Marţi, la chioşcurile de ziare, în România liberă. MApN l-a indus în eroare pe Iohannis pentru a acoperi camarila lui Oprea

de Rl online , 12 decembrie 2016 - stire actualizata la ora 18:41, 12 decembrie 2016
Marţi, la chioşcurile de ziare, în România liberă. MApN l-a indus în eroare pe Iohannis pentru a acoperi camarila lui Oprea

„România liberă” îți oferă marţi noi dezvăluiri exclusive, informații importante și analize complete. Cumpără ediția de print de la chioșcurile de ziare și poți citi:

Exclusiv. MApN l-a indus în eroare pe Iohannis pentru a acoperi camarila lui Oprea

Instituțiile din domeniul siguranței naționale, renumite prin opacitatea lor, încep să se pronunțe în legătură cu cazul col (r) Doru Paraschiv, ofițer de contrainformații militare mazilit de grupul de influență al lui Gabriel Oprea din Direcția Generală de Informații a Armatei, grup condus de actualul șef gen. Marian Hăpău.

SPECIAL ALEGERI PARLAMENTARE

Succces istoric pentru condamnatul Liviu Dragnea

PSD a obținut, după scrutinul din 11 decembrie, cel mai mare scor electoral al partidului din ultimii 20 de ani. Social-democrații nu mai au nevoie de alianțe pentru a propune un premier.  Totuși, în ciuda acestei reușite, formațiunea se confruntă cu o mare problemă: legea interzice unei persoane cu probleme penale să facă parte din guvern. Dar, cu majoritatea asigurată, liderul PSD încearcă să obțină postul de premier. Liviu Dragnea este condamant cu suspendare în dosarul fraudării referendumului din 2012. După ce rezultatele parțiale au consfințit victoria categorică a PSD, Dragnea a afirmat că Vasile Dîncu nu este luat în calcul pentru postul de premier și că nu a renunțat la propriile ambiții

PNL a pierdut 1,2 milioane de voturi în șase luni

Preşedintele PNL a declarat că îşi va depune mandatul de la conducerea partidului. Liberalii nu au identificat încă un lider care să preia funcţia, unele surse sugerând că Biroul Politic Național ar putea să îi ceară Alinei Gorghiu să rămână interimar.

 

Articole pe care nu trebuie să le pierzi

Clasa medie din România câștigă doi euro pe oră

Eurostat a dat publicității un clasament în care arată că, între cei mai bine și cei mai prost plătiți angajați din România există o diferență uriașă. Prăpastia (calculată pe ora de muncă) este a doua cea mai mare dintre toate statele membre ale Uniunii Europene.

Marile puteri își cresc bugetele pentru arme

După un an care a pus capăt scăderii cheltuielilor pentru armată, 2016 marchează debutul unui deceniu de finanţări militare mai importante, explică analiştii IHS Markit care au studiat cheltuielile în acest domeniu în 105 state. Asia şi ţările baltice înregistrează cele mai mari progresii, în timp ce bugetul SUA şi al Europei au crescut uşor.

Comentarii

 • Marcu

  13 decembrie 2016 10:23

  Borfasul Dragnea spunea va fi numit premier un om din PSD care nu se plimba pe la televiziuni !!!! si cind colo el este candidatul condamnat ,exact invers. A inceput cu minciuna. Oricum cu asa premier vom arata "bine" in ochii lumii.

  raspunde comentariului
 • joe florea

  12 decembrie 2016 22:50

  Noul Presedinte American Donald Trump are motive serioase de a sta departe de Romania in contextul alegerilor recente care au adus la putere comunisti deghizati in capitalisti .Daca Dragnea va prelua pozitia de Prim Ministru atunci Romania va fi singura tara din lume cu un condamnat de justitie creand un precedent istoric.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design