15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleFoodExclusiv RL print: Coldea de la SRI și-a făcut vilă pe bloc

Exclusiv RL print: Coldea de la SRI și-a făcut vilă pe bloc

"România liberă” îți oferă luni 24 de pagini cu dezvăluiri exclusive, informații și analize în profunzine, opinii şi comentarii pe subiectele zilei, reportaje şi documentare speciale, dar și un supliment special de mică publicitate.

Coldea de la SRI și-a făcut vilă pe bloc

Un banal apartament de la ultimul etaj al unui bloc din București a fost transformat de prim-adjunctul suspendat al Serviciului Român de Informaţii într-un soi de penthouse. Cu încadrarea în declarația de avere a fost mai greu: o vreme, anexa a apărut în acte ca un apartament nou, apoi s-a transformat în “alipire”.

Dragnea plantează oamenii baronilor în guvern

Liderul social-democrat promovează în Executiv secretari de stat propuși de baronii fideli, din sudul țării. Negocierile pentru eșalonul doi au un câștigător sigur, senatorul Paul Stănescu, fost președinte al CJ Olt. Există, însă, și o listă neagră, pe care s-ar afla inclusiv Marian Oprișan.

România are destule spitale

Toate partidele au promis construirea de spitale, deși datele concrete arată că avem destule unități sanitare. Dr. Dan Pereţianu, fost preşedinte al Camerei Federative a Medicilor, afirmă că un astfel de program ascunde fie demagogie, căci nu este nevoie de noi spitale, fie corupţie, pentru a mai deturna nişte bani fără finalitate.

Ce mai puteţi citi luni în ziar

Riscuri pentru Europa

Prins între Donald Trump şi Vladimir Putin, continentul nu are altă alegere decât să se afirme. Peste câteva zile, controversatul politician republican va fi investit preşedinte al SUA şi deja este perceput ca factor major de instabilitate.

Statul român nu poate salva oamenii din furtunile Mării Negre

Cargoul Basel Express a fost, recent, la un pas de tragedie. Rămas fără motoare în Marea Neagră, acesta a fost salvat în extremis, după o intervenție de 22 de ore a remorcherului unei firme private. Aceasta deși statul român, prin Ministerul Transporturilor, deține Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), creată în 2004 pentru a interveni tocmai la evenimente de acest gen.

Nu ratați ediția de print. Luni, la chioşcuri şi prin abonament!

Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă