15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportFormula 1Stiti cati bani pierdeti? (P)

Stiti cati bani pierdeti? (P)

Campanie de constientizare pentru persoanele juridice, dar si pentru persoanele fizice.

Fiti ATENTI ! La 100.000 lei pierdeti chiar si 15.000 lei.

Orice economie este importanta pentru firma ta

Fiecare administrator sau director de companie are interesul sa mentina pe profit activitatea sa.
De cele mai multe ori sunt si perioade grele, iar atunci producatorii sunt nevoiti sa taie din cheltuieli. Dar nu este sanatos sa tai din:
–    Cheltuielile cu materia prima(vei obtine un produs mai slab)
–    Chetuielile cu  personalul (vei avea angajati nemultumiti si va creste fluxul de oameni)
–    Cheltuieli cu marketingul si publicitatea (stim cu totii puterea brandului)

Fiecare companie face achizitii de materiale de constructii sau echipamente pentru dezvoltarea activitatii. Aceste achizitii sunt facute in graba, fara un plan sau o selectie de oferte. Din comoditate sau ignoranta, acestea sunt facute la intamplare din depozite sau hipermarket-uri de bricolaj care au marfa pe stoc, dar in acest caz costurile sunt mai mari si se reflecta in banii clientului. 

De cele mai multe ori firmele sunt defavorizate cumparand din magazine mari de profil intrucat in momentul platii, toata lumea este intampinata cu aceasta intrebare: „Persoana fizica sau juridica?” Netinandu-se cont de istoricul comenzilor sau valoarea acestora, practic nu exista nicio diferenta la achizitie intre persoana juridica si persoana fizica. Persoana juridica sau chiar si persoana fizica care achizitioneaza cantitati importante  nu beneficiaza de preturi si discount-uri en-gross.

Orice economie este importanta pentru familia ta

          – De ce sa renunti la timpul petrecut cu ei?
          – De ce sa renunti la iesirile din weekend sau vacante?

 Si lista poate continua in functie de activitatea sau statutul fiecaruia, dar sa ne oprim totusi asupra investitiilor.

Stii cati bani pierzi? La 100.000 lei pierzi chiar si 15.000 lei...real vorbind din calculele clientilor mai atenti cu preturile.
Stim, e greu de crezut ca exista asa diferente, insa aceasta este realitatea, pentru ca sunt preturi mici, doar la ofertele fiecarui magazin iar la restul produselor preturile sunt umflate (un exemplu este cel pentru parchet unde preturile sunt foarte mici pentru a atrage clientii, iar accesoriile cum ar fi plinta, folie, colturi, terminatii, sunt foarte mari si exemplele pot continua).          

Ce poti sa faci? Solutia este organizarea si punerea intr-o lista a materialelor de care ai nevoie. Avand lista, o poti verifica la mai multe depozite, hipermarket-uri sau chiar online. Comanzi online si ai acces la stocurile nelimitate ale producatorilor/importatorilor directi, putand achizitiona toate materialele necesare investitiei dvs. din acelasi loc, si in acelasi timp evitati surprizele neplacute din magazinele de profil in care cele mai multe din produse au etichete cu stelute ascunse

             Binenteles ca trebuie sa comparati calitatea produselor, dar si specificatiile tehnice. Si asta pentru ca magazinele de profil au creat o gama „ECO” cu o calitate mai slaba si dimensiuni mai mici decat STAS-urile obisnuite, iar inventivitatea lor atinge cote alarmante, pentru ca de cele mai multe ori nu se umbla la profit ci la calitatea materialelor comercializate.

            Noi am redactat acest articol in cadrul unei campanii de constientizare a acestei tendinte. Incercam si reusim cu succes de 3 ani sa scurtam drumul materialelor de la furnizori (producatori/importatori) la clienti (persoane fizice/juridice) fara ca acestea sa mai treaca prin depozite sau hipermarket-uri, unde li se mai adauga cheltuieli si profit de 20-40%. A se vedea profitul marilor jucatori din piata materialelor de constructii pe siturile de profil.
Acest lucru l-am reusit prin activarea in online a brandului nostru Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

             Desigur, exista si cateva riscuri in a comanda online (dureaza 2-3 zile livrarea, marfa pe care o achizitionati nu o puteti vedea decat in momentul livrarii, stim ca in piata online sunt si multi care nu au avut o conduita adecvata in ceea ce priveste respectarea promisiunilor oferite telefonic clientilor, etc…, dar si  avantaje (consultant dedicat, transport gratuit direct de la fabrica, cumperi totul dintr-un singur loc si nu pierzi timpul carand carucioarele hipermarket-urilor cu marfa), dar preferam sa va convingeti singuri ca prin cumparaturile online banii si timpul, au o valoare mai mare.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Krainer, va fi adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner, a acceptat să fie adus în ţară din Irlanda, iar...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă