Mâine, în România liberă: Exclusiv. Adevărul despre iadul din „raiul” cubanez

Marţi, în România liberă, la chioşcurile de difuzare a presei

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.12.2016 - 19:19

„România liberă” îţi oferă marți noi dezvăluiri exclusive, informații importante și analize complete. Cumpără ediția de print de la chioșcurile de ziare și poți citi:

Exclusiv. Adevărul despre iadul din „raiul” cubanez

Cubanezul Ernesto Medina face parte dintr-o familie care era înstărită până să vină revoluţia lui Fidel Castro. Adică tocmai din acea zonă a societăţii care a fost pedepsită după  preluarea puterii de către „El Comandante”. Ernesto trăieşte acum în Miami şi, de acolo, a povestit în exclusivitate pentru România liberă, saga anticastristă a familiei sale.

7 motive pentru care „România liberă” te îndeamnă la vot

Votul este cel mai important instrument de control democratic. Nefolosirea lui nu are nici o justificare reală. Află în ediţia de marţi, de la chioşcuri, care sunt motivele pentru care trebuie să votezi.

Robert Turcescu: „Plecarea lui Kövesi ar fi un test de stres pentru DNA“

Fostul jurnalist, candidat PMP pentru județul Constanța, e explicat într-un intervu acordat „României libere“ de ce este atât de liniştită campania electorală, cum vede formarea viitorului guvern, care sunt, în viziunea sa, șansele de a împiedica PSD să ajungă la guvernare și a vorbit despre perspectivele DNA.

 

Alte articole pe care nu trebuie să le ratezi

Miza imobiliară a insolvenței termoficării

Elcen, furnizorul de agent termic din Bucureşti, a convenit cu Romgaz să pună gaj CET Grozăvești, cu tot cu terenul acesteia, în favoarea producătorului de gaz. Deşi, astfel, se asigură căldura în apartamente pentru toată iarna, doar se amână inevitabilul. Noul sistem de organizare descentralizat se apropie de momentul când îşi va înceta existenţa. 

Harta infracțiunilor din Bucureşti.

Cele mai multe spargeri de locuințe, tâlhării, furturi din buzunare și din mașini se petrec în sectoarele 2 și 3 ale Capitalei. Cele mai sigure sectoare sunt și cele mai sărace, şi cele mai rău văzute de opinia publică.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...