13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleFCSB, spre primăvara europeană. Azi e returul cu Hapoel Beer Sheva, din...

FCSB, spre primăvara europeană. Azi e returul cu Hapoel Beer Sheva, din Europa League

După trei etape, FCSB este practic calificată în primăvara europeană, formația antrenată de Nicolae Dică reușind să câștige toate cele trei meciuri de până acum: 3-0 cu Plzen, respectiv 2-1 cu Lugano și Hapoel Beer Sheva.

În această seară, de la ora 22.05, în direct la PRO TV și Telekom Sport, FCSB revine pe Arena Națională în -Europa, pentru returul cu Beer Sheva, campioana Israelului.

Moralul celor de la FCSB este unul la cote înalte, mai ales după victoria clară -obținută în derby-ul cu CS U Craiova, scor 5-2, echipa lui Mangia fiind una dintre contracandidatele roș-albaștrilor la titlu, alături de CFR Cluj.

Gnohere, decisiv în tur

În meciul tur cu Beer Sheva, câștigat de FCSB cu 2-1, Harlem Gnohere a jucat un rol extrem de important. Fostul atacant al lui Dinamo a punctat de două ori în repriza secundă (minutele 70 și 75) și a adus victoria oaspeților, într-o perioadă în care israelienii dominau și forțau deschiderea scorului, ajutați și de un public vulcanic. -Ast-fel, golul lui Isaac Cuenca, care a evoluat în cariera sa și pentru Barcelona, nu a mai contat decât pentru -statistică.

Deși nu este foarte apreciat de „antrenorul” roș-albaștri-lor, Gigi Becali, ata-cantul francez a marcat de alte patru ori după „dubla” cu Beer Sheva, dovedind că poate fi oricând un om de bază pentru Nicolae Dică.

Harlem Gnohere are 9 goluri în Liga 1 și este cel mai bun marcator al campionatului nostru, podiumul fiind completat de Paul Batin (Chiajna) și George Țucudean (Viitorul), ambii cu 8 reușite.

15.000 de oameni sunt așteptați pe stadion

Deși FCSB trece printr-o perioadă foarte bună, Arena Națională nu va fi plină la ora returului cu Beer Sheva. Roș-albaștrii așteaptă în jur de 15.000 de oameni și sunt convinși că altfel ar fi stat lucrurile dacă meciul s-ar fi disputat mai devreme, de la ora 20.00, când sunt programate alte jocuri din grupele Europa League.

La precedentul meci de pe Arena Națională din Europa League, cu Viktoria Plzen, FCSB a strâns în tribune 20.000 de oameni. Atunci, roș-albaștrii s-au impus categoric în fața formației din Cehia (3-0), pe care au eliminat-o și din preliminariile Champions League.

Lyon-Everton și Lazio-Nice, meciurile serii în Europa League

În etapa a patra din Europa League sunt programate mai multe meciuri interesante. Cele mai tari dueluri sunt cele dintre Lyon și Everton, însă și partida de la Roma, Lazio-Nice, se anunță una spectaculoasă, cu multe goluri.

Cu o singură înfrângere în 11 etape în Ligue 1, Lyon este pe locul 3 în Franța, după PSG și Monaco, echipele care vor lupta pentru titlu și în acest sezon. Pe locul 2 în grupa E din Europa League, Lyon este favorită cu Everton, în condițiile în care gruparea din Liverpool a ajuns la patru înfrângeri consecutive, în toate competițiile.

La Roma, Lazio pornește cu prima șansă în fața celor de la Nice. La fel ca Lyon, echipa lui Simone Inzaghi are o singură înfrângere în campionat și a obținut nu mai puțin de 8 victorii consecutive, Lazio fiind acum la 3 puncte în spatele liderului din Serie A TIM, Napoli.

Pe primul loc în grupa K din Europa League, formația unde joacă și românul Ștefan Radu își poate asigura calificarea în primăvara europeană în duelul cu echipa lui Favre, de pe Olimpico.

Cosmin Moți și Claudiu Keșeru, care joacă în Bulgaria, la Ludogorets, au meci cu portughezii de la Braga, în timp ce Arsenal, una dintre favoritele la cucerirea Europa League, va primi vizita sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad, pe care i-au bătut în meciul tur, scor 1-0.   

 

Prețurile biletelor la partida FCSB-Beer Sheva:

Peluză, inel 3:                                         15 lei

Peluză, inel 1 și 2:                                   20 lei

Tribună, inel 3:                                        25 lei

Tribună, inel 2:                                        35 lei

Tribuna 2, inel 1 periferic:                       35 lei

Tribuna 2, inel 1 central:                           50 ei

VIP 3:                                                   150 lei

VIP 1:                                                   250 lei

 

Programul etapei

Grupa A

Maccabi Tel-Aviv – Astana

Slavia Praga-Villarreal

Grupa B

Partizan Belgrad-Skenderbeu

Young Boys Berna-Dinamo Kiev

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă