14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportAgață Tyson Fury mănușile de box în cui? Ce a declarat pugilistul...

Agață Tyson Fury mănușile de box în cui? Ce a declarat pugilistul britanic

“Dacă nu pot să-l înving pe Deontay Wilder, asta înseamnă că nu sunt bun. Nu pun o presiune pe mine, dar dacă nu înving, atunci mă voi întoarce la Morecambe (oraşul britanic în care locuieşte) şi nu mă mai ating de box în viaţa mea”, a mărturisit Tyson Fury, marţi, pentru cotidianul The Daily Telegraph.

Tyson Fury îl va întâlni din nou pe americanul Deontay Wilder, campionul WBC al categoriei grea, la peste un an de la meciul dintre cei doi, care s-a încheiat cu un nul.

După meciul lor din decembrie 2018, Fury şi Wilder şi-au manifestat stima reciprocă. Dar acest lucru nu l-a împiedicat pe boxerul britanic să dea o notă de culoare interviului acordat Telegraph, înaintea meciului cu americanul.

“Cu Wilder a fost unul dintre cele mai uşoare meciuri pe care le-am avut. În afara celor două momente în care am căzut, pentru că m-am dezechilibrat, el a fost exact ce mă aşteptam. Un boxer limitat cu o forţă imensă… El a boxat cu câţiva foşti fotbalişti, cu câţiva foşti boxeri şi cu o bandă de vagabonzi. ‘Gipsy King’ (porecla lui Fury) îl va detrona, îi va smulge inima şi i-o va mânca”, a afirmat Tyson Fury.

“Vreau un KO de data asta. Pentru că este Las Vegas şi vreau să fac spectacol. Vreau să termin repede, să mă distrez apoi şi să mă îmbăt la Las Vegas. Acesta este planul, în orice caz”, a adăugat britanicul, care nu vrea să mai repete scenariul din meciul trecut când, deşi a dominat majoritatea reprizelor, rezultatul i-a permis americanului să-şi păstreze centura.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă