Adrian Mutu a fost CONDAMNAT în Italia la 14 luni de închisoare

de Mihai Diac , 26 octombrie 2015 - stire actualizata la ora 08:13, 27 octombrie 2015
Adrian Mutu a fost CONDAMNAT în Italia la 14 luni de închisoare

Fotbalistul Adrian Mutu a fost condamnat în primă instanţă la un an şi două luni de închisoare cu suspendare de un tribunal italian, informează larepubblica.it preluat de Mediafax.

Mutu a fost condamnat pentru leziuni, insulte şi ameninţări, după ce a bătut un ospătar la localul "Full Up" din Florenţa, la data de 23 octombrie 2010.

Mutu, fost jucător al formaţiei AC Fiorentina, a fost obligat și la plata provizorie a sumei de 14.000 de euro.

Ospătarul era un kosovar de origine albaneză în vârstă de 28 de ani, care a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare după ce a suferit o fractură de sept nazal.

Avocatul lui Mutu, Filippo Bellagamba, a anunţat că va face recurs la această decizie. "Clientul meu a fost judecat cu o altă măsură, deoarece este persoană publică. Nu am mai văzut până acum o pedeapsă aşa mare pentru o leziune ce a necesitat 25 de zile de spitalizare", a declarat Bellagamba.

Adrian Mutu l-a bătut pe Berat Racaj la localul "Full Up" din Florenţa. Agresiunea a avut loc dimineaţa, în jurul orei 05.00, bărbatul lovit de român suferind "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".

Conform martorilor, Mutu a cerut ca lui şi altor doi prieteni să li se mai aducă o sticlă cu băutură, iar apoi cei trei s-au ridicat şi au vrut să plece. Ospătarul, kosovar de origine albaneză, i-a oprit, cerându-le să achite consumaţia, dar Mutu a replicat că are cont deschis la proprietarul clubului. Acesta din urmă a intervenit pentru a clarifica situaţia, dar fotbalistul român i-a adresat cuvinte jignitoare ospătarului, care a răspuns la fel. Atunci, Mutu l-a lovit cu pumnul pe ospătar şi după ce acesta a căzut, a continuat să îl lovească cu picioarele.

Jucătorul şi-a motivat agresiunea afirmând că a răspuns unor ameninţări şi unor jigniri cu tentă rasistă ale ospătarului.

 

Comentarii

 • fifi

  27 octombrie 2015 10:54

  MUTU TREBUIE TINUT IN INCHISOARE TOATA VIATA, A FOST O RUSINE PESTE TOT UNDE A JUCAT. CA STIE SA JOACE FOTBAL NU-I O SCUZA SA SE COMPORTE CA UN NEMERNIC, PUBLICITATEA NEGATIVA CARE A FACUT-O ROMANILOR SE REPERCUTEAZA ASUPRA TUTUROR

  raspunde comentariului
 • Florin

  27 octombrie 2015 7:07

  Castiga bani! In premiera absoluta la nivel mondial! Castiga bani si bucura-te de timpul tau liber! Un nou sistem, impecabil de eficient, te ajuta sa-ti cladesti un viitor mult mai bun! Castiga bani cu cel mai revolutionar program de lucru part-time la domiciliu! Te ajutam pas cu pas sa castigi! Cere acum detalii la adresa de email florin_33_2006yahoo.com

  raspunde comentariului
 • marian

  27 octombrie 2015 6:53

  MUNCA LA DOMICILIUCautam operator PC la domiciliu pentru activitate online prospectare de piata, ofertare prospecti, mentinerea relatiilor armonioase cu prospectii.Selectăm numai oameni care gândesc pozitiv, oameni cu viziune pe termen lung, încrezători, calmi si foarte serioși.Oferim pregatire si suport profesional.Program flexibil, iar plata este realizata prin contract legal.

  raspunde comentariului
 • Editura Jilava

  27 octombrie 2015 5:30

  scrie doua bestseller-uri mondiale si scapa

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design