10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSport"Balonul de Aur" din fotbalul feminin i-a pus gând rău lui Donald...

“Balonul de Aur” din fotbalul feminin i-a pus gând rău lui Donald Trump

Cu ocazia ceremoniei organizate de revista americană Sport Illustrated, care a desemnat-o luni personalitatea sportivă a anului, Megan Rapinoe şi-a anunţat intenţia de a se lansa în politică, dar nu din calitatea de candidat, ci se va implica de anul viitor în campania prezidenţială americană alături de viitorul candidat democrat.

Într-un interviu acordat agenţiei Reuters, marţi, Rapinoe a făcut o aluzie transparentă la Donald Trump, explicând că în opinia sa “lucrul cel mai important este de a-l scoate pe acest maniac de la Casa Albă”.

Megan Rapinoe a stârnit furia preşedintelui american când a anunţat că nu va merge la Casa Albă în cazul unei victorii la Cupa Mondială.

“Dacă va trebui să bat la uşile oamenilor pentru a-i convinge să voteze (pe democraţi), o voi face”, a spus ea.

Rapinoe (34 ani), un simbol al luptei pentru drepturile LGBT şi pentru egalitatea între bărbaţi şi femei, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a Cupei Mondiale de anul acesta şi a cucerit şi titlul de cea mai bună marcatoare.

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă