11.3 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimăria caută bărbați serioși cu furtun pentru următorul taifun | ACADEMIA CAȚAVENCU

Primăria caută bărbați serioși cu furtun pentru următorul taifun | ACADEMIA CAȚAVENCU

Sunt căutați bărbați de la 18 ani în sus, vânjoși și dotați cu furtune pentru a compensa prognoza meteo în cazul în care cantitățile de apă nu se ridică la nivelul Ciclonului Roz. Tododată se caută bărbați și femei pentru o brigadă antrenată de vâjâitori și huruitori care să poată face ca vântul pe sub streșini și să imite tornada.

Cei care vor imita cel mai bine fenomenele naturii vor fi invitați și pentru o furtună demonstrativă care va avea loc în holul central de la Primăria Capitalei. Cei 200.000 de abonați ai sistemului de avertizare a dezastrului Arafat vor fi identificați și puși să răspândească electronic mesajele din gură în gură, altfel vor fi amendați.

Mâncătorii de semințe vor fi și ei repartizați pe blocuri datorită antrenamentului lor. De acolo vor imita ploaia mocănească ca prim semn al ciclonului.

Pe liniile de tramvai vor circula periodic cisterne cu apa care sa asigure nivelul minim pentru submarinele absolut necesare în astfel de situații. Antrenamentul și pregătirea pilților de submarin se va face la domiciliul regal, compelt echipat, din Voluntari.

A. Ustru

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România...

Economia UE va suferi dacă va intra într-o „cursă a subvențiilor” cu SUA și China

Economia Uniunii Europene va fi afectată dacă va intra într-o ”cursă a subvențiilor” cu Statele Unite(SUA) și China, avertizează un oficial din cadrul Fondului...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă