22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportDan Petrescu: Federația trebuie să decidă ce e mai bine pentru fotbalul...

Dan Petrescu: Federația trebuie să decidă ce e mai bine pentru fotbalul românesc

Mai mult, el a menţionat că nu a fost căutat de nimeni de la FRF în ultimul an şi că se simte foarte bine la CFR Cluj.

”Cei din Federaţie trebuie să decidă ce este bine pentru fotbalul românesc. Eu nu pot să spun decât că am contract aici şi nimeni nu m-a căutat de la FRF într-un an de zile, deci nu am ce să mai răspund la acest subiect”, a afirmat Petrescu.

El a precizat că nu se simte deloc blazat la echipa sa de club, că este foarte fericit la gruparea ardeleană şi că îşi propune să câştige cât mai multe meciuri din cele opt pe care formaţia le mai are de disputat până pe 22 decembrie când se va intra în pauza competiţională.

”Dau 100 la sută pentru echipa pe care o pregătesc. Nu sunt blazat deloc, sunt entuziast ca în prima zi de antrenamente. Dacă aş fi fost blazat aş fi primul care s-ar retrage. Sunt foarte bine la CFR, vreau să câştig cât mai multe partide din cele rămase până la vacanţa de iarnă”, a spus tehnicianul.

Întrebat dacă a primit oferte de la cluburi din Polonia, Dan Petrescu a răspuns că ştie de acestea din ziare. ”Nu m-a sunat nimeni, ştiu din ziare de asemenea oferte. Oferte la mine au fost mereu, dar trebuie să fie oferta corectă ca să plec undeva”, a punctat antrenorul.

Pe de altă parte, Petrescu a menţionat că nu este corect să i se pună lui întrebarea pe cine ar vedea în locul lui Contra ca selecţioner şi a arătat că este bine că România mai are totuşi o şansă pentru a accede la EURO 2020.

”De obicei în viaţă ai ce meriţi. Oricum, este un lucru pozitiv că mai avem o şansă”, a declarat Petrescu, întrebat dacă România merită să fie la turneul final.

El a adăugat că susţine ideea că antrenorul echipei naţionale trebuie să se ocupe exclusiv cu pregătirea tricolorilor şi să nu mai poată antrena şi o echipă de club.

Cele mai citite

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...

Probleme pe aeroportul din Dubai. Zbourile au fost deviate

Aeroportul Internațional din Dubai a deviat temporar zborurile la sosire marți, 16 aprilie 2024, până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice, au anunțat oficialii, adăugând că...

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...
Ultima oră
Pe aceeași temă