Melania Cincea: Academia SRI secretizează abuziv informaţii din concursul de numire a rectorului

de Mihai Diac , 24 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 16:13, 24 octombrie 2017
Foto: Arhivă

Academia Naţională de Informaţii, subordonată SRI, are, începând cu acest an universitar, un nou rector, acesta fiind profesorul universitar dr. Adrian Ivan, anunță marți, într-un articol, jurnalista Melania Cincea.

La solicitarea acesteia, noua conducere a universităţii a transmis, prin intermediul SRI, că nu poate face publice nici numele contracandidaţilor cu care actualul rector a dat concurs, nici numele membrilor comisiei de concurs:

„Numele contracandidaţilor domnului prof. univ. Ivan Adrian-Liviu pentru concursul organizat de Academie, în vederea ocupării funcţiei de rector, nu sunt informaţii cu caracter public, aceste persoane fiind cadre ale ANIMV, instituție care este o unitate militară”.

În schimb, prof. univ. dr. Mircea Dumitru, fost ministru al Educaţiei, spune că nu există nicio prevedere legală care să permită secretizarea numelor candidaţilor la un concurs pentru ocuparea funcţiei de rector şi nici nu poate fi invocată calitatea acestora de ofiţeri ai unei unităţi militare.

Citește integral acest articol pe site-ul  putereaacincea.ro.

Comentarii

  • Spionul plictisit

    24 octombrie 2017 17:05

    Imi aduc aminte de un colonel batran, dintr-o unitate a Armatei, care se uita terifiat la niste insi care se imbulzeau sa intre in incinta, sa depuna actele de angajare. Si-a dat cascheta pe ceafa, a oftat adanc, si a zis - tipii astia ar trebui trimisi la spitalul de nebuni. Adica noi pazim aici pe dinauntru, sa nu fuga afara, iar astia vor sa dea buzna inauntru. Ce naiba cred ca avem asa de apetisant inauntru, si nu gasesc in alta parte ?!

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design