum ambele jocuri din Grupa D a Ligii Europa.

"În Europa League e un nivel ridicat. Astra n-a început prea bine, dar știm de ce e în stare. Dacă ar juca în Scottish League ar fi în top și acesta e nivelul cu care ne vom confrunta mâine", a spus antrenorul lui Celtic, potrivit Agerpres. Celtic nu o duc enicea ea prea bine în Europa- are patru puncte în grupa D, la fel ca red Bull Salzburg.

"Meciul lor cu Salzburg a fost destul de echilibrat, ceea ce înseamnă că pot să încurce alte echipe. Suntem pregătiți pentru Astra. Cunoaștem echipa și am văzut multe meciuri ale lor", a afirmat managerul campioanei Scoției.

Scoţienii sunt optimişti înaintea jocului din această seară: "Știu  că dacă suntem în cea mai bună zi avem o șansă foarte bună să câștigăm. În Europa League încă n-am văzut ce are mai bun Celtic și sper că putem vedea mai mult. Cred totuși că am arătat că avem un spirit de echipă foarte bun și muncim mult și ne apărăm destul de bine".

Jucătorul lui Celtic, Jason Denayer a ghicit strategia românilor: "Astra ar putea evolua cum o fac cele mai multe echipe pe Celtic Park, să se apere și să joace pe contraatac. Va trebui să avem răbdare și să ne facem jocul".

Jocul dintre Celtic Glasgow şi Astra este în această seară, de la ora 22.05, ora României şi contează pentru Grupa D a Ligii Europa.

 

Cele mai citite

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă