EXCLUSIV RL WEEKEND PLUS: România, ringul răfuielilor din PSD

de Rl online , 22 iunie 2017 - stire actualizata la ora 17:07, 22 iunie 2017
EXCLUSIV RL WEEKEND PLUS: România, ringul răfuielilor din PSD

„România liberă” îți oferă vineri 56 de pagini cu dezvăluiri exclusive, informații și analize în profunzine, opinii şi comentarii pe subiectele zilei, reportaje şi documentare speciale, dar și un supliment special de mică publicitate.

România, ringul răfuielilor din PSD

Puciul lui Dragnea împotriva lui Grindeanu nu este o premieră în formațiunea constituită în 1990 de către Ion Iliescu sub denumirea de FSN și care azi își spune PSD. Pe Petre Roman, de exemplu, l-au scos din Palatul Victoria cu minerii, nu cu o moţiune de cenzură ca acum.

27 de ani mai târziu, Sorin Grindeanu, personaj a apărut din neant în politica la nivel central, fiind practic un necunoscut atunci când Liviu Dragnea l-a propus conducerii PSD pentru postul de premier, a fost omorât politic chiar de cel care l-a făcut personalitate naţională.

 După cinci luni și jumătate la Palatul Victoria, Grindeanu este printr-o moțiune de cenzură, votată de 241 de parlamentari PSD, ALDE și ai minorităților.

După această nebunie fără precedent, ”România liberă” încearcă să răspundă principalelor întrebări puse de cei care, de obicei, schimbă canalul atunci când sunt știri politice, dar ar vrea totuşi să ştie de ce a crescut valoarea euro tocmai acum când vor să plece în vacanţă.


 

Ce mai puteți citi în RL Weekend Plus

DEZBATERE. Casele vechi – o importantă moştenire culturală

Clădirile moştenite merită salvate, dar nu toţi românii sunt conştienţi încă de valoarea unei restaurări de calitate. „România liberă“ vă propune o amplă dezbatere pe această temă. Cel mai elocvent exemplu este cel al vestitei Case Radio din Bucureşti. Timp de 27 de ani, nu s-a găsit nicio soluţie pentru structura ce urma să fie un edificiu grandios, iar acum a ajuns o ruină.


TURISM ÎN COMUNISM. Unde călătoream înainte de 1989

Un fost ghid BTT a povestit pentru „România liberă“ care sunt diferenţele dintre turismul de azi şi cel de acum câteva decenii, cum se distrau românii pe vremuri cu mai nimic, mulţumindu-se cu extrem de puţine lucruri, dar şi cât de pretenţioşi au devenit astăzi. „Înainte, străinii vorbeau mai puţin despre Dracula“, a povestit Ghiorghe Ursu.

 

Special. Academia Caţavencu: Codrin Ştefanescu a cerut-o de nevastă pe Floricica Dansatoarea
S-a întâmplat de bucurie că a câştigat Dragnea. Totul e spre binele partidului. La nuntă vor fi un milion de susţinători ai PSD pe care i-a ţinut Cap de Plută închişi într-un ţarc de oi pus la dispoziţie de ministrul Daea.

Nu ratați ediția print RL Weekend Plus. Doar la chioșcuri și prin abonament, de vineri până duminică. Nou: poți citi România liberă și on line, în format pdf. (aici

Comentarii

 • Mr Larry Smith

  31 octombrie 2017 21:32

  Bună ziua aveți nevoie de un împrumut, aveți nevoie de un împrumut de împrumut sau împrumut de afaceri sau de împrumut pentru a vă aduce acasă înapoi sau doriți să cumpărați o locuință nouă sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă achita facturile dacă da contactați-mă prin e-mail larrysimthloangmail.commulțumireDl Larry Smith

  raspunde comentariului
 • Aliciana Castelo

  23 iunie 2017 22:41

  AloAm D-na Castelo Aliciana creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a rambursa datoriile sau au nevoie de un capital de împrumut acasă pentru a îmbunătăți afacerea dvs.? Ați fost respinse de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Nu căutați mai departe, pentru că suntem aici pentru toate problemele tale financiare. Ne e-mail la alicianacastelogmail.com am împrumutat fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri, la o rată de 2. Vreau să folosesc acest mediu pentru a informa publicul larg, care oferă asistență fiabilă și un beneficiar și să fie dispus să vă ofere un împrumut.mulțumesc

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design