Exclusiv RL PRINT. Şeful STS, agent de marketing pentru Sebastian Ghiţă

În 2015, directorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), gen. Marcel Opriş, i s-a plâns preşedintelui ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, că serviciul secret nu este suficient implicat în programele de dezvoltare a infrastructurii IT&C a Fiscului şi i-a solicitat să ia măsuri.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.05.2017 - 18:38

„România liberă” îți oferă joi 24 de pagini cu dezvăluiri exclusive, informații și analize în profunzine, opinii şi comentarii pe subiectele zilei, reportaje şi documentare speciale, dar și un supliment special de mică publicitate.

Şeful STS, agent de marketing pentru Sebastian Ghiţă

În 2015, directorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), gen. Marcel Opriş, i s-a plâns preşedintelui ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, că serviciul secret nu este suficient implicat în programele de dezvoltare a infrastructurii IT&C a Fiscului şi i-a solicitat să ia măsuri.  „Vă adresez rugămintea de a dispune structurilor dumneavoastră din subordine sau din coordonare ca, încă din faza de maturizare a ideilor şi de concepţie a propunerilor de proiecte, să fim consultaţi, astfel încât să putem contribui la succesul acţiunilor”, a scris Opriş într-o adresă intrată în posesia „României libere”.

Cu doi ani înainte, Sunsmart Integrate IT, o firmă a controversatului om de afaceri Sebastian Ghiţă, câştigase de la ANAF un contract de 2,3 milioane euro,  în asociere cu Datanet Systems SRL.


Securitatea energetică, ameninţată

Comisia pentru Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor, controlată de majoritatea PSD-ALDE, a aprobat marţi pe fugă, într-o şedinţă cu uşile închise, mai multe amendamente la Legea energiei electrice şi a gazelor naturale, care sunt contestate vehement de participanţii la piaţă. Mai mult, proiectul legislativ a fost aprobat fără o discuţie aplicată pe fiecare punct al proiectului.


Primăriile, cei mai mari organizatori de concerte din România

Pe 29 septembrie, Goran Bregovic și Wedding&Funeral Orchestra vor concerta în București, la Arenele Romane. Biletele costă între 65 și 200 de lei. Dacă nu vreți să așteptați până atunci sau dacă nu aveți bani, îi puteți vedea mai devreme și pe gratis. Pe 28 mai, Bregovic și orchestra sa vor cânta în comuna Albești din județul Constanța. Autoritățile locale acordă sume importante din buget pentru organizarea de spectacole cu cele mai mari nume din muzica românească sau internațională.


 

Ce mai puteți citi în ziar

Nava-școală ”Mircea” a împlinit 78 de ani

Pe 17 mai 1939, bricul construit la șantierele navale "Blohm und Voss" din Hamburg intra în serviciul Marinei Regale Române. Nava a traversat de trei ori Oceanul Atlantic, în anii 1976, 2004 şi 2009. Acestea au fost cele mai lungi. În total, a efectuat peste 45 de marşuri de practică în Marea Neagră.


Nu ratați ediția print de joi. Doar la chioșcuri și prin abonament. Nou: poți citi România liberă și on line, în format pdf. (aici

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...