14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportAndone, în pericol? FCSB s-a înclinat în fața Botoșaniului

Andone, în pericol? FCSB s-a înclinat în fața Botoșaniului

Acesta a fost al 13-lea duel dintre cele două echipe, bilanţul fiind de 10 victorii pentru FCSB şi două remize înaintea partidei din Trivale.

Golurile botoşănenilor au fost marcate de debutantul Răzvan Andronic (19 ani), în minutul 18, din pasa lui Stefan Askovski, şi de francezul Hervin Ongenda (40), la capătul unui contraatac.

Macedoneanul Askovski a ratat două ocazii mari (34, 62), iar Andronic a fost aproape de un nou gol în min. 45+1. Cele mai bune situaţii ale echipei antrenate de Bogdan Andone au ratate de Florin Tănase (51) şi de Florinel Coman (78).

Internaţionalul Dennis Man s-a accidentat în min. 12 şi a fost înlocuit, fiind suspect de ruptură musculară la piciorul stâng.

FC Botoşani e neînvinsă în acest debut de campionat, având două victorii şi un egal. FCSB are o singură victorie în primele trei etape din Liga I, dar are trei succese din tot atâtea partide în preliminariile Europa League, fiind practic sigură de accederea în turul al treilea.

Cele mai citite

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

Ciolacu s-a întâlnit cu românii din Qatar: “Sunt ferm convins că în Qatar câștigați mult mai bine”

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în fruntea unei delegații guvernamentale în Qatar, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiește în această țară...

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, convins că România va fi vizitată de turiști qatarezi

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea, a subliniat miercuri că este încrezător în creșterea numărului de turiști din Qatar care vizitează România, însă...
Ultima oră
Pe aceeași temă