FOTO Prostie: Bogdan Moisii, „Joker“ din Centrala de la Externe

Premierul Mihai Tudose l-a numit pe Bogdan Alexandru Moisii în funcția de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Externe.

Share

Petru Zoltan 0 comentarii

Actualizat: 05.10.2017 - 11:35

Premierul Mihai Tudose l-a numit pe Bogdan Alexandru Moisii în funcția de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Externe.

Pe contul său de Facebook, Bogdan Moisii a postat o fotografie în care pare a fi „Joker“, personaj din filmul „Batman“. Tot pe Facebook, Moisii a postat și drapelul României, varianta comunistă a Republicii Socialiste România.

În februarie 2017, Bogdan Moisii a fost angajat pe postul de consilier al ministrului Teodor Meleșcanu, pe „probleme speciale“. Nu a stat degeaba: soția sa, Roxana Moisii, a fost avansată în grad la excepțional de Meleșcanu, șeful direct al soțului ei.Până să ajungă în slujba lui Meleșcanu, proaspătul secretar general adjunct trăia din indemnizația de „soț însoțitor“, inclusă în salariul soției sale. Roxana Moisii lucrează la Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană. Pentru a-și urma soția la Bruxelles, Bogdan Moisii s-a suspendat din funcția de consilier juridic la Agenția Națională a Funcționarilor Publici. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...