Cel mai citit articol: Gabriela Firea și-a plimbat stilista şi prietenele în Israel, pe banii Primăriei Bucureşti. Primarul Florentin Pandele a însoțit alaiul

de Petru Zoltan , 31 decembrie 2016 - stire actualizata la ora 09:30, 31 decembrie 2016
Cel mai citit articol: Gabriela Firea și-a plimbat stilista şi prietenele în Israel, pe banii Primăriei Bucureşti. Primarul Florentin Pandele a însoțit alaiul

Primarul general al Bucureștiului și un întreg alai de consilieri personali s-au plimbat la Viena și Ierusalim, pe bani publici. Printre experții plimbați de Gabriela Firea regăsim o scriitoare, o stilistă, un fost director de la RA-APPS, dar și pe Speranța Cliseru, considerată mâna dreaptă a lui Florentin Pandele. În excursia din orașul sfânt și-a făcut apariția chiar primarul din Voluntari.

Conform analytics.google.com dezvăluirea România liberă a fost citită de peste 65.500 de persoane. Pe Facebook articolul a fost apreciat și distribuit de peste 14.000 de cititori. Articolul a fost cea mai citită dezvăluire din luna Decembrie, din romanialibera.ro.

 


Klaus Iohannis a avut dreptate. Cum a pierdut Sevil Shhaideh milioane de euro de la Uniunea Europeană 

"Gabriela Firea aduce vești importante din Israel, după întâlnirile cu primarii Tel Aviv-ului și Ierusalimului.”

Așa începe un comunicat de presă al Primăriei Municipiului București (PMB) din 6 noiembrie 2016. Dar comunicatul nu suflă o vorbă despre persoanele care au făcut parte din delegația oficială deplasată în Israel. Și nici despre Florentin Pandele, care „întâmplător” avea drum prin orașul sfânt.

Totuși, Gabriela Firea a fost însoțită în delegația care a adus “veşti importante” de către prietenele sale, care au fost transformate peste noapte în consilieri personali la Primăria Municipiului București (PMB). Delegația condusă de edil s-a cazat pentru trei nopți la hotelul de lux Waldorf Astoria, din Ierusalim, unde o cameră costă 500 de euro pe noapte. Practic, pentru fiecare consilier s-a plătit în jur de 1.500 euro pentru trei nopți de somn. La final, hotelul a emis o factură de 52.355 lei, adică în jur 12.000 euro. Pe lângă acești bani, s-au mai cheltuit 18.310 lei pentru transport, 248 lei pentru asigurări de sănătate și 940 USD pentru diurnă.

Din această excursie nu a lipsit nici primarul Voluntariului şi soţul Gabrielei Firea, care și-ar fi plătit, totuşi, personal cheltuielile. Biroul de Presă al Primăriei Capitalei a precizat pentru „România liberă“ că „domnul Florentin Costel Pandele nu a fost inclus în delegație, din care au făcut parte doar persoane angajate în PMB. Costurile cu transportul și cazarea au fost plătite personal de Florentin Costel Pandele”.


Sebastian Ghiță a apărut la televizor și susține că i s-au cerut probe împotriva lui Liviu DragneaFirea și-a luat șapte consilieri în locurile sfinte

Delegația oficială a fost formată din Speranța Cliseru, director de cabinet al primarului, dar și din consilierii Anca Comănici, Ligia Gheorghe, Veronica Salem, Ciprian Codrin Prisecariu, Florentina Papa și Oana Valentina Micu. Biroul de Presă al PMB a menționat, pentru „România liberă“, că „primarul general al Capitalei, doamna Gabriela Firea, a desemnat persoanele care au efectuat deplasarea în Israel. Persoanele menționate având calitatea de consilier personal au făcut parte din delegație având în vedere tematica discuțiilor care urmau să aibă loc în cadrul întâlnirilor oficiale, respectiv posibilitățile de colaborare pe diferite domenii - sănătate, situații de urgență, turism, proiecte de asistență socială pentru vârstnici, construcția de locuințe, start-up-uri, sprijinirea investitorilor români și israelieni”.

Dar cine sunt, de fapt, consilierii personali ai primarului care au ajuns în Ierusalim pe banii bucureștenilor?

Speranța Cliseru este directorul de cabinet al Gabrielei Firea, dar și mâna dreaptă a primarului Florentin Pandele. Cariera în administrația publică și ascensiunea politică a Speranței Cliseru este strâns legată de acesta din urmă. În anul 2004, Cliseru a fost unsă în funcția de director executiv al Primăriei Voluntari. Apoi, din 2011, a fost instalată în funcția de administrator public al orașului Voluntari. După încă un an, a fost angajată la cabinetul de senator al Gabrielei Firea. 

Din 2013, Speranţa Cliseru s-a reîntors la Primăria Voluntari. Unde, pentru scurt timp, a deținut funcția de director executiv adjunct. În acelaşi an, premierul Victor Viorel Ponta a numit-o în funcția de prefect al județului Ilfov. În 2014, însă, aceasta a revenit pe funcția de director executiv la Voluntari. În iunie 2015, Florentin Pandele a numit-o în funcția de director general la societatea Green City Voluntari, din subordinea Consiliului Local.

Comănici, consiliera lui Bănicioiu

Ancuța Sorina Comănici a devenit consiliera personală a Gabrielei Firea, cu atribuții în domeniul sănătății și asistenței sociale, după ce a candidat pentru un post de consilier local la Consiliul Local al Sector 1. Anterior, a fost consilier general la Capitală din partea PSD. În declarația de avere, a specificat că a fost director de cabinet și consilier la Ministerul Sănătății. Practic, a fost șefa de cabinet a fostului ministru Nicolae Bănicioiu. Soțul ei, Răzvan Comănici, lucrează la Serviciul Român de Informații. Conform biroului de presă al PMB, pentru deplasarea Ancuței Comănici în Ierusalim s-a plătit cazarea în valoare de aproximativ 1.500 de euro, o diurnă de 114 USD pe zi, plus transportul.

Consiliera Gabrielei Firea în domeniu cultural și turism este Veronica Salem, scriitoarea care semnează sub numele Lucia Verona. Relația de prietenie dintre cele două este veche de peste 20 de ani. Într-un interviu pentru o revistă, Firea spunea că printre persoanele care i-au fost alături și au sprijinit-o, nu numai moral, a fost și scriitoarea Lucia Verona. 

Din excursia în Ierusalim nu a lipsit nici Ligia Gheorghe (fostă Enache), consiliera personală a primarului în relația cu presa. Fostă jurnalistă și producătorul Gabrielei Firea la emisiunea „Știrea zilei”, Ligia Enache a stat tot timpul în umbra actualului edil.  

Stilistă la Antena 3, inspector de specialitate la Primărie

Un alt consilier care s-a plimbat pe bani publici la Ierusalim este Florentina Papa, care a lucrat până de curând ca stilist și make-up la Antena 3. De aici a luat-o edilul Gabriela Firea și a angajat-o pe postul de inspector de specialitate la Direcția Suport Tehnico-Administrativ. Conform biroului de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti, Florentina Papa a ajuns la Ierusalim pe 2 noiembrie 2016 pentru că nu a mai avut loc în avion. „Întrucât nu au fost disponibile suficiente bilete de avion pentru data de 1 noiembrie, dna Papa s-a alăturat delegației în ziua de 2 noiembrie 2016. (...) Contravaloarea cheltuielilor de cazare (a fost de – n.r.) 4.972 lei pentru dna Florentina Papa pentru două nopți cazare.” Adică 1.100 de euro, deci 550 de euro pe noapte.

Un alt specialist luat de Firea în Ierusalim a fost Ciprian Codrin Prisecariu, care lucrează pe post de referent la Direcția Suport Tehnico-Administrativ. Acestuia i s-au decontat trei nopți de cazare pentru care s-a plătit aproximativ 1.500 euro. Prisecariu, de fapt, este fotograf. Pe lângă aceștia, a mai participat și Oana Valentina Micu, inspector de specialitate la Direcția Afaceri Externe și Protocol.

Excursia la Viena, doar 2.000 de euro 

Prima deplasare internațională a primarului Gabriela Firea a avut loc la Viena, în perioada 17-19 octombrie 2016. Din delegația oficială a făcut parte Speranța Cliseru, director de cabinet al primarului Gabriela Firea, Ligia Gheorghe – consilier personal cu atribuții în domeniul relației cu presa, Mircea Krips – consilier personal cu atribuții în domeniul relațiilor cu mediul de afaceri, Oana Valentina Micu – inspector de specia-litate la Direcția Afaceri Externe și Protocol. La solicitarea RL, Primăria Capi-talei a precizat că, pentru întreaga delegație, s-au cheltuit 5.625 lei pentru transport, 335 lei pentru asigurări de sănătate și diurna în valoare totală de 488 euro. În total, aproximativ 2.000 de euro. Mircea Krips este fostul director comercial al RAAPPS și președinte la firma Primcom, fosta ICL Alimentara, care a moștenit de la regimul comunist nu mai puțin de 90 de spații comerciale în centrul orașului București.

 

 

 

 

Comentarii

 • Giani

  03 ianuarie 2017 9:27

  Ce va mai dati MARI ???Toata lumea si tot GLOBUL stie ca PSD ESTE PCR. cicatilor ce sunteti.

  raspunde comentariului
 • Giani

  03 ianuarie 2017 0:14

  Tara arde si Babele se ciaptana . Fara Comentar BITTE.

  raspunde comentariului
 • Radu

  02 ianuarie 2017 18:46

  Si tu,fiica mea brutusa,te-ai pus pe furat ?

  raspunde comentariului
 • Jan

  01 ianuarie 2017 11:43

  Madam Ritzi, ministra Tineretului la acea vreme, a luat 5 ani de puscarie pt. ca a cheltuit 70 000 euro, cand a organizat Ziua Tineretului intrun 2 Mai. Cona Chirita Firea-Pandele, ispravnicioaica Bucurestiului, a cheltuit 700 000 euro pt. Firelionul de anul asta, iar daca parandaratul a fost de 20 de procente, si-a bagat in iea inflorata de doua ori mai mult decat toata suma cheltuita de puscariasa Ritzi. Ma astept ca Albinutza sa primeasca 50 de ani de puscarie - proportional cu suma, daca Justitia n-au acaparat-o PSD-narii puscariasului Dracnea, viitor amnistiat si gratiat de legea pe care tot el si infractorii alesi ai neamului o vor vota in Parlament.

  raspunde comentariului
 • o doamna in toata firea

  01 ianuarie 2017 10:06
 • Nu stii sa citesti. Deci...

  31 decembrie 2016 19:37
 • nelu

  31 decembrie 2016 19:36

  O dama ma invitat so pup in fund pe FIREA.OK. Eu o pup in fund cu DRUJBA. si pe Doamna care mi-a facut invitatia o pup in fund cu TOPORUL . EXCROACELOR .LASATI TARA LIBERA .Sa va inplineasca Iliescu si Dragnea . ISTERICLOR ce sunteti .Luatil si pe Roman. Vinzatori de Tara. Tara arde si babele se chiaptana .

  raspunde comentariului
 • nelu

  31 decembrie 2016 19:15

  MINELU eu nu sunt amicul tau .Ciao, aufwiederszen und CIUS OK?????????????

  raspunde comentariului
 • nelu

  31 decembrie 2016 19:15

  MINELU eu nu sunt amicul tau .Ciao, aufwiederszen und CIUS OK?????????????

  raspunde comentariului
 • Ghelasie

  31 decembrie 2016 15:23

  Ar trebui putina pudoare si respect din partea doamnei Firea pentru a nu mai da apa la moara egoistilor Busoi ori Nicusor Dan.

  raspunde comentariului
 • Bedros

  31 decembrie 2016 15:20

  Chiar nu aveti pic de decenta ce are dna Firea de va deranjeaza, are decenta si indiscuptabil este cu mult peste acei bagareti ai opzitiei 'democratice tinere si ...independente platie de SorosCe se v a intampla dupa 20 ianuarie cand Presedinele ales al Statelor Unite v aprelua putereaVa tremura chilotii in ***

  raspunde comentariului
  • nelu

   31 decembrie 2016 18:36

   Bedros .! Dupa cit vad tie iti trmura chilotii . Dupa 20 januarie wei fi EXPULZATA din State.EXTREMISTO cu CICATUL Tau de soros. Noi suntem 23.000 000.000 milioane si cicatul tau de soros a facut peste 25 de CRIME sa isi apere IMPERIUL. El este VINAT si va fi OMORIT pe DREPT.A dus ASIA in criza A facut Smecherii si ptr. asta va fi SPINZURAT AMIN.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   raspunde comentariului
 • nelu

  31 decembrie 2016 14:29

  Nu am nimic immpotriva acestei Femei. Suntem oameni si facem greseli.Dar ma doare ca nu si-a luat functia de Primar General a unei Capitale Europene in SERIOS.Asta inseamna 16 ore in birou sa lucreze ptr. amaritii care au votato.Tara Arde si Baba se Chiaptana. si mai face si Excursii pe bani Tarii.

  raspunde comentariului
 • pitagora

  31 decembrie 2016 14:05

  Prostu cu tichie de margaritar iar toapa cu trei fire de par in cap mai vrea si stilista.Ati vazut vre-o capra sa nu-si tina coada-n sus ?

  raspunde comentariului
 • nelu

  31 decembrie 2016 12:12

  Simate doamna sa-u domn ce esti. Daca o Primarita Generala se plimoriba cu frizorul si gasca de excroci dupa ea in Lume inseamna ca ea a aratat fundul alegatorilor.Ea trebuie sa stea 24 de ore in Birou si sa munceasca ptr. amaritii care au votato.Tu Mielu esti prea departe de lumea adevarata . Visezi Komunismul .SORY.

  raspunde comentariului
  • @Mnielu

   31 decembrie 2016 17:52

   Amice, esti prost ca noaptea. Ce comunism, creier spalat? Eu am iesit pe strazi impotriva comunismului in decembrie 1989 si la manifestatiile-maraton impotriva lui Iliescu. Am sarit si in apararea acestui ziar in iunie 1990 pe vremea aceea la el lucrau ziaristi decenti, nu era o sucursala a noului Secu, la care scriu niste baieti cu fizionomii specifice atunci cand redactia a fost atacata de mineri. Tu ce faceai pe atunci?Nu mai exista nici un comunismm si nici nu este posibil, dar cand despre asa ceva vorbesc niste slugoi ai unor indivizi ca Basescu - membru PCR, parte in puterile ceausista si iliesciana - asta este chiar culmea nesimtirii. Pana la urma, daca vrem sa respectam adevarul, cine ne-a bagat in NATO, in perioada in care Base era primar, si cine a negociat si a indeplinit agenda pentru intrarea in UE? PSD-ul, sub conducerea lui Nastase. Asta este realitatea, oricat incearca unii sa-si aroge merite fanteziste. Adica, minciuni nerusinate.In concluzie, "sa-u" mai vezi-ti de treaba. Daca nu te ajuta capul la altceva decat la scris prostii, ar fi de preferat sa te abtii. La multi ani!

   raspunde comentariului
   • nelu

    31 decembrie 2016 18:55

    Mnielu tu nu esti amic cu mine.Situatia Geopolitica ne-a bagat in NATO.Dar cine a jefuit Tara si a Vinduto nu te intereseaza. Padurile taiate,Toate fabricile de Textile distruse unde milioane de Femei isi cistigau bani ptr. copii si familie Distruse Industria Grea si Metalurgica Distrusa .Tu si iliescu esti de vina Mnielu. Ve-ti plati.

    raspunde comentariului
    • @Mnielu Turbat

     31 decembrie 2016 19:10

     Esti un debil mintal, mai agramatule in toate limbile. Cu cineva aflat intr-o stare patologica de acest gen nu poate avea loc un dialog normal."SORY".Sigur ca nu sunt amic cu tine, a fost o gluma. Cum sa fiu amic cu un asemenea specimen de prin subsolurile speciei umane? Pana la urma, se pare ca esti un nostalgic de-al lui Ceausescu, bantuit de obsesii "comuniste". "Ve-ti" bate campii in continuare. Dar asta numai dupa ce ii stabilesti lui Firea un program de lucru clar.

     raspunde comentariului
 • nelu

  30 decembrie 2016 22:46

  Mielu Tu stii ca Primarii din Berlin, Viena ,Paris sa-u NY,stau cite 16 ore in birou si lucreaza pt. populatie de Luni pina Simbata ?????????????????????Daca esti femeie esti o vaca incaltata. Daca esti barbat esti un bou.Mai bine taran in NY decit ca voi prostilor.

  raspunde comentariului
  • @Mielule de pe aratura

   30 decembrie 2016 23:43

   Stai in tarania ta, vita incaltata agramata. In NY sau aiurea. Ai percutat rapid la propaganda zoaielor astea, fara sa ai nici o modalitate de a verifica niste invinuiri aruncate in eter. Nu am votat niciodata un primar PSD in Bucuresti, dar asta este, bucurestenii in majoritatea lor au votat-o pe Firea. Si daca au facut-o, au avut motive bine intemeiate. E primul primar al PSD-ului in Bucuresti de dupa revolutie si ce sa vezi, nu a furat niciunul pana acum da, pe naiba!. Stilul asta de a minti cu nerusinare, al unor mari javre, a dus la schimbarile din ultima perioada. Asa ca mars ******** de spalatura.

   raspunde comentariului
 • nelu

  30 decembrie 2016 18:27

  Bravo Bucuresteni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aveti acum pe cineva sa va cheltuie banii vostri cinstiti.FIREAAAAAAAAAAAAAA.!!!!!!

  raspunde comentariului
 • nelu

  30 decembrie 2016 18:27

  Bravo Bucuresteni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aveti acum pe cineva sa va cheltuie banii vostri cinstiti.FIREAAAAAAAAAAAAAA.!!!!!!

  raspunde comentariului
 • nelu

  30 decembrie 2016 18:27

  Bravo Bucuresteni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aveti acum pe cineva sa va cheltuie banii vostri cinstiti.FIREAAAAAAAAAAAAAA.!!!!!!

  raspunde comentariului
 • Didos

  30 decembrie 2016 16:44

  Este minunat ! Doamna Firea sa ne spuna care sunt beneficiile bucurestenilor dupa aceasta plimbare ? Ce au castigat ! Dar , dragilor , fie vorba intre noi , parlamentarii bat , pe banii nostri ,lumea , de la Dubai , la Honoluliu ! Au raportat vreodata celor care i-au ales , care sunt beneficiile acestor vizite , ce are de casigat de aici statul roman ? Ma refer la declaratii publice . Desigur ca nu ! Prostimea trebuie doar sa plateasca ! Vivat , traiasca democratia romaneasca ! Vai de tara asta , unde orisice magarie este posibila si unde nimeni nu raspunde ! Suntem , cu totii vinovati !

  raspunde comentariului
  • CHARLIE

   01 ianuarie 2017 16:09

   Fire a cului s'a dus la zidul plangerii si s'a plans in ce hal a ajuns Bucurestiul care o are pe ea primareasa! O toapa in toata Firea cu coafor atasat. crez ca l-a vazut pe D-zeu? Eu am fost acolo de zeci de ori si n'am vazut sau auzit nimic.

   raspunde comentariului
  • Jan

   31 decembrie 2016 12:11

   S-a dus sa ia Mirul , din cel cu care Jipodia l-a dat pe Sova si a scapat de arestul preventiv. In plus, avand acest scut anti-arestare, a renegociat spagile de pe vremea lui Oprescu, ca inflatia a afectat euro si trebuiau actualizate.

   raspunde comentariului
 • Dorin

  30 decembrie 2016 12:56

  Ei, nu se poate! Asta acum, dupa ce un anumit prim-ministru o limba rupta a pantofilor altui baiat descurcaret si-a plimbat la New York vreo cateva zeci de prietenari de la Cluj, cheltuind aproape o jumatate de milion de euro pentru plimbarica asta, bani nerecuperati niciodata.Va amintiti, atunci cand a fost ultimul vorbitor la o adunare fara nici o insemnatate pentru Romania. A cerut un podium pe care sa se urce, ca nu-l puteau vedea oamenii din sala de microfon.Cand e vorba despre lucuri din zona asta, securicii au niste ochelari de cal foarte eficienti. Iar indelung experimentata tehnica in materie de minciuni si manipulare practicata de tatici si urmasi vine sa completeze materia din tomberon. Cu efectul apei de ploaie, ce este.Dar imi place tare de simpaticii astia care ii dau cu "comunismul"... Sau folosesc alte "argumente" tari, avand duritatea invelisului creieraselor lor microscopice.

  raspunde comentariului
 • costi

  30 decembrie 2016 6:27

  E mai tare ca Bica si Udrea aleasa si mult iubita primăriță a bucureștenilor tov.Gaby F

  raspunde comentariului
 • Daria

  29 decembrie 2016 23:40

  ia puneti voi dovezile aici, altfel e egal cu zero.Aveti documentele din deplasari? Mai terminati cu vrajba.

  raspunde comentariului
  • DiARIA

   30 decembrie 2016 12:04

   Ai votat cu PSD ul ?Este treaba ta,dar "avocatul neplatit" sa l f ut in gura,un pic.

   raspunde comentariului
 • Didos

  29 decembrie 2016 17:00

  Aoleu ! Si tu Gabrielo ?! Pe banii bucurestenilor ? Sper sa nu fie ,decat o intoxicare ! Sa vedem !

  raspunde comentariului
 • CHARLIE

  29 decembrie 2016 15:37

  SUnteti gelosi! Vreti si voi!! Ponta a fost in toata lumea si nimeni n'a spus nimic.

  raspunde comentariului
 • Alin

  29 decembrie 2016 13:52

  Ce sa te astepti de la o comunista ********. Zdreanta asta o sa distruga capitala. PSD o sa distruga tot. O sa faca ce stiu ei mai bine. Sa minta, sa manipuleze si sa fure, tipic PSD-ist.

  raspunde comentariului
 • FIREA

  28 decembrie 2016 20:27

  Daca tot a ajuns D-na Firea in tara sfanta, trebuia sa profite de ocazie si a aduca de acolo lumina sfanta pentru sarbatoarea de paste. O punea la frigider, congelator si o inmana de paste hipiotilor alora ce isi zic popi. Nu de alta dar nu mai facea tara Romaneasca un drum suplimentar pana in tara lui Itic pentru un opait.

  raspunde comentariului
 • Marcu

  28 decembrie 2016 19:44

  cica are si maseur personal , de aia o urmareste Pandele peste tot , caci e focoasa tare fertila Gabi.

  raspunde comentariului
 • Atena

  28 decembrie 2016 17:33

  ,,Trai neneaca pe banii B...abacului " .

  raspunde comentariului
 • Eugen

  28 decembrie 2016 14:33

  Completare la articolul de mai sus - Cu aceasta ocazie, SErVILUL Cetatean numit `Firul de praf` a dus olitza de noapte tuturor personajelor de mai sus . Ca rasplata, a primit un volum din Operele Complete ale tovarasului Dragnea si trei tampoane folosite de tovarasa Firea, ca obiect de fetis si colectie personala.

  raspunde comentariului
 • Jacques

  28 decembrie 2016 14:04

  Ce a facut Firea, fost om de televiziune, ce nu statea bine cu dictia pronuntarii cifrelor, reprezinta un moft, fata de ce va urma, daca infractul Liviu Dragnea ajunge la guvernare! Va fi potop de coruptie in Romania. Va dati seama ce inseamna tripleta Dragnea-Firea-Pandele? Parjol in fondurile primariei.

  raspunde comentariului
 • ilidia

  28 decembrie 2016 13:13

  Esti, cumva, portar pe-acolo? Dupa spuse s-ar putea...

  raspunde comentariului
 • Gh.Stoian

  28 decembrie 2016 12:44

  Ti se face greata ! Unde-i "celebra" Curte de Conturi, a toasului ala cu "oitele mele" cand a vizitat Fabrica de Confectii si Tricotaje, cu multi ani in urma ! ?

  raspunde comentariului
 • vero

  28 decembrie 2016 11:33

  Firuta s-a intors la origini. Ca doar nu credeati ca e moldoveanca de-a lui Stefan al Mare! Iar dupa ce le-a dat jdanilor cladirea din buricul Bucurestiului, era normal sa primeasca si ea o mica rasplata, o excursie, ca doar a demonstrat deja ce buna fiica a neamului este. Basca ca trebuia sa primeasca lista cu ce are de faptuit de-acum incolo.

  raspunde comentariului
  • Jan

   28 decembrie 2016 12:40

   Vrei sa spui ca este ruda cu Monica , si aia tot buna de gura pe sub biroul oval ?

   raspunde comentariului
 • mircea

  28 decembrie 2016 10:59

  la orice aparitie sa o ajute guvernul numai pe bucuresteni pe ceilanti primari nu

  raspunde comentariului
 • fekix

  28 decembrie 2016 10:57

  Daa, afost domna Firuta la Ierusalim dar a fost ca sa se roage de binele nostrum , adica sa avem sanatate, parte de ceva malai faina , sa ne creasca alocatia la copii si ajutorul social. Pai ce voi credeti ca afost pentru ea , ca vorba aiai ce sa-i mai creasca lui pandelica sau ei ca are de toate. Ne-a adus si mir si tamaie , si a dat saraca la toata lumea .

  raspunde comentariului
  • vero

   28 decembrie 2016 11:49

   Daaa, numai acolo se putea ruga si lucra pentru binele nostru. Ca in Vest n-o primeste nimeni. De fapt, la ce interese are si la ce hotii de miliarde pune la cale, ce sa caute ea sa invete sau sa colaboreze cu primari gospodari din tari civilizate? Am totusi o nelamurire - cum de nu l-a luat consillier pe Mazare sau macar niste consilieri de-ai lui? Ca i-ar fi de foarte mare folos. Sigur, e si Pandelica in spatele ei, dar nu se compara cu Faraonul de Constanta.

   raspunde comentariului
 • Izvor izvor

  28 decembrie 2016 10:46

  Nici eu nu inteleg cum toate toapele femei sau barbati sint vot ati PRIMAR al capitalei. Nu pot crede Ca BUCURESTENII voteaza asa. Sau in Bucuresti au mai ramas numai Moldoveni??

  raspunde comentariului
  • Elena

   29 decembrie 2016 10:01

   Nu, în București e tot alaiul de neamuri al lor, nu au moldovenii a face pe aici.

   raspunde comentariului
 • gancea

  28 decembrie 2016 10:41

  Chiar ca nu inteleg ce va deranjeaza atita? -A-ti vrea cumva sa plateasca din banii ei ? Pai nu-i normal fiindca a fost si ea mititica in VIZITA DE LUCRU sau SCHIMB DE EXPERINTA,cum li se mai zice. La cit de prost e poporul,putea sa tirie dupa ea tot parlamentul ca tot nimic nu se intimpla. MAMALIGA ramine tot MAMALIGA

  raspunde comentariului
 • Boar

  28 decembrie 2016 10:37

  Fa Firea este emblema PSD .

  raspunde comentariului
 • Narcis

  28 decembrie 2016 10:02

  Nu mai carcotiti, chiar merita o recompensa pentru realizarile ei ati sarbatorit de 1 decembrie la arcul de triumf, aveti apa calda, caldura???? Eu sunt foarte multumit!!!! Prostii *****, ne meritam soarta.

  raspunde comentariului
 • De ce oare toti derbedeii si hotii

  28 decembrie 2016 9:47

  inclusiv aceasta individa,sunt votati de prostime?

  raspunde comentariului
  • "PARINTELE" gadea de HAZ-NAUA 3

   28 decembrie 2016 11:13

   Cum puteti scrie asa ceva despre "MAICUTZA" firea pandele de VOLUNTARI, care are la gat "CRUCEA PATRIARHALA" a PENALULUI DRAC-nea ??PS Pentru conformitate CRUDUTZA - TV-A1, de pe CENTURA BUCURESTIULUI !!

   raspunde comentariului
 • Jan

  28 decembrie 2016 9:29

  Din articol nu rezulta daca Pandele, care si-a platit separat cheltuielile, a dormit in camera platita de nevasta-sa , sau si-a luat camera separata. Intrebarea nu este rautacioasa, pt. ca daca Florentin era in delegatia separata a orasului Voluntari, trebuia sa deconteze si el cazarea.

  raspunde comentariului
 • ACDC

  28 decembrie 2016 9:29

  datorita numarului foarte mic de votanti la alegerile pentru Primaria Capitalei Bucuresti Firea si PSD au cistigat alegerile .Ei au venit la putere prin votul minoritar al Bucurestenilor pensionari ,taximetristi cu nostalgii ale regimului communist al lui Ceausescu care daca li se promite o mizerie de 2 mici gratuit sint gata sa isi vinda si parintii Mizeria asta Comunisto _PSD nu vine la putere singura .Mereu au fost votati de aceasi oameni care imediat dupa alegeri tipa ca sint furati de politicieni corupti .Ciuma Rosie PCR-FSN-PSD care in 1990 a initiat Mineriadele si care in vazul lumii civilizate a distrus universitati , sedii ale partidelor politice de opozitie si care a adus Romania inapoi cu cel putin 10 ani jefuieste Romania de 20 ani .Asta arata cit de educata populatia Capitalei si a Romaniei in general .Cine a vindut Romania strainilor in ultimii 25 ani . Nu a fost Johanis ,nici Ciolos .Cei care au vindut tara a fost PSD .Gabriela Firea fosta jurnalista la canalul TV al PSD numit Antena 3 Latrina 3 si care apartine unui fost Securist ,fost membru PCR in present in inchisoare pentru acte grave de coruptie devine Primar al Capitalei .La ce va asteptati ? Nu va respecta nici unfel de promisiune asa dupa cum nu isi va respecta nici Dragnea promisiunile facute in Campania electorala .Toti sint niste mincinosi si agenda lor nu are nimic de a face cu alegatorii .Toti sint la furat .Unde este Gabi Firea care varsa lacrimide crocodile la TV Antena 3 pentru suferintele bucurestenilor .Acum abuzeaza in servici pe banii publici ai celor care au ales-o .Acum are si stilista personala .Acesta este PSD pe care l-ati votat si bine ar fi sa va mareasca toate taxele si sa va fure pe toti si mai mult ca sa ii mai votati inca o datapentru ca asa meritati .Cind Silviu Brucan a declarat imediat dupa Revolutie ca Romania are nevoie de cel putin 25 ani sa invete ddespre democratie si sa o exercite toti asa numiti "romanii " au sarit in sus.Dar Silviu Bruncan intr-adevar a gresit cind a spus asa ceva pentru ca in fapt Romania are nevoie de inca 50 ani sa se educe despre valorile democratiei europene moderne. Roamnii nici nu stiau in ziua votului pe cine voteaza .Lasa ca vine Dragnea in curind la putere si sa va "educe " despre valorile democratiei europene cind va devein un adevarat dictator .Atunci romanii vor aprecia cea ce au pierdut exercitarea votului in alegeri libere .Romanii nu se pot conduce singuri ei trebuie condusi de acea a fost nevoie de un Ceausescu ,Iliescu ,Ponta si acum Dragnea .Toti se vaita de Basescu pe care personal nu il agreez ,sa vedeti ce o sa va bucurati cu totii sub dictatura rosie a Tovarasukui Dragnea care deja se vede ca dictator absolut al Romaniei .Inca nu a-ti vazut nimic dar urmeaza .Prin voturile voastre ati adus la puter o clasa oligarhica de tip neo communist si un Parlament care a ajuns de risul lumii .Sa vedem pest 3 ani ce amai ramas din Bucuresti sub condurea mafiota alui Firea si mai grav sa vedem cum va arata Romania dupa 4 ani de PSD cu dictatorul Dragnea la conducere . Prin comparative Basescu a fost un mic copil . Noroc

  raspunde comentariului
 • dr.Samarescu

  28 decembrie 2016 9:06

  Care "vesti importante "? Scapati România de corupti si atunci vom avea un an bun.La multi Ani buni !

  raspunde comentariului
 • Mihai_Canada

  28 decembrie 2016 2:08

  Spâla-ti-vâ cu ea pe ca,p câ doar voi ati votat-o ! La fel cu PSD-ul ! Oameni fârâ minte... Asa câ, nu vâ mai plîngeti !

  raspunde comentariului
 • Hoţii băă!

  28 decembrie 2016 0:01

  Plagiatorul Pandele a spurcat Tara Sfanta!

  raspunde comentariului
  • CRUDUTZA de pe centura BUCURESTIULUI

   28 decembrie 2016 8:52

   De ce credeti ca "MAICUTZA" FIREA PANDELE DE VOLUNTARI poarta CRUCIULITZA la gat ????Nu i-ar sta mai bine la gat cu SECERA CIOCANU ??PS Intrebarea vine de la tovarasul Ion Ilici Iliescu, mentorul spiritual al PCR-PSD-ALDE !!

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design