PSD=PCR (Pile-Cunoștințe-Relații). În șapte luni de guvernare, PSD a ridicat la rang de strategie politică numirea rudelor și apropiaților în funcții-cheie ale statului român | DEZVĂLUIRE ROMÂNIA LIBERĂ

de Romulus Georgescu , 10 august 2017 - stire actualizata la ora 16:27, 10 august 2017

Primele șapte luni cu PSD la putere se dovedesc benefice pentru clientela partidului. Social--democrații au luat cu asalt instituțiile de stat, transformând numirea rudelor și apropiaților într-o strategie politică.

Ofensiva s-a desfășurat pe două paliere. Primul palier, de natură generală, a vizat modificarea legislației pentru a permite angajarea rudelor și a pilelor. Deputații majorității au diluat legea care pedepsește angajarea rudelor și au legalizat reangajarea celor cu care au lucrat mai mult de cinci ani de zile. Al doilea palier a fost punctual, pentru numirea unor rude sau apropiați în funcții de conducere. De altfel, PSD are propria definiție a conflictului de interese. ”Dacă îți angajezi o rudă proastă în dauna unui tânăr care este competent, este un prejudiciu pentru că ulterior activitatea instituţiei merge mai rău. Dacă alegi o rudă genială care a luat Premiul Nobel în dauna unui prostălău care nu e rudă cu tine, evident că nu e niciun conflict de interese”, a declarat, recent, deputatul PSD Eugen Nicolicea, președintele Comisiei juridice.

„România liberă” a analizat aceste numiri, constatând că mulți dintre cei desemnați nu au nicio pregătire pentru posturile pe care le ocupă.

Fiică de senator, șefă peste funcționari

Andreea Arcan Apostol (27 de ani) a primit, recent, o funcție cu greutate - vicepreședinte în cadrul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), poziție cu rang de subsecretar de stat. Ea este fiica senatoarei PSD Emilia Arcan. Potrivit presei tabloide, în 2009, Andreea a prezentat meteo la Kanal D în sutien și bikini, în încercarea de a se angaja la acest post. Tânăra a făcut și obiectul unei evaluări la postul Radio 21. „Un lucru este sigur, vocea ei ne-a cucerit pe toţi. Îi recomand doar să scape de accent. Recunosc că ne crescuse puţin adrenalina când Andreea a prezentat vremea de la noi din studio în sutien și fără bluză!”, a declarat Escu, unul dintre realizatorii uneia dintre emisiunile radio. Până la urmă, Kanal D nu a anga-jat-o, dar a luat-o Gheorghe Ștefan, primarul din Piatra Neamț, la postul Giga TV.

Între timp, mama sa a urcat scara ierarhică în PSD, devenind vicepreședinte și apoi președinte interimar al CJ Neamț. În 2016, Emilia Arcan a ajuns senator PSD, iar în mai 2017 premierul Sorin Grindeanu, filotim, a numit-o pe fiica sa vicepreședinte ANFP, cu toate că aceasta nu are experiență în administrație.Fata din dosarul Vâlcov, angajată în două ministere

Larisa Maria Popa, martoră într-un dosar al lui Darius Vâlcov, a fost numită în funcția de administrator provizoriu al companiei Telecomunicații CFR SA, din subordinea Ministerului Transporturilor. Tânăra de 30 de ani mai are un job la Ministerul Agriculturii, unde este consilier personal al secretarului de stat Alexandru-Dănuț Potor. Acesta din urmă a declarat pentru PressOne că Larisa Maria Pop nu a fost angajată prin concurs, ci adusă în instituție chiar de el.

În 2011, tânăra a obținut titlul de Miss Universe România, iar experiența sa este completată de munca într-un salon de înfrumusețare. Larisa este originară din Slatina (orașul unde Vâlcov a fost primar) și a absolvit Școala Postliceală Medicală, iar apoi Facultatea de Marketing din cadrul Universității „Spiru Haret”. Tânăra a fost citată ca martor în dosarul lui Darius Vâlcov, ea fiind deținătoarea unei galerii de artă, despre care procurorii susțin că i-ar aparține, în mod indirect, lui Vâlcov. „După ce a început licitaţia, inculpatul Darius Vâlcov îi indica când să ridice paleta pentru a licita și opera pentru care trebuia să liciteze”, se afirmă în rechizitoriul DNA.

Darius Vâlcov a fost ministru de Finanţe în Guvernul Ponta, dar și-a pierdut postul ca urmare a acuzațiilor de corupție. Însă, a fost recuperat de Liviu Dragnea, lucrând la programul de guvernare al PSD și la evaluarea care a stat la baza demiterii lui Sorin Grindeanu.Andreea Cosma a moștenit locul fratelui său

Andreea Cosma (PSD) a ajuns deputat după o mișcare fără precedent în istoria Legislativului: doi social--democrați, aflați înaintea ei pe liste, au demisionat din Parlament. În acest fel, fiica baronului de Prahova Mircea Cosma a intrat în Parlament de pe un loc neeligibil – 7 – în condițiile în care PSD Prahova a obținut cinci locuri. În prima zi a Legislativului, Andreea a venit la Parlament însoțită de fratele său, Vlad Cosma, fost deputat în legislatura 2012-2016, condamnat în primă instanţă la cinci ani de închisoare. Tatăl celor doi, ex-președinte al Consiliului Județean Prahova, a fost condamnat și el în primă instanţă la 8 ani de închisoare.

Nici Andreea Cosma, de profesie notar, nu are un dosar curat: a fost trimisă în judecată pentru complicitate la abuz în serviciu. Între timp, Comisia SRI a început să ancheteze un presupus abuz al SRI, în dosarul în care Andreea Cosma a fost trimisă în judecată.


 

Soția lui Nicolicea, la Transgaz

Soția deputatului PSD Eugen Nicolicea, Nicoleta Nicolicea, a fost numită șef de serviciu în cadrul operatorului sistemului național de transport al gazelor naturale Transgaz, la Unitatea de Management care se ocupă de implementarea proiectului secțiunii românești a gazoductului Bulgaria - România - Ungaria - Austria (BRUA). Gazoductul urmează să interconecteze rețelele de gaze naturale din cele patru state, investiție estimată la 560 milioane euro, dintre care 179 de milioane de euro vor fi acoperiți de Uniunea Europeană.

Anterior, Nicoleta Nicolicea a lucrat ca jurnalist la publicații precum Sursa Zilei, Click, Cronica Română, Evenimentul Zilei, Național. A fost membru în CA al TVR, a lucrat la Poșta Română și a fost consilier la Cancelaria Premierului Victor Ponta. Acuzată că ocupă un post pentru care nu are experiență, Nicoleta Nicolicea a susținut că nu se ocupă de proiectul propriu-zis. ”Un birou de resurse umane, cu hârțogăraia aferentă e tot-una cu conducerea unui proiect energetic de peste 500 milioane de euro?!?!“, a replicat Nicoleta Nicolicea.Corina Bogaciu, promovată de Florentin Pandele

Corina Bogaciu (PSD), 27 de ani, este fiica unui consilier local din Voluntari, Ion Bogaciu, vărul și nașul de botez al lui Florin Pandele, primarul din aceeași localitate. Nepoata a devenit celebră după ce jurnaliștii au descoperit pe profilul ei de Facebook mai multe poze în care își etalează calitățile fizice. Potrivit relatărilor din presă, Bogaciu are doar studii medii, deși a trecut în dosarul de candidatură că este de profesie economist. La examenul de bacalaureat, Alexandra Corina Bogaciu a obţinut media 7,68, având nota 5,35 la disciplina Limba și Literatura Română, proba scrisă. Cu toate acestea, tânăra a ocupat prima poziţie pe listele PSD Ilfov, câștigând un fotoliu de deputat.Andreea Lambru, o veterană a guvernelor PSD-ALDE

La numai 32 de ani, Andreea Lambru este, deja, o obișnuită a funcțiilor guvernamentale. Promovată în politică de fostul liberal Radu Stroe, căreia i-a fost șefă de cabinet, Lambru a fost numită în 2012 secretar general adjunct al Guvernului Ponta. Atașat de tânăra din Guvern, Stroe a rămas alături de Victor Ponta și după ce liberalii au părăsit USL. În 2014, presa tabloidă a speculat în privința unei apropieri între Andreea și Liviu Dragnea, la vremea respectivă președinte executiv al PSD. Noua guvernare i-a adus un post de secretar general adjunct al Guvernului și un post în Consiliul de Administrație al Hidroelectrica.Soția baronului Stănescu, consilier la Ministerul Educației

Soția senatorului PSD de Olt Paul Stănescu, Marieta, a fost angajată la Ministerul Educației pe postul de consilier. Informația apare în ultima declarație de avere a liderului oltean, din luna mai a acestui an. Potrivit documentului, Marieta Stănescu a încasat de la acest minister 8.668 de lei, semn că angajarea s-a petrecut de curând. În declarația anterioară de avere, depusă în ianuarie, statutul Marietei Stănescu era unul diferit. Ea apare ca profesoară la clasele I-VIII în comuna Vișina din județul Olt, unde este domiciliul celor doi. În această calitate, a obținut venituri de 28.855 de lei, în cursul anului 2016. Potrivit aceluiași document, soția baronului PSD a încasat și 12.088 de lei, sub formă de pensie.

Vicepreședintele PSD Paul Stănescu este unul dintre cei mai influenți apropiați ai lui Liviu Dragnea. La alegerile din 2016 el a renunțat la postul de președinte al CJ Olt pentru a candida pentru Senat.Fiu de baron local, la Transelectrica

Bogdan Bobora, fiul președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, a fost numit în Consiliul de Supraveghere provizoriu de la Transelectrica. Propunerea a fost făcută de Mihai Tudose, pe vremea când acesta era ministrul Economiei. Salariile de la Transelectrica sunt confidențiale, dar presa a scris, de exemplu, că unul dintre foștii directori ai companiei, Ion-Toni Teau, încasa un salariu lunar de 5.500 de euro. ”El nu are nicio legătură cu PSD-ul”, a explicat Mircea Bobora numirea fiului său în această funcție.

Tânărul Bobora este absolvent al Facultăţii de Construcţii - promoţia 2005 - a Universității Politehnice din Timișoara. Imediat după absolvire, Bobora a ocupat funcția de controller financiar la compania HeidelbergCement, societate la care tatăl său a fost director.

Transelectrica gestionează 81 de stații electrice la nivelul țării și 8.834 km de linii electrice aeriene. Compania administrează și operează sistemul electric de transport și este responsabilă pentru transportul energiei electrice, funcționarea sistemului și a pieței, asigurarea siguranței Sistemului Electroenergetic Național (SEN).

Fostul aghiotant al lui Dragnea, șef peste autostrăzi

Adrian Mlădinoiu, secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului (SGG), este unul dintre cei șapte membri ai Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Mai mult, Mlădinoiu figurează alături de alte persoane printre cei care zilele acestea răspund de o licitaţie de achiziţie a peste 100.000 de tone de sare de deszăpezire, în valoare de 75,6 milioane lei.

Mlădinoiu a fost, în trecut, ofițerul de protecție al lui Liviu Dragnea. Liderul PSD a primit acest drept în 2012, când a devenit ministrul al Dezvoltării în Guvernul Ponta. Ofițerul a devenit aghiotantul său din partea Serviciului de Pază și Protecție (SPP), stând în fața mașinii, lângă șofer. Mlădinoiu i-a câștigat încrederea lui Dragnea, care l-a păstrat lângă el și după 2015, când politicianul a demisionat din Guvern. La rândul său, ofițerul a demisionat din SPP pentru a-l urma pe președintele social--democrat. A fost numit secretar de stat în SGG de către Sorin Grindeanu, care l-a debarcat, ulterior, pe fondul conflictului cu Liviu Dragnea. Premierul Mihai Tudose l-a reinstalat la SGG.Fiica senatorului Bădălău, venituri ilegale de la CNAIR

Potrivit dezvăluirilor din presă, Sabina Bădălău, fiica președintelui executiv al PSD Niculae Bădălău, lucrează la Departamentul Protocol al Aeroportului Otopeni. Pe de altă parte, figurează alături de alți 68 de angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pe o listă a angajaților care ar fi încasat în 2015 ilegal sporuri salariale de până la 75%. Aceasta a fost angajată în funcția de asistent manager în perioada 2014-2015. Inspectorii Curţii de Conturi au descoperit la un control făcut anul trecut majorări salariale nejustificate de 75%, în valoare de 725.000 de lei.

Olguța Vasilescu și-a „rezolvat“ și fostul și actualul

Ovidiu Wlassopol, fostul soț al ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a fost votat de Parlament pentru postul de prim-vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). Și aceasta cu toate că s-a încurcat la audierile din comisiile de specialitate. „Dacă aţi lucrat în supravegherea asigurărilor și reasigurărilor v-aș ruga să ne spuneţi care sunt diferenţele principale între RBNS și IBNR?“, a fost întrebarea lui Claudiu Năsui (USR). Răspunsul lui Wlassopol a fost simplu: „Nu cunosc!“. Wlassopol va încasa un salariu de 13.800 de lei pe lună.

Actualul iubit al Olguței Vasilescu, Claudiu Manda, este favorit pentru a prelua, în toamnă, șefia Comisiei parlamentare pentru controlul SRI.

Consultă ziarul integral în format .pdf AICI!

Comentarii

 • alin

  05 septembrie 2017 0:10

  din pacate asa este si in multinationale...cand este vorba de posturi bune toti isi aduc rudele si cunostiintele...la fel ca in parlament este si la multinationale!!!

  raspunde comentariului
 • Icea Nicol

  26 august 2017 20:12

  Decat un prostalau...mai bine rudele noastre geniale.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  14 august 2017 13:51

  BANDASECU. Dupa ocuparea Romaniei, in august 1944, de catre tancurile sovietice, generalii si politrucii trimisi de Stalin, special pregatiti pentru a ne indoctrina si transforma in colonie total supusa Rusiei, au inlocuit toti sefii din posturile de decizie, au infiintat sedii ale PCR, inclusiv la sate si toata scursura societatii a devenit comunista, iubitoare de stalinism si gata sa serveasca Moscova. Rapid a fost infiintata SECURITATEA sub conducerea celor mai odiosi criminali tradatori de neam si de tara si s-a declansat asa zisa LUPTA DE CLASA, care a umplut tara noastra de inchisori si lagare de munca fortata, in care dubele Securitatii carau oamenii, saltati noaptea din asternut, pentru exterminare, daca erau parati sau banuiti ca se opun regimului communist. Personal, as numi SECUBANDA acea structura banditeasca de comunisti aparata de Securitate pana in decembrie 1989. Din nefericire, lovitura de stat din decembrie 1989, a fost perfectata de nemernici comunisti tradatori de tara, cu indicatiile si sprijinul Kremlinului, doar ca sa-l inlocuiasca pe Ceausescu cu Ion Iliescu, fara schimbarea regimului comunist. Si astfel, SECUBANDA, a fost inlocuita in 22 decembrie 1989 cu BANDASECU, care dainuie si astazi, in care tot fosta Securitate ne conduce de facto si face tot ce vrea in tara asta, indiferent care Presedinte, care Guvern si care Parlament a ajuns sa ne stapaneasca de jure in urma alegerilor parlamentare. Ne conduc tot securistii comunisti, care au devenit cu totii banditi miliardari. D-aia, Voiculescu a iesit cum a iesit din inchisoare, fara sa achite 60 milioane de euro pentru ICA. D-aia, Voiculescu nu e judecat in dosarul Crescent. D-aia, Dragnea nu a fost arestat, desi fura din 2002 sute de milioane de euro cu Tel Drum. D-aia, Ponta si-a permis sa anuleze datoria cazahilor de 690 de milioane de dolari. D-aia, Che Guevara Mazare, care a furat sute de milioane de euro, este condamnat pentru un prejudiciu de 114 milioane euro fara executare. D-aia, Nastase nici nu a fost judecat pentru industria si resursele tarii vandute pe spaga. D-aia Nitu a blocat cu NUP dosarul 6311-2-2012. D-aia, Tariceanu nu este judecat in dosarul Sterling. D-aia, sefii SRI, DNA, etc au petrecut frecvent in K4. D-aia, Justitia depinde de Alta Intrebare. D-aia ne bazam pe americani si foarte multi asteapta rusii si ne spioneaza.

  raspunde comentariului
 • Putecistu

  13 august 2017 20:04

  P S D = Puslamale Scusrsuri Derbedei

  raspunde comentariului
 • ROMANIA TREZESTE-TE

  13 august 2017 20:02

  Dupa 1989 Romania a fost capturata de de mai multe MAFII si de catre GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA intitulate Formatiuni Politice sau PARTIDE POLITICE, care au devorat ECONOMIA NATIONALA si AVUTIA NATIONALA alungand in acelasi timp populatia din tara. LEGILE IN RO AU FOST ELABORATE DE BANDITII POLITRUCI ,nu in interesul general sau NATIONAL cum spunea IZMENARUL Oprea, ci in favoarea HOTILOR.Singura solutie pana la iscarea unei revolte sau a unei ciomageli sociale este SOLUTIONAREA RAPIDA SI SIMULTANA A DOSARELOR REVOLUTIEI SI MINERADELOR ocazie cu care sa se identifice vinovatii si clanurile lor si sa li se aplice pedeapsa PENALA cuvenita. Totodata CA SI CONSECINTA SE VA PUTEA APLICA PRINCIPIUL LUSTRATIEI in cadrul institutiilor statului. FARA SA FIE SOLUTIONAT DOSARUL REVOLUTIEI IN ROMANIA EXISTA CRIMINALI carora li s-au atribuit titluri de REVOLUTIONARI SI CU MERITE DEOSEBITE carora li se platesc INDEMNIZATII CONSISTENTE DE PESTE 7.000 de lei lunar dar si facilitati terenuri, spatii comerciale, reduceri de taxe si impozite, etc.Toate aceste anomalii sociale au dus la conducerea tarii in stil AFRICAN, TRIBAL, MAFIOT si duc la ingroparea Romaniei.Prin rezolvarea dosarului LOVITURII DE STAT din 89, se va constata ca putere politica de dupa 1989 a fost si ESTE ILEGITIMA!Prin rezolvarea dosarelor mineriadelor se va constata ca putere politica a fost si ESTE ILEGITIMA deoarece a organizat mineriadele pentru reprimarea opozantilor si ingroparea Ro!Prin rezolvarea dosarelor privatizarilor frauduloase se va constata ca ROMANIA A FOST JEFUITA CU SUTE DE MILIARDE DE DOLARI! CLASA POLITICA POSTCOMUNISM TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU ESCROCHERIILE SI HOTIILE COMISE IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN!

  raspunde comentariului
 • teodor

  11 august 2017 5:59

  Din nefericire, in timp ce copiii nostri reusesc cu greu sa obtina prin concurs putinele locuri de munca la care pot aspira datorita pregatirii pe care o au, clientela politica a puterii pesediste este abonata de 27 ani incoace la posturi banoase si fara concurs, cu recomandarea politrucilor de partid.

  raspunde comentariului
 • Dati-va jos ochelarii de cal !

  10 august 2017 20:33

  Poate asa o sa vedeti pecereuri din astea si la nepotii lui Diaconescu din guvernarea taranista, la Cabinetul-2 al lui Basescu, d-na Nuti si sfintele fiice ale zeului suprem, fratele lui de la parnaie, clica de cucoane mari sefe in PNL, ajunse in functii dupa trecerea prin patul amantilor. Credeti ca altii sunt mai breji decat PSD?......Leo

  raspunde comentariului
 • Adi

  10 august 2017 19:02

  Intre timp, Ghana a lansat un satelit

  raspunde comentariului
 • Alexandru Lazarescu

  10 august 2017 16:59

  Secretele lui Polichinelle1.Dragnea si Tel Drum Tel Drum nu a fost decat pusculita cu bani negri pentru PSD. Administrand pusculita cu bani normal ca Dragnea a condus campaniile electorale si a urcat toate treptele in partid. Toti primarii PSD erau obligati sa dea contracte la Tel Drum pentru a dovedi ca sunt membii de incredere si pot fi mentinuti pe liste pentru a fi realesi, iar ca bonus nu trebuiau sa mai faca alte donatii catre visteria partidului. Procurorii vor fi uimiti de inventivitatea cu care se spalau banii publici si se transformau in afise electorale2.Interesul National Dupa alegerile parlamentare din 2008 Basescu, care fusese tradat de Tariceanu, a propus o guvernare PDL-PSD de lunga durata. Pentru ca electoratul nu trebuia sa prinda aceasta miscare au ajuns la urmatoarea intelegere cine castiga prezidentialele din 2009 face guvernul iar celalalt partid ramane in opozitie dar se rupe cu numarul de parlamentari care sa asigure majoritatea si aceasta bucatica vine la guvernare. Daca va castiga Geona PDL-ul va fi rupt de Elena Udrea, daca castiga Basescu PSD-ul va fi rupt de Oprea. Intelegerea a functionat perfect !3.Pelerinajele la Athos Toba si Coldea au fost impreuna la Athos. Igor Dodon era la Athos cand Dmitri Rogozin a fost declarat persoana non grata in Moldova. Multi ministi rusi merg la Athos si tot acolo au loc intalniri discrete intre delegatii importante. Se stie ca muntele Athos a ramas cam singurul loc din lume unde nu exista conexiuni mobile si telefonice, unde pur si simplu nu poti fi interceptat sau ascultat. Asta este legenda si foarte multi merg pentru a putea vorbi lucruri care nu este bine sa le vorbesti in alta patre . Realitatea este ca pe Athos au cam pus stapanire calugarii rusi, si absolut toti sunt colaboratorii KGB-ului. Si tot pe Athos au loc intalniri intre structurile de informatii rusesti si colaboratorii lor raspanditi in lumea larga !

  raspunde comentariului
 • Ciombe

  10 august 2017 14:30

  Pai, dupa cum bine zice si "ilegalistii", adica noi, acest asa-zis partid, trebuieste a fi scos urgent in afara legii si sa se legifereze totodata, in regim de maxima urgenta, Legia Lustratiei toasi, altfel, ne auto-condamnam la o disparitie sigura de pe harta lumii, toasi! Fritzule, einer mutter was machst du, iar ne dormi in post, hmmm?

  raspunde comentariului
 • cristi

  10 august 2017 14:11

  Comunistii urasc concurenta, pentru ca nu ar avea privilegii si ar fi nevoiti sa munceasca.

  raspunde comentariului
 • max

  10 august 2017 12:34

  Asta-i doar virful aisbergului,pt ca la nivel de consilii si primarii e mai rau,in politie la fel,invatamint etcmeritocratia-i ABOLITA-n Romanica!

  raspunde comentariului
 • traian

  10 august 2017 9:29

  PSD PARTIDUL SECATURILOR DELAPIDATOARE = PCR PILE-CUNOSTINTE- RELATII

  raspunde comentariului
 • Dimijoarei Obt

  10 august 2017 8:34

  PSD = falanga caghebizda din Romania !

  raspunde comentariului
 • ROMANIA TREZESTE-TE

  10 august 2017 8:29

  ASTA DOVEDESTE, CONFIRMA CA, RO ESTE STAT MAFIOT, CONDUS PE ULTIMUL DRUM IN STIL AFRICAN SAU TRIBAL.

  raspunde comentariului
 • Tepus

  10 august 2017 8:08

  Daca esti ministru-cuc, Nu-i destul sa canti in nuc, Iar de Dan, cea incruntata, Nu stii de-i baiat sau fata.

  raspunde comentariului
 • Eccemc2

  10 august 2017 8:07

  Repetenții se screm, și diarria o fi neîntreruptă de la înbucătura originală până în prezent dar cert ecce că pute și va continua să pută în veci

  raspunde comentariului
 • Emil

  10 august 2017 8:00

  ar fi prea bine sa fie doar atat...

  raspunde comentariului
 • Tepus

  10 august 2017 7:33

  Daca esti un Liviu Pop, Mai ai de sarit un hop Ca sa fii cioban la stana, Nu-i destul sa stii ce-i lana. Si-n cultura, sa iei opt, Nu poti, cand esti semidoct. O sa iei cumva doar sase, Doctorand marca Nastase.

  raspunde comentariului
 • Ecce Kurrupt

  10 august 2017 4:26

  Adică carevasăzică parteneriatul strategic ecce o relație de că cat care nu are valoare, unu cu unu face zero franjurat degeaba se screm unii să demonstreze că că catul ecce mai gros ca sângele...

  raspunde comentariului
 • El Condor

  10 august 2017 3:53

  Dimpotriva - se poate spune ca PSD = PSD Partidului Statului Democratic , pe cand pnl pdl pmp usr = PCR Pile , Cunostinte , Relatii , deoarece in PSD se merge PRINCIPIUL DEMOCRATIEI si AL DEZVOLTARII STATULUI DE DREPT , pe cand in pnl pdl pmp usr se merge pe principiul filiatiei nepotismului ajuta-ma sa te-ajut ajuta-i doar pe cei care stiu sa-si scoata caciula la care nu, batele-un cui sa poata sa-o tina pe capmade in cameleonul pirato-fermeriar pe ceilalti ...

  raspunde comentariului
  • traian

   10 august 2017 11:10

   Cei ca tine cu sinapsele legate de comunisti pe scleroza in placi au votat psd-istii - partidul secaturilor delapidatoare care, condusi de un penal si cu un parlament asemanator lui au dus si duc tara la groapa, ne indatoreaza pe noi si copii copiilor nostri pt plata pomenilor electorale ca prostimea sa-i aleaga din nou. Votati mai departe asa, tovarasi besmetici si veti ajunge robi la Draknea, Taratzeanu et Company! Va intrebati voi, in mintea voastra tampa, de unde are Draknea atatea averi? din ce? El traieste in conac de Chiabur si voi, la sate, muriti iarna ptc n-aveti doua lemne sa va incalziti! va mai poate salva cineva, sau vindeca prostia cu ceva?

   raspunde comentariului
  • Răzvan

   10 august 2017 7:47

   Ai găsit o sursă ieftină de prafuri? Sau ai luat ceva la reducere?

   raspunde comentariului
 • PCR

  10 august 2017 2:43

  PCR ni sia vindut tot de prin casa ca democratii vostrii ...asa ca nu exista termeni de comparatie decat daca inventati voi.

  raspunde comentariului
 • Ilegalistii

  10 august 2017 0:55

  Si la fel ca pcr acest pisde trebuie trecut in ilegalitate declarat partid mafiotACUM

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design