21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportCrina Pintea: Ne vom duce în Muntenegru să ne batem

Crina Pintea: Ne vom duce în Muntenegru să ne batem

“Eu cred că toată lumea a luat foarte în serios acest turneu preolimpic. Ne vom duce acolo să ne batem, o să tragem tare, pentru că ne dorim să mergem la Jocurile Olimpice de la Tokyo. E adevărat, cele din Kazahstan ne-au cam chinuit (n.r. – la Campionatul Mondial din Japonia), dar eu spun că acum o să le batem”, a afirmat jucătoarea primei reprezentative.

“Încercăm să trecem peste ceea ce s-a întâmplat (n.r. – la Campionatul Mondial din Japonia), pentru că timpul nu ne aşteaptă. Ne dorim foarte mult să ne antrenăm bine acum în acţiunea de pregătire de la sfârşitul lunii şi să jucăm bine împreună. Ce s-a întâmplat la Mondial a fost o lecţie pentru noi toate. Dar tot ceea ce contează este ce urmează, pentru că lucrul important acum este turneul preolimpic. Nu ştiu dacă ne-a durut ce s-a spus despre noi după Mondial, cât ne-a durut mult ceea ce nu am putut face acolo. Noi ne-am dorit mult, mult mai mult decât s-a văzut în Japonia, dar atât s-a putut la acel moment”, a adăugat pivotul naţionalei României şi al formaţiei CSM Bucureşti.

Pintea a catalogat drept “pozitivă” numirea lui Bogdan Burcea în funcţia de selecţioner al echipei naţionale feminine. “O să fie bine cu noul selecţioner, îmi doresc din toată inima să fim sănătoase şi să ne îndeplinim obiectivele. Îmi doresc să fie mai uşor cu un selecţioner român, normal, este pe înţelesul nostru. Dar nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat şi ce va fi, timpul le va aşeza pe toate. Însă eu văd ceva pozitiv şi cred că se vor întâmpla lucruri frumoase. Ne cunoaştem foarte bine şi cred că va fi bine”, a precizat ea.

Referitor la cele 9 jucătoare noi din lotul convocat pentru stagiul de pregătire programat între 19 şi 22 ianuarie, handbalista a afirmat: “Noi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun şi să ne integrăm cât mai repede, să ne ajutăm una pe cealaltă şi să formăm un nucleu. Normal că e destul de dificil, dar nimic nu e imposibil. La fiecare acţiune a echipei naţionale scopul nostru este să obţinem cât mai multe rezultate pozitive”.

Crina Pintea a participat, vineri, la eveniment evenimentul organizat de Federaţia Română de Handbal cu ocazia semnării unui parteneriat pentru Liga Naţională feminină.

Cele mai citite

Stoltenberg, după discuția purtată cu Klaus Iohannis: „România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic al NATO”

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat marți seară, după discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis, că România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic...

Spania a câștigat organizarea Campionatului Mondial de handbal feminin din 2029

Consiliul Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF) a desemnat Spania drept gazda Campionatului Mondial de handbal feminin din 2029. Alegerea candidaturii spaniole a fost singura opţiune...

După toate celelalte probleme, companiile vor fi lovite și de greva la Registrul Comerțului

Greva la Registrul Comerțului este de natură să afecteze companiile din România, explică un articol publicat pe site-ul termene.ro. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al...
Ultima oră
Pe aceeași temă