Şumudică, despre scandalul pariurilor: Peste 80% din Liga 1, fie că sunt conducători, jucători sau antrenori, pariază!

de Rl online , 14 februarie 2016 - stire actualizata la ora 10:03, 14 februarie 2016
Şumudică, despre scandalul pariurilor: Peste 80% din Liga 1, fie că sunt conducători, jucători sau antrenori, pariază!

Antrenorul Marius Şumudică (44 de ani) a declarat, sâmbătă, după egalul obţinut acasă de Astra, 2-2, în prelungiri cu CFR Cluj, că peste 80% dintre cei implicaţi în Liga 1 joacă la pariuri.

”Peste 80% din Liga 1, fie că sunt conducători, jucători sau antrenori, pariază”, a spus, la Dolce Sport, antrenorul Astrei, care a declarat că nu a comis nicio ilegalitate şi aşteaptă decizia Comisiei de Disciplină.

Daniel Niculae şi-a apărat antrenorul. "Nu este o crimă să pariezi. Atât timp cât nu se pariază pe propriile meciuri, nu cred că este atât de rău. Sunt foarte mulţi sportivi care joacă la pariuri, dar nu cred că pot fi condamnaţi decât dacă mizează pe propriile jocuri", a spus atacantul Astrei, la Digi Sport citat de Mediafax.

După egalul obţinut, în prelungiri, cu CFR Cluj, Şumudică l-a lăudat pe brazilianul Fernando Boldrin, autorul unei "duble". "Boldrin este jucătorul pe care Chiajna l-a refuzat spunând că e de fotbal în sală sau pe plajă! L-am adus gratis aici, am avut ofertă pentru el și nu l-am vândut! Cu siguranță el va face diferența. Pe mine, acest egal m-a dus la patru puncte de locul doi, Viitorul. Toată lumea spunea că Viitorul va defila, dar vedeți ce se întâmplă. Am jucat cu o echipă CFR Cluj care ar trebui să se bată la titlu an de an. Am întâlnit o echipă bună, cu calitate, care nu mai are nicio presiune: nici a retrogradării, nici a play-off-ului.

Am reușit să găsim soluții ținând cont că ne-au lipsit, nu mai spun de Budescu, trei jucători buni: Teixeira, Alibec și Geraldo. Am găsit soluții, am marcat și, în cele din urmă, am reușit să egalăm. Marea noastră problemă e că ratăm foarte mult. Nu e un punct norocos, pentru că am avut foarte multe ocazii. Nu sunt nemulțumit de arbitraj, dar se pare că nu pot să câștig agasă cu domnul Rusandu. Pierd sau fac egal", a spus Şumudică la Digi Sport.

"Sunt sută la sută concentrat aici, am vorbit cu toată conducerea, cu domnul Șumudică și nu e nicio problemă. Dau totul pentru Astra. Nu regret absolut nimic din ce am spus, am fost sută la sută realist. Nu pot să zic că mă așteptam să fiu titular. Eu m-am pregătit foarte bine, iar domnul Șumudică decide cine joacă sau nu. Am închis subiectul ăsta, nu mai am ce să discut. O posibilă ofertă de la Steaua? Dacă e una foarte, foarte bună și pentru mine, dar și pentru club, de ce nu?", a declarat Gabriel Enache, la Dolce Sport.

Traian Marc, portarul CFR-ului, şi-a recunoscut greşeala de la primul gol al Astrei. "N-a fost un joc prea reușit din partea mea! Am greșit decisiv la primul lor gol, iar pe final am fost penalizați din nou. Faza s-a derulat foarte repede. Colegii m-au încurajat, nu a fost vorba de niciun reproș. Ar fi fost o victorie muncită, pe care o meritam, chiar dacă Astra a avut o posesie mai mare decât noi. Trebuie să uităm acest meci și să privim spre următoarea partidă", a declarat Marc, la Digi Sport.

Astra Giurgiu şi CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat sâmbătă, în etapa a 24-a din Liga 1. Au marcat: Boldrin 63', 90+3' - Juan Carlos Ruiz 38', Victor Bruno 56'.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design