EXCLUSIV. Dragnea trage sforile la stat, fiul încasează banii ca privat: Fiul șefului PSD este asociat la vedere în firme care l-au îmbogăţit pe tatăl său | Cea mai citită dezvăluire a săptămânii

de Andrei Mărgăritescu , 05 martie 2017 - stire actualizata la ora 12:11, 05 martie 2017

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea, a deconspirat interesele ascunse de afaceri ale tatălui, devenind asociat la Interfrigo Logistic din Pitești, o companie care l-a îmbogățit pe actualul şef al Partidului Social Democrat. Și nu întâmplător, aceeași societate a primit două contracte în valoare de cinci milioane de euro, de la Consiliul Județean Teleorman, în mandatul de președinte al lui Dragnea.

Mai mult, Interfrigo Logistic (la care este asociat Dragnea jr.) a dezvoltat o relație strânsă de afaceri cu celebra Tel Drum, condusă de prietenii preşedintelui PSD. Nu întâmplător: unul dintre asociații lui Dragnea jr. are legături strânse de rudenie cu președintele companiei Tel Drum. Iar relația dintre cele două firme este descrisă cu lux de amănunte într-un raport al Curții de Conturi.  


Citește și: Istoria primului „tun“ imobiliar al lui Liviu Dragnea: Teleormanul a fost cumpărat cu un dolar pe metru pătrat | Cea mai citită dezvăluire a săptămânii

Peste 18.000 de metri pătrați de clădiri și teren pentru numai 22.000 de dolari. Adică în jur de un dolar și 25 de cenți pentru fiecare metru pătrat de imobiliare constând în restaurante, spații comerciale, terenuri. Toate fuseseră ale statului. Până când, în 2005, au ajuns în proprietatea lui Liviu Dragnea... citește mai departe aici ...

5 milioane de euro de la Dragnea

În urma alegerilor locale din iunie 2012, Liviu Dragnea a câștigat un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Teleorman. O lună mai târziu, CJ Teleorman anunța că a atribuit un contract în valoare de 18,7 milioane lei, adică în jur de patru milioane euro, asocierii dintre firmele Interfrigo Logistic (lider de asociere), Delta ACM 93 și Total Road SRL. Obiectul contractului: proiectarea și executarea unor lucrări la drumul județean 504 Cernetu-Alexandria.

Suma alocată inițial, însă, nu a fost suficientă pentru a finaliza lucrarea. Prin urmare, CJ Teleorman a anunțat, pe 12 decembrie 2012, că suplimentează valoarea lucrărilor cu încă un milion de euro.


La fiecare început de primăvară, în Bucureşti, după ce se topeşte zăpada, toată mizeria şi toate gunoaiele abandonate pe timpul iernii ies la suprafaţă. Se întâmplă an de an, dar de mult nu am văzut o Capitală atât de cenuşie şi de tristă, amintind de anii regimului Ceauşescu: autobuze decrepite şi supraaglomerate, spitale de stat îmbătrânite, focar de infecţii rezistente la cele mai dure antibiotice şi un trafic de coşmar. Unul din prietenii mei din acest oraş, un inginer – să-i spunem Vasile Ionescu – îmi povesteşte că merge pe jos timp de 30 de minute până la prima staţie de metrou, pentru că, la ore de vârf, circulă mai repede decât maşinile sau autobuzele blocate în coloane nesfârşite. De ani întregi, domnul Ionescu îmi povesteşte ce ar trebui făcut, soluţii banale pe care le-a văzut circulând prin lume, nu vreo idee revoluţionară, cu efecte necunoscute...continuarea aici.

Patru zile mai târziu, Liviu Dragnea avea să-și dea demisia din funcția de președinte al CJ Teleorman pentru a-și exercita mandatul de parlamentar.

Alte 7 milioane de euro de la stat

Același grup de firme a mai primit două contracte publice. În septembrie 2012, Primăria Turnu Măgurele le-a dat o lucrare publică în valoare de 3,6 milioane euro. Banii au fost alocați pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a centurii și a străzilor adiacente.

În acea perioadă, Primăria Turnu Măgurele era condusă de pesedistul Mohanu Nicolae, care avea să devină senator în legislatura 2012-2016.

Un alt contract, în valoare de 3,4 milioane euro, a fost atribuit de Apa Serv Satu Mare pentru reabilitarea și extinderea stației de epurare a apelor uzate din orașul Negrești Oaș.

Dragnea jr. intră în afacere

Fără nici o legătură, desigur, cu contractele primite de la instituții publice conduse de pesediști, Interfrigo Logistic din Pitești a donat 400.000 lei pentru campania electorală din 2009 în conturile alianței politice PSD-PC. Pe atunci, Liviu Dragnea era secretar general interimar al PSD. În aceeași perioadă, Interfrigo Logistic era patronată de controversatul afacerist piteștean Dan Neagoe (95%) și de Daniel Dan Mocanu (5%). Istoricul acestei societăți din ultimii șapte ani scoate la lumină relațiile de afaceri și interesele obscure ale lui Liviu Dragnea.

În februarie 2010, Dan Nea­goe i-a cedat părțile sociale lui Dan Liviu Barcaru. Potrivit presei locale, Barcaru este fratele Danei Pitiș, soția lui Petre Pitiș, director general și președinte al companiei Tel Drum.

Ulterior, Dan Barcaru renunță la șase procente din părțile sociale. Cinci procente îi dă partenerului său de afaceri, Dan Mocanu, iar un procent îl cesionează firmei S&P Investment Management SRL, reprezentată de Ilie Liviu Dragne. Conform documentelor de la Registrul Comerțului, S&P Investment Management îi are ca asociați pe fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea, și pe Ilie Liviu Dragne. Astfel, Dragnea jr. a devenit partener de afaceri cu prietenii tatălui său de la Tel Drum.


„Noi, PSD, suntem cu ţara şi cu românii“, a strigat sâmbătă, cu pumnul în aer, noul ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, către miile de oameni săraci aduşi cu autocarele să susţină Guvernul Grindeanu de la Târgovişte. Rovana Plumb ţine atât de mult cu românii încât în 2013, pe când era ministru al Mediului, a introdus un costisitor timbru de mediu care i-a împiedicat mai ales pe cei cu bani puțini să-şi cumpere măcar o maşină ieftină la mâna a doua...continuarea aici.

Partenerii Interfrigo, abonați la bani publici

Nici celelalte firme din asocierea condusă de Interfrigo Logistic nu sunt străine de afacerile cu statul. Și în cazul firmei Delta ACM 93 cone­xiunile politice și-au spus cuvântul. În ultimii zece ani, această societate a primit 312 contracte publice în valoare de peste 1,25 miliarde euro.

Delta ACM 93 îi are ca asociați pe Elena Buzdea, Florea Diaconu și Ionel Pirpiliu. Cel din urmă este fratele lui Ștefan Pirpiliu, fost deputat PDL în legislatura 2008-2012. Fostul parlamentar s-a făcut remarcat după ce a elaborat un proiect de lege privind eutanasierea câinilor comunitari.

Cealaltă firmă, Total Road, este patronată de Mircea Cătălin Gruianu. Conform datelor publice, această firmă a dat lovitura cu un contract la Primăria Sectorului 4. În 2014, a primit un contract de nouă milioane euro pentru realizarea unor lucrări de reparații curente, modernizări și sistematizare pe verticală. Însă a oferit și asistență tehnică pentru niște lucrări din Călimănești, Brezoi, Iași și Cluj de unde a încasat în jur de 80.000 euro.

Schemă Interfrigo Tel Drum pe bani publici

Firma Interfrigo Logistic și-a extins afacerile și în județul Constanța, unde baronul roșu Nicușor Constantinescu dicta cum se cheltuiesc banii publici. Un raport al Curții de Conturi a demascat un sistem prin care se fenta legislația achizițiilor publice.

Contractele pentru refacerea drumurilor din Constanța erau atribuite direct, de către Consiliul Județean, Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța (RAJDP), societate aflată în subordinea CJ. Ulterior, regia subcontracta lucrările agenților economici.

La rândul ei, firma subcontractată dădea lucrarea mai departe altor subcontractori.

Într-o astfel de schemă de sifonare a banilor publici a fost prinsă și Interfrigo Logistic. RAJDP a primit un contract de aproximativ 8,2 milioane lei pentru a repara drumul dintre localitățile constănțene Siliștea și Țepeș Vodă. Întreaga lucrare a fost subcontractată firmei Interfrigo Logistic pentru suma de 5.223.062 lei.

La rândul ei, Interfrigo a subcontractat lucrarea către Tel Drum pentru suma de 5.042.017 lei. Curtea de Conturi a concluzionat că RAJDP a încasat nejustificat puțin peste un milion de lei de la Primăria Siliștea.

Schema a fost repetată de RAJDP și în cazul reabilitării segmentului de drum Seimeni-Siliștea. RAJDP a primit lucrarea evaluată la 11,2 milioane lei.

Apoi, lucrările au fost subcontractate tot către Interfrigo, pentru suma de 7,3 milioane de lei. Ulterior, Interfrigo a plasat lucrarea companiei Tel Drum. Inspectorii de la Curtea de Conturi nu au putut stabili valoarea subcontractului pentru că nu au mai găsit documentele.    

Numele lui Valentin Ștefan Dragnea mai apare în câteva firme care fac afaceri în județul Teleorman. De exemplu, juniorul controlează direct firma Zooveg 2010, care are ca obiect de activitate cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe.


În România, dezbaterea din spațiul public este alterată. Irațio­nală. Profund emoțională. Aproape din fiecare polemică lipsește condiția esențială a existenței unui dialog: buna-credință a participanților. Analiza faptelor, a realității este, de foarte multe ori, total lipsită de obiectivitate. Demonstrațiile de orice fel se bazează exlusiv pe argumente culese dintr-o singură parte. Audiatur et altera pars (Ascultă și cealaltă parte!) este o metodă desuetă. Ade­vărurile sunt spulberate de curentele de opinie mult prea puternice. Orice tentativă de a investiga în mod onest o anumită chestiune este anihilată din fașă. Sursele de informare sunt respinse a priori dacă ele nu-ți confirmă convingerile. Sunt etichetate înainte de a fi investigate temeinic, înainte de a stabili dacă oferă informații relevante. Preocuparea pentru găsirea adevărului cade în plan secund sau dispare în totalitate...citește continuarea aici.

Afaceri cu cereale, porci și pantofi de lux

Numele lui Valentin Ștefan Dragnea mai apare în câteva firme care fac afaceri în județul Teleorman. De exemplu, juniorul contro­lează direct firma Zooveg 2010, care are ca obiect de activitate cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe. În această afacere, Dragnea jr. este asociat cu Gabriel Putineanu și Ilie Liviu Dragne. În ultimii trei ani fis­cali, această firmă a avut o cifră de afaceri de aproximativ 24 de milioane lei și un profit de aproximativ patru milioane lei. O altă firmă controlată de Dragnea jr. este Ferma Salcia S.A., unde deține 99,84% din acțiuni prin firma S&P Investment Management. Restul acțiunilor sunt deținute de Ilie Liviu Dragne, care îndeplinește și funcția de director general unic. Interesant, fiul lui Liviu Dragnea a preluat pachetul de acțiuni de la Petre Pitiș, director general și președinte al companiei Tel Drum.

Societatea Ferma Salcia este fostul combinat de creștere a porcilor Romcip. În cadrul acestei firme există o fermă zootehnică de creștere și îngrășare a porcilor în localitatea Salcia, din județul Teleorman. Tot în Salcia, compania are și o secție de prelucrare a cărnii și a produselor din carne. În plus, firma deține 11 puncte de lucru în care se comercializează carnea de porc, răspândite în județul Teleorman. Afacerea cu porci a lui Dragnea jr. a avut o cifră de afaceri, în ultimii trei ani fiscali, de aproximativ zece milioane de euro. În schimb, profitul a fost puțin peste 100.000 euro. Pe lângă afacerile cu cereale și porci, Dragnea jr. este asociat, prin Ferma Salcia, în firma Ștefan Burdea Shoes SRL, care produce pantofi de lux lucrați manual.

În ultima firmă, fiul lui Liviu Dragnea este partener de afaceri cu Adrian Mlădinoiu, fostul aghiotant al actualului șef al PSD. Adrian Mlădinoiu a fost numit recent de către premierul Sorin Grindeanu în funcția de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Până acum o vreme, Mlădinoiu a fost ofițer în cadrul Unității Speciale ACVILA – unitate specială antitero care a fost desființată în 2009 și resuscitată de Gabriel Oprea în 2015, când a fost trecută în subordinea serviciului secret al Ministerului de Interne. 

Teodor Nițulescu: „Dragnea a sifonat peste un miliard de euro în Tel Drum“

Compania Tel Drum a fost înființată în 1999, ca socie­tate în subordinea Consiliului Județean Teleorman. Un an mai târziu, Liviu Dragnea avea să devină președinte al CJ. În 2001, CJ Teleorman a demarat procedurile de privatizare a firmei Tel Drum, însă, în paralel, contractează un credit de 3,7 milioane euro pentru achiziționarea unui tren reciclator, necesar pentru refacerea drumurilor din județ. Licitația de privatizare a câștigată de Marian Fișcuci, un apropiat al lui Liviu Dragnea, care a plătit atunci aproximativ 400.000 lei, adică în jur de 90.000 euro.

Fostul președinte al PSD Teleorman, Teodor Nițulescu, declara la un post de televiziune că privatizarea Tel Drum a fost o fraudă de proporții. „Dragnea a sifonat peste un miliard de euro în Tel Drum. Fără doar şi poate (îi aparține lui Dragnea – n.r.). Mie, în 2002, mi-a propus să facem jumi-juma, să am 40% din Tel Drum şi el 60%. Eu, atunci, aveam o firmă de construcţii. Am refuzat. De ce am acceptat privatizarea Tel Drum? În calitatea mea de preşedinte al PSD Teleorman, din iunie 2002 - aprilie 2005, am acceptat de nevoie lucrul ăsta, cu condiţia ca această privatizare să fie făcută în condiţiile legii“, declara Nițulescu.

Tentativele de a-l contacta pe Liviu Dragnea pentru un punct de vedere nu au avut succes.

Uluitor: imobil cumpărat cu un dolar/mp, vândut cu 1.800 euro/mp

Interfrigo Logistic din Pitești i-a băgat în mod cât se poate de direct în buzunar lui Liviu Dragnea 620.000 de lei, în 2011, adică aproximativ 140.000 de euro. Toată această sumă a fost primită de către Liviu Dragnea pentru un spațiu comercial din Turnu Măgurele de numai 76 de metri pătrați. Practic, pentru fiecare metru pătrat din acel spațiu comercial din Turnu Măgurele, Interfrigo Logistic i-a plătit lui Liviu Dragnea peste 1.800 de euro.

Dar asta nu e tot: pe acel spațiu comercial, Dragnea a plătit vreo 91 de dolari, adică doar un dolar și 20 de cenți pe metru pătrat. Așadar, Dragnea a primit de 1.500 (!) de ori mai mult pe acel spațiu comercial decât a plătit.

Dacă vă întrebați de la ce naiv a cumpărat Dragnea un spațiu comercial atât de ieftin, răspunsul l-a dat tot RL acum o săptămână: este vorba despre statul român.

După cum cotidianul nostru a scris pe 20 februarie a.c., Dragnea a privatizat Modern SA din Turnu Măgurele în 1999 și în 2005 a dizolvat firma.

Ca urmare a dizolvării Modern SA (transformată după 2000 în SRL), Dragnea s-a ales cu spații comerciale și terenuri în suprafață totală de 18.422 de metri pătrați. Pentru toate aceste spații comerciale și terenuri, Liviu Dragnea a plătit numai 22.000 de dolari în contul statului român. Printre aceste spații comerciale se număra și cel de 76 de metri pătrați pentru care Dragnea a primit de la Interfrigo 140.000 de euro. O sumă de peste șase ori mai mare decât a dat șeful PSD pe Modern SA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

 • Paul

  26 august 2017 2:47

  Romania nu are ce cauta in UE Nu poti sa ai o tara condusa de acesti oameni. Ce se intimpla in Romania nu se intimpla in nici o Tara in UE. Anglia sa saturat ca toti Romani sa se mute in U.K. din cauza acestor infractori. Poate acum vor incepe sa trimita romani acasa si acesti se vor destepta sa nu mai voteze acesti infractori

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  20 iulie 2017 16:24

  INSULA DRAGNEA DE PE DUNARE. Comuna Seaca din Teleorman e situata la 15 km de Tr. Magurele, la 50 km de Alexandria si la 5 km de Dunare. Portiunea din drumul national DN 51A dintre Seaca si Tr. Magurele este aprox. paralela cu Dunarea. In dreptul comunei Seaca exista INSULA BELINA cu o suprafata de 210 ha, si un brat al Dunarii, BRATUL PAVEL, de 4,5 km si cu suprafata de 137 ha. Toate acestea au fost in administrarea Apelor Romane pana in 2013, cand Dragnea devenise ministru al M. Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Ponta, iar un apropiat al sau de pe langa Turnu Magurele, tanarul Adrian Gadea, il inlocuise pe Dragnea in postul de presedinte al CJT. Imediat dupa aceea, CJT a concesionat INSULA BELINA, BRATUL PAVEL si cateva sute de hectare de teren de pe malul Dunarii, exofirmei Tel Drum, in vederea infiintarii unui CENTRU TURISTIC TELORMANEAN pana in 2020, cu fonduri euro. Asa sa ne ajute Dumnezeu ! Dar ma tem ca o sa-l ajute numai pe Dragnea, daca o mai ramane pe afara.

  raspunde comentariului
 • BASARAB SI VASILE LUPU

  08 martie 2017 15:11

  DRAGNEA NU POATE SA SEMENE ADOLF H.PENTRU CA HITLER NU AVEA ODRASLE!

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  06 martie 2017 15:31

  Poporul se bucura cand DNA ne mai scapa de cate un rechin jefuitor al acestei tari. E de mirare ca pe mega-escrocul Liviu Dragnea nu l-a saltat inca, desi a devenit cantec national CA DRUMUL CATRE TEL DRUM, DUCE LA DRAGNEA ACUM. Si pe Dragnea junior nu-l dibuie, pana nu-si insira multele masini de lux si pe coperisurile palatelor personale.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  06 martie 2017 15:15

  Cifrele de afaceri ale companiei Tel Drum, care au fost communicate si inregistrate la Directia Finantelor Publice in anii 2009-2015 si care exprima oficial valoarea totala a contractelor obtinute de Tel Drum in mod direct, fara concurs si a contractelor obtinute prin licitatii trucate, sunt mult mai mici decat cifrele reale de afaceri ale firmei respective. Sunt inregistrate urmatoarele sume exprimate in lei2009 =400.000.000 2010 =165.414.923 2011 =193.301.624 2012 =147.603.225 2013 =183.249.333 2014 =158.058.392 2015 =185.822.512 Total=1.443.450.009 de lei.Asta inseamna aproximativ 320 milioane de euro.Adunand numai cifrele de afaceri din anii 2012, 2013 si 2014, obtinem Total=488.910.950 lei, adica Total= 108 milioane de euro, care este mult mai putin decat suma reala de 166 milioane de euro, care rezulta dintr-un tabel depus la DNA. Putem deduce ca Tel Drum a comunicat in fiecare an doar 65 din valoarea totala a contractelor obtinute.

  raspunde comentariului
 • Popeye

  05 martie 2017 20:59

  Cum îi turcu-i și pistolul. E jaf în cârdășie de familie, clanul Dragnea jefuind România pe ruptelea, pe față. Nici nu-i de mirare că Dragnea et Comp nici nu vor să audă de o Justiție funcțională în România. În orice țară normală, ticăloșii ăștia nu ar mai defila prin Parlament, dregând legile după pofta inimii, ci ar înfunda pușcăria, pe ani buni. Și cu averea confiscată până la ultimul șfanț. Sper să vă bată Dumnezeu, ticăloșilor!

  raspunde comentariului
 • George

  05 martie 2017 11:49

  Puiul de milițian a acaparat toată România. Plodul lui ii calcă pe urme și mâine-poimâine va fi prim ministru, ca ta-su, momentan nu a putut. Puterea judecătorească doarme și Zdragnea își face de cap. Poporul doarme, președintele la fel, asa ca pieirea nu e departe. Zdragne-o hai la baiaram în Brazilia! Alexandrencele n-au asa poporul bombata precum cariocele.

  raspunde comentariului
 • Cristi

  04 martie 2017 12:20

  Cumnatul meu este asociat la una din firmele enunțate de voi ca beneficiar de fonduri. Totuși nu a primit niciun euro din ce spuneți ca i s-ar fi dat. Faceți ceva sa își primească banii?

  raspunde comentariului
 • Cristi

  04 martie 2017 12:17

  Cumnatul meu este asociat la una din firmele enunțate de voi ca beneficiar de fonduri. Totuși nu a primit niciun euro din ce spuneți ca i s-ar fi dat. Faceți ceva sa își primească banii?

  raspunde comentariului
 • grisa

  01 martie 2017 17:43

  Tupeul mustaciosului nu cunoaste maargini se da sarac lipi ,instrainindu-si avera si impartind-o familiei. DErbedeul care-i fiu-su nici macar nu cred ca da pe la firma, are oameni platiti mai sti, ca si la centru de plasament, platiti tot din banii statului, beizadeaua distrandu-se cu pitipoance, iar al batran " cumparandu-si carce fragea, asemeni unui sultan' prostind multimea cwe, pentru cativa lei ies sa sustina guvernul de potlogari , alcatuit la repezeala tot de mafiotul mustacios.Le-ati vazut mutrele celor de la Targoviste, marea majoritate parca erau oamenii strazii, s-au adunat ratatii natiei sa-i aduleze pe hoti ?

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  28 februarie 2017 14:20

  DNA sufera de surzenie ?Sau se teme sa auda despre marii rechini ai coruptiei ? Care au jefuit tara de sute de milioane de euro si continua sa ne fure fara rusine, desi presa si postacii semnaleaza de ani de zile cazuri bine-cunoscute de super-infractori. Un astfel de caz este LD=LIVIU DRAGNEA. Au scris, in anii din urma, ziarele si exista o multime de prezentari pe net despre ,,tunurile date de LD pe seama Statului, care au prejudiciat tara cu sute de milioane de euro din 2000 pana in prezent. De ce nu a instrumentat DNA afacerea ,,Tel Drum, intreaga istorie a acestei afaceri ? In care LD a actionat in banda, cu finul sau, Marian Fiscuci. Si cu niste fosti colegi de facultate. Atat Dragnea cat si oamenii lui de incredere sunt banditi, fiindca au actionat in banda ca sa jefuiasca statul, cu Tel Drum, de sute de milioane de euro, prin sute de contracte fara concurs si concursuri trucate. Tot in banda, ajutat de nevasta si de altii, LD a furat Hotelul Turris din Turnu Magurele. Dar dosarul penal 6311-2-2012 cu 7,5 milioane de euro evaziune fiscala sta blocat la Parchetul General cu NUP pus de procurorul Nitu. Si tot in banda, ajutat de cumnat, de sofer si de altii, a furat Dragnea in 2005 cladirile restaurantelor si magazinelor comerciale din Turnu Magurele. DNA nu a auzit de aceste nenorociri ?

  raspunde comentariului
 • USA

  27 februarie 2017 23:15

  Spune-mi cine este tatal tau ca sa-ti spun cine estiCum e vorba aia...marul cazut din copac nu se duce departe

  raspunde comentariului
 • USA

  27 februarie 2017 23:15

  Spune-mi cine este tatal tau ca sa-ti spun cine estiCum e vorba aia...marul cazut din copac nu se duce departe

  raspunde comentariului
 • USA

  27 februarie 2017 22:30

  Mai tata va jucati voi cu poporulDar o data o infundati la BULAU si chiar omoritiVe ti vedea nene

  raspunde comentariului
 • USA

  27 februarie 2017 22:29

  V-a fi o alta RevolutieDe data asta si Basescu si toti magarii vor intra la BULAUEu le trimit pasta de dinti..."Bulanjje"

  raspunde comentariului
 • vandam

  27 februarie 2017 20:47

  atentie la binomul traian basescu-liviu dragnea.....atentie la miscarile lor

  raspunde comentariului
 • vera

  27 februarie 2017 20:21

  Cand se va stopa hoția?cand vom avea un neamț preedinte-un Carol l cu ȚEPE prim ministru....dar i Strada să i susțină ,nu să i împrote cu noroi cum ne e obiceiul

  raspunde comentariului
 • vera

  27 februarie 2017 20:08

  Cand se va stopa hoția?cand vom avea un neamț preedinte-un Carol l cu ȚEPE prim ministru....dar i Strada să i susțină ,nu să i împrote cu noroi cum ne e obiceiul

  raspunde comentariului
 • gheorghe

  27 februarie 2017 19:51

  Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte-putere de convingere si o buna capacitate de negociere-spirit de initiativa, orientat spre rezultate si atingerea obiectivelor propuse-dorinta de a obtine castiguri peste medie-posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes intr-o companie multinationala de top sustinuta de un sistem de trepte de cariera in vanzari-capacitate de planificare si organizare-cunostinte minime operare PC word, navigare internet-gandire pozitiva-bune abilitati de comunicare si interrelationare-nu este necesara experienta.Detalii la adresa gheorghe_fmyahoo.ro

  raspunde comentariului
 • goe

  27 februarie 2017 13:57

  Doua persoane sunt sistematic ocolite de organele de control , desi au averi colosale tov. Dragnea de la PSD si tov.Verestoy de la UDMR. Ambii au relatii foarte bune cu persoane din "servicii". Ideea ca in Romania se imbogatesc doar cei ce "colaboreaza" cu serviciile prinde contur.

  raspunde comentariului
 • csf_ncsf

  27 februarie 2017 12:16

  DNA-ul cum de nu se autosesizeaza? Inca nu au dovezi ? Laura, ai cazut la intelegere cu Dragnea?

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  27 februarie 2017 10:25

  Justitia ar trebui sa lamureasca pe deplin1.Cum a devenit LD= Liviu Dragnea stapan, in 2005, pe cladirile restaurantelor si magazinelor comerciale din Turnu Magurele, cu numai 22.000 de dolari ?2.Cum a devenit LD stapan pe Tel Drum in aprilie 2002, si cate milioane de euro au fost sifonate, prin contracte trucate de la Consilii Judetene si de la Primarii din toata tara, catre firma lui Dragnea, din 2002 si pana in prezent ?3.Cum a devenit LD stapan, in 2009, pe Hotelul Turris,cu 8 nivele, din Turnu Magurele ? Si de ce nu a platit impunerea ANAF de 7,5 milioane de euro evaziune fiscala, din dosarul penal 6311-2-2012, care sta blocat cu NUP, de catre Nitu, la Parchetul General ?

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  27 februarie 2017 10:10

  De 27 de ani se fura in draci !,fura primarul ,fura notarul ,fura politaiul ,fura generalul ,fura prim ministrul fura procurorii ,fura judecatorii ,fura popiii,iar cand nu fura ei fura ficiorii lor or acolitii lor !!.Arata-mi un UN PUI DE LELE -OR LICHEA sa nu puie botul la banii statului !!!!!!.TALHARII SUNT LA PUTERE DE DE ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  27 februarie 2017 10:10

  De 27 de ani se fura in draci !,fura primarul ,fura notarul ,fura politaiul ,fura generalul ,fura prim ministrul fura procurorii ,fura judecatorii ,fura popiii,iar cand nu fura ei fura ficiorii lor or acolitii lor !!.Arata-mi un UN PUI DE LELE -OR LICHEA sa nu puie botul la banii statului !!!!!!.TALHARII SUNT LA PUTERE DE DE ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  27 februarie 2017 10:09

  De 27 de ani se fura in draci !,fura primarul ,fura notarul ,fura politaiul ,fura generalul ,fura prim ministrul fura procurorii ,fura judecatorii ,fura popiii,iar cand nu fura ei fura ficiorii lor or acolitii lor !!.Arata-mi un UN PUI DE LELE -OR LICHEA sa nu puie botul la banii statului !!!!!!.TALHARII SUNT LA PUTERE DE 27 DE ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  27 februarie 2017 9:13

  De ce, de ce, domnule Dragnea ? In 1999, CJ Teleorman, devine stapanul firmei TD= Tel Drum.In 2000, LD= Liviu Dragnea este ales presed. al CJT si ramane pe post pana in 2012, cand este adus in Capitala. 1 De ce CJT a cheltuit 16 miliarde de lei in 2001 cu o firma din Giurgiu, cand avea TD pe batatura ? De ce TD nu a castigat niciun contract de la CJT in 2001 ? Ca LD sa o declare pe TD neproductiva si sa o cumpere pe bani putini ? 2 De ce, la privatizarea TD din 25-04-2002, s-a prezentat doar Marian Fiscuci, finul lui LD ? De ce nu s-a facut licitatie publica ? Fiindca LD hotarase sa cumpere pentru sine TD, pe numele unui om de incredere, ca sa poata acorda TD multe contracte fara concurs, sau cu licitatii masluite ? De ce Fiscuci a cumparat TD fara licitatie ? De ce Fiscuci a platit doar 4 miliarde de lei in 2002, cand in acte TD costa de cinci ori mai mult ? De ce Teodor Nitulescu sustine public ca banii platiti de Fiscuci au fost delapidati de LD sau de sotia sa, Bombonica, de la Directia pentru Protectia Copilului ? De ce TD a castigat toate licitatiile, dupa ce TD a fost ,,cumparata de Fiscuci ? De ce TD a castigat, de exemplu, intr-un singur an 2009, aprox. 400 milioane de lei, cand a fost apreciata ca neproductiva la privatizarea din 2002 ? Si cum a putut TD sa castige 166 milioane de euro 2012-2014, in doar 3 ani ?

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  27 februarie 2017 9:10
 • Kurrupt

  27 februarie 2017 7:02

  Nici măcar certificăcatul meu de născut din nou nu ecce la vedere. Facerea, carevasăzică când am fost făckut întru famiglia nostra, ecce înscrisă în cartea vieții veșnice de la biblioteca tainică a Vaticacanului.

  raspunde comentariului
 • Son of Man

  27 februarie 2017 6:33

  La vedere?! Nu au bunul simț să tragă și ei ce au de tras discret cum ecce civilizat.. la masa tăcerii, în spatele altarului... cât de cât tainic?!

  raspunde comentariului
 • CHARLIE

  27 februarie 2017 1:06

  V'ati indoit o clipa ca toata familia Dragnea e compusa din excroci? In numele socialismului!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design