Istoria primului „tun“ imobiliar al lui Liviu Dragnea: Teleormanul a fost cumpărat cu un dolar pe metru pătrat | DEZVĂLUIRE ROMÂNIA LIBERĂ

de Catalin Prisacariu , 14 iulie 2017 - stire actualizata la ora 11:56, 07 iulie 2017

În contextul anchetei anunțate de Direcția Națională Anticorupție, privind legăturile lui Liviu Dragnea cu firma TelDrum, România liberă reia investigațiile privind afacerile lui Liviu Dragnea. 


Peste 18.000 de metri pătrați de clădiri și teren pentru numai 22.000 de dolari. Adică în jur de un dolar și 25 de cenți pentru fiecare metru pătrat de imobiliare constând în restaurante, spații comerciale, terenuri. Toate fuseseră ale statului. Până când, în 2005, au ajuns în proprietatea lui Liviu Dragnea.

Un tun imobiliar l-a transformat pe bugetarul Liviu Dragnea, la începutul anilor 2000, într-un burghez care putea trăi toată viața doar din rente. La mijloc, însă, nu a fost vreo afacere privată de succes, ci o învârteală cu statul, bazată pe funcțiile publice importante pe care Dragnea le deține de peste 20 de ani.

Începuturile: instalarea la Prefectura Teleorman

Între 1996 și 2000, Liviu Nicolae Dragnea a fost prefect al județului Teleorman. Era membru, atunci, al Partidului Democrat (PD). Ca prefect, Dragnea era reprezentantul guvernului în teritoriu.

Un guvern care controla și Fondul Proprietății de Stat (FPS), acel mamut care conținea toate întreprinderile, fabricile și, în general, entitățile economice ale fostului stat comunist care nu fuseseră încă privatizate. În Teleorman, FPS deținea Modern SA, o societate comercială pe acțiuni din Turnu Măgurele care deținea restaurantul local “Modern”, dar și “Hanul Diligenței” și alte spații comerciale în Turnu Măgurele. Era vorba de zeci de mii de metri pătrați de terenuri și clădiri moștenite de statul democratic de la fosta Republică Socialistă România, care le construise pentru “binele întregului popor”.

Intriga: privatizarea -Modern SA Turnu -Măgurele

Înființată în 1991 ca societate comercială capitalistă, Modern SA își schimbă în 1999 proprietarii. Statul, adică, prin FPS, o vinde unor privați. O privatizează, deci.

Primul și ultimul administrator (și, o vreme, acționar) al privatei Modern SA a fost Florinel Marinaș (personaj asupra căruia vom reveni și care, pentru o perioadă, a administrat firma împreună cu alți doi acționari). Mandatele lui de administrator s-au limitat, cumulat, la șase ani. Nici nu ar fi avut cum să fie mai lungi, în total, pentru că Modern SA (transformată, la un moment dat, în SRL – societate cu răspundere limitată) a fost dizolvată în 2005. Și nu pentru că vreo criză economică sau vreun dezastru natural ar fi împiedicat-o să mai funcționeze. Ci pentru că proprietarii firmei asta au decis. Dar numai după ce au golit-o de trofeele râvnite de la bun început, adică au luat terenurile și clădirile din proprietatea companiei.

Primul pas spre jaf: identificarea țintelor

Puține documente despre Modern SA mai sunt disponibile azi. În fond, la începutul anilor 2000, România nici măcar nu începuse procesul de aderare la Uniunea Europeană, legislația era complet netransparentă, statul acționa discrețio-nar, conflictul de interese (azi normat și sancționat) era pe atunci banal. To-tuși, “Monitorul Oficial” mai păstrează urme ale jafului de la Modern SA din Turnu Măgurele.

Prima dovadă încă disponibilă în “Monitorul Oficial”, referitoare la curățarea Modern SA de bunurile sale cele mai valoroase, se găsește într-o hotărâre a acționarilor Modern SA, din noiembrie 2002. Conform acesteia, “Se scot din fondul de comerț următoarele puncte de lucru: magazin alimentar, str. M. Kogălniceanu nr. 14, Turnu Măgurele; magazin mixt, str. M. Kogălniceanu, Turnu Măgurele, restaurant și discotecă nr. 14, str. Turnu Măgurele; restaurant și discotecă, șos. Alexandria km. 7, Hanul Diligenței, Turnu Măgurele” (facsimil 1).

Ce spune această decizie a proprietarilor Modern SA este că toate imobilele enumerate mai sus sunt, practic, indisponibilizate pentru activitățile firmei, urmând fie a fi vândute, fie a fi înstrăinate în alt fel.

Al doilea pas: Dragnea controlează peste 90%

Tot în noiembrie 2012, prin hotărârea nr. 5 a acționarilor Modern SA, se mai iau niște decizii. Prima și cea mai importantă este că se retrag trei acționari din firmă și-și cedează acțiunile unui al patrulea. A doua decizie este că doi dintre administratori se retrag, de asemenea. Iar a treia decizie este că forma de organizare se schimbă din SA (societate pe acțiuni) în SRL (societate cu răspundere limitată).

Iată cine erau cei trei acționari care se retrăgeau și cui cedau acțiunile (conform “Monitorului Oficial”): “Se retrag din societate: Ioniță Mădălin, în calitate de cedent, cedează 331 acțiuni nominative cu valoarea nominală de 25.000 lei (vechi – n.r.), în sumă de 8.275.000 lei (vechi – n.r.) către acționarul Dragnea Liviu Nicolae. Andrei Florea, în calitate de cedent, cedează 331 acțiuni nominative cu valoarea nominală de 25.000 lei (vechi – n.r.), în sumă de 8.275.000 lei (vechi – n.r.) către acționarul Dragnea Liviu Nicolae. DACOROM SRL, în calitate de cedent, cedează 331 acțiuni nominative cu valoarea nominală de 25.000 lei (vechi – n.r.), în sumă de 8.275.000 lei (vechi – n.r.) către acționarul Dragnea Liviu Nicolae” (facsimil 2).

Costul majorității: doar 746 milioane de lei vechi

Ce am aflat, așadar, că se întâmpla la sfârșitul lui 2002 în Modern SA? Am aflat că, probabil de la bun început, adică de la privatizarea companiei, în 1999, unul din acționari era Liviu Nicolae Dragnea. Și încă un acționar mare. Atenție, dacă Dragnea a intrat în companie încă din 1999, de la privatizare, se afla într-un conflict de interese evident (atunci, Dragnea era prefect, adică reprezentant în teritoriu al guvernului, iar FPS era controlată de guvern). La vremea aceea, însă, conflictul de interese nu era normat și nici sancționat.

În orice caz, în 2002, când deja devenise președinte al Consiliului Județean Teleorman (și trecuse la PSD, în 2001), Dragnea deținea mare parte din Modern SA, transformată în SRL.

Ba chiar, ca să fie clar pentru toată lumea, era și administrator al firmei (funcții aflate în incompatibilitate, conform legislației adoptate în 2007, dar inexistente în 2002). Acest lucru reiese din a treia decizie invocată anterior: “Se retrag din calitatea de administrator Andrei Florea și Dragnea Liviu Nicolae”. 

În același document din “Monitorul Oficial” (facsimil 2) se arată că Dragnea deținea peste 90% din Modern: “Dragnea Liviu Nicolae, 7461 părți sociale a 100.000 lei (vechi – n.r.) fiecare, în sumă de 746.100.000 lei (vechi – n.r.), cota de participare la beneficii/pierderi: 90,0018%”. 

Dragnea a dizolvat firma și i-a luat bunurile

Controlul total al Modern SRL este preluat de către Dragnea la începutul lui 2005. Conform hotărârii nr. 1 din 1 aprilie 2005, “Se retrage din societate, din calitatea de aasociat, dl. Marinaș Florinel, care cesionează întregul capital social deținut în societate, cu titlu gratuit, respectiv 828 (opt sute douăzeci și opt) părți sociale, cu valoare nominală de 100.000 lei (vechi – n.r.), în valoare totală de 82.800.000, către celălalt asociat, Dragne (Dragnea – n.r.) Liviu Nicolae, care primește. Astfel capitalul social total (...) este deținut de către Dragne (Dragnea – n.r.) Liviu Nicolae, care devine asociat unic”.

Dar Florinel Marinaș nu a dispărut de tot din Modern SRL: “Societatea va fi administrată în continuare de către dl. Marinaș Florinel, pentru un mandat nelimitat, de la data de 15.04.1999”.

O lună și jumătate mai târziu, după ce Dragnea devine asociat unic al Modern SRL, actualul șef al Camerei Deputaților își transferă sieși tot fondul imobiliar al firmei. Mai întâi, pe 17 mai 2005, decide dizolvarea Modern SRL: “Subsemnatul Dragnea Liviu Nicolae, în calitate de asociat unic, am hotărât dizolvarea fără lichidare a Societății Comerciale MODERN  S.R.L. (...), prin transmiterea universală a patrimoniului către asociatul unic” (facsimil 3).

A doua zi, pe 18 mai 2005, aflăm și ce bunuri imobiliare își transmite Dragnea lui însuși din Modern SRL: “Restaurant Modern – situat în Turnu Măgurele (...), compus din teren și clădiri în suprafață de 3.181,65 mp (...); Hanul Diligenței – situat în Turnu Măgurele (...), compus din teren și clădiri în suprafață de 6.741,26 mp (...); imobil situat în Turnu Măgurele (...), în suprafață de 76,30 mp (...); imobil situat în Turnu Măgurele (...), compus din teren și clădiri în suprafață de 8.422,96 mp (...).” (facsimil 4). Așadar, aproape 18.500 metri pătrați de clădiri și terenuri, bunuri dobândite de către Dragnea cu 746,1 milioane de lei vechi, adică 74.610 lei noi. La nivelul anului 2002, suma era echivalentul a 22.000 de dolari. De ce 2002? Pentru că doar până la nivelul acelui an a investit Dragnea în Modern SA/SRL, ulterior a primit gratuit restul de aproape 10% din acțiu-nile care-i lipseau.

Toți oamenii lui Dragnea: cumnatul, șoferul, sluga

Liviu Dragnea nu doar a avut acțiuni și, o vreme, chiar a administrat Modern SA, dar s-a asigurat că și restul acționarilor sunt, de fapt, aliații lui. În 2002, de exemplu, în Modern SA existau cinci asociați: Dragnea, Florinel Marinaș, Mădălin Ioniță, Andrei Florea și Dacorom SRL. 

Marinaș este, conform cotidianului “Adevărul”, cumnat al lui Liviu Dragnea. În septembrie 2014, publicația citată scria astfel: “DNA a dispus începerea urmăririi penale (pentru evaziune fiscală – n.r.) -împotriva deputatului PSD Adrian Simionescu şi a omului de afaceri Marian Fişcuci (fost -coleg de liceu al lui Dragnea, acționar la TelDrum SA, firmă pe care ar controla-o chiar actualul șef al Camerei Deputaților – n.r.). În vizorul DNA a intrat, în acelaşi dosar, şi cumnatul vicepremierului Liviu Dragnea, Marinaş Florinel”.

Mădălin Ioniță are alt tip de legătură cu Dragnea, conform “Academiei Cațavencu”: “În capul listei celor care au donat (la PSD – n.r.) câte 750.000.000 de lei (vechi – n.r.), adică vreo 20.000 de euro, îl regăsim pe şoferul lui Dragnea. Este vorba despre deja celebrul Mădălin Ioniţă, om băgat la înaintare de Dragnea în mai multe firme”.

Dacorom SRL a stat la originea altui mega-tun dat de familia Dragnea: intrarea în posesia fostei sale soții, Bombonica, a clădirii hotelului “Turris” din Turnu Măgurele. “Cel mai mare hotel din Turnu Măgurele, construit în 1983, a fost preluat în locaţie de gestiune de societatea Dacorom SRL înfiinţată în 1991, iar din 1996 a fost trecută, printr-un protocol, către o firmă a familiei Dragnea (...). Liviu Dragnea s-a ocupat de administrarea complexului printr-o firmă nou înființată, scăpând, astfel, de datoriile vechi. În anul 2000, FPS a vândut acţiunile Asociaţiei Salariaţilor SC Turris SA, iar un an mai târziu, pachetul majoritar a intrat în posesia Bombonicăi Dragnea (...)”, scria publicația electronică “Sursa zilei” în iulie 2014.

Unul dintre cei doi asociați ai Dacorom SRL, Petre Rădan, este cu siguranță foarte apropiat de Liviu Dragnea. “Petre Rădan, zis Paţică. Acest domn răspunde de tot ce înseamnă afacerile agricole ale firmei TelDrum. De la Turnu-Măgurele până la Uda, toate lucrările agricole se execută după sfaturile acestui chelner convertit peste noapte în agronom. (...) Dragnea îl foloseşte pentru tot ce are nevoie, de la cumpărarea de voturi la angajarea unor adversari politici. Paţică este cel care la toate alegerile soseşte cu mâncarea pentru membrii comisiilor electorale din zona Turnu”, arăta, în iunie 2011, “Turnu cu știri”, publicație electronică din Turnu Măgurele.

Niciunul dintre personajele citate mai sus nu și-a arătat disponibilitatea să ofere un punct de vedere pentru acest articol.

MONETIZARE. Imobiliare vândute și închiriate 

Dragnea a câștigat sume importante din imobiliarele dizolvatei Modern SA. Restaurantul “Modern”, de exemplu, a fost vândut unei companii care a construit pe locul respectiv un supermarket. Acesta pare a fi motivul pentru care, în prima declarație de avere completată de Dragnea în 2008, după intrarea în vigoare a legislației de integritate, restaurantul “Modern” nu mai apare (evident, nici suma de vânzare nu este menționată în vreun document public).

Apar, însă, “Hanul Diligenței” și spațiul comercial de pe strada HCC, la rubrica “Alte active producătoare de venituri nete, care însumate depășesc echivalentul a 5000 euro pe an” (facsimil 5). În ciuda acestei mențiuni, însă, Dragnea nu a menționat și sumele.

Comentarii

 • HOTU SEF

  15 august 2017 19:16

  FURATI BA TOATA TARA BASI PE ROMANI SA I FACETI SCLAVIPOATE ASA O SA SE DESTEPTE SI O SA SCUTURE PE HOTII ASTIA CARE RANJESC HAHAHA ALO CE SA SE PRESCRIE BA ASTA E JAF SI ATENTAT LA INTEGRUTATEA TYARII CARE SE PEDEPSETE CA TRADARE DE TARAAUZITI MA HOTILOR?

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  27 iulie 2017 14:55

  INTREBARI DERANJANTE PENTRU DRAGNEA. In 1999, CJ Teleorman, devine stapanul firmei TD= Tel Drum. In vara lui 2000, LD= Liviu Dragnea este ales presed. al CJT. Imediat, in septembrie 2000, LD a intrat in Consiliul de Administratie al regiei Tel Drum. De ce a acordat CJT un contract de 1,6 milioane RON, in 2001, unei firme de drumuri din Giurgiu si de ce propria firma TD nu a castigat niciun contract de la CJT in 2001 ? Asta a facut-o LD cumva, ca sa o declare pe TD neproductiva si ca sa o cumpere apoi pe bani cat mai putini ? De ce la privatizarea TD din 25-04-2002 s-a prezentat doar finul lui LD, Marian Fiscuci ? De ce nu s-a facut licitatie publica ? Cumva, fiindca LD hotarase sa cumpere pentru sine TD, pe numele unui om de incredere, ca sa poata acorda TD cat mai multe contracte fara concurs sau cu licitatii masluite ? De ce Fiscuci a platit doar 4. 000.000.000 lei=400.000 RON pe TD, cand valora in actele contabile de cinci ori mai mult ? De ce Nitulescu sustine public, ca banii platiti de Fiscuci pt TD au fost delapidati de LD sau de sotia sa Bombonica de la Directia pt Protectia Copilului ? De ce TD a castigat toate licitatiile publice de la CJT, dupa privatizare, adica dupa ce TD a fost cumparat de Fiscuci ? De ce TD a castigat, de exemplu, intr-un singur an, 2009, aprox. 400 milioane de RON, cand a fost apreciata ca neproductiva la momentul privatizarii din 2002 ? Si cum a putut TD sa castige apoi in numai 3 ani 2012, 2013, 2014 o suma totala de 166 milioane de euro ? In 2000, dupa ce a intrat in Consiliul Administrativ al TD, LD a pus CJT sa cumpere un utilaj foarte scump, Trenul Reciclator, care a costat 15,4 miliarde de lei= 1,54 milioane RON, folosit la asfaltari. In 24-11-2005, CJT a scos la licitatie Trenul Reciclator=TR. Pretul minim de pornire a fost de 3.251.600 RON. Nu s-a prezentat nimeni sa cumpere TR atat de scump. In 31-7-2006, la a doua licitatie, s-a prezentat doar finul M. Fiscuci si a primit TR contra sumei de 1,9 mil.RON, adica jumatate din cat valora TR in iulie 2006. Sunt multe intrebari pe care asteptam ca DNA sa le puna lui LD in legatura cu Tel Drum, in care infractorul a sifonat sute de milioane de euro prin contracte fara concurs si contracte trucate de la CJ si Primarii catre Tel Drum.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  20 iulie 2017 16:22

  INSULA DRAGNEA DE PE DUNARE. Comuna Seaca din Teleorman e situata la 15 km de Tr. Magurele, la 50 km de Alexandria si la 5 km de Dunare. Portiunea din drumul national DN 51A dintre Seaca si Tr. Magurele este aprox. paralela cu Dunarea. In dreptul comunei Seaca exista INSULA BELINA cu o suprafata de 210 ha, si un brat al Dunarii, BRATUL PAVEL, de 4,5 km si cu suprafata de 137 ha. Toate acestea au fost in administrarea Apelor Romane pana in 2013, cand Dragnea devenise ministru al M. Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Ponta, iar un apropiat al sau de pe langa Turnu Magurele, tanarul Adrian Gadea, il inlocuise pe Dragnea in postul de presedinte al CJT. Imediat dupa aceea, CJT a concesionat INSULA BELINA, BRATUL PAVEL si cateva sute de hectare de teren de pe malul Dunarii, exofirmei Tel Drum, in vederea infiintarii unui CENTRU TURISTIC TELORMANEAN pana in 2020, cu fonduri euro. Asa sa ne ajute Dumnezeu ! Dar ma tem ca o sa-l ajute numai pe Dragnea, daca o mai ramane pe afara.

  raspunde comentariului
 • un roman

  08 iulie 2017 12:39

  TALK B1- DRAGNEA, JAF DE UN MILIARD- MISTERUL UNUI IMPERIU PROTEJAT P 1 DIN 3B1TVChannel www.youtube.comwatch?v=awoiqmX72mM

  raspunde comentariului
 • un roman

  08 iulie 2017 12:36

  Dragnea se enerveaza la Inalta Curte Ce am furat, ce!? MALIN BOT www.youtube.comwatch?v=dcjl59sL6RE

  raspunde comentariului
 • un roman

  08 iulie 2017 12:34

  NOI SUNTEM,STATUL,MAFIA SI CORUPTIA,STATUL MAFIOT SI CORUPT

  raspunde comentariului
 • un roman

  08 iulie 2017 12:31

  CONACUL,CIOCOIULUI NEOSOCIALIST,,IMPERIUL DONULUI,EL,AL CORUPTULUI,MAFIOTULUI www.youtube.comwatch?v=37NiZKfCmcU

  raspunde comentariului
 • vasile

  08 iulie 2017 8:17

  Se adeverește ceea ce spunea Ion Rațiu prin 1992 averile sunt de trei feluri câștigate cinstit, moștenite și furate. Bogații noștri de astăzi și-au câștigat averile doar prin ultima, pentru că n-au avut timp să le câștige corect, iar moștenirile sunt cu cântec, cele mai multe. Când vedeți un bogat trebuie scuipat între ochi, 99,9 sunt hoți.

  raspunde comentariului
 • cristi

  07 iulie 2017 19:13

  Este interesant de urmarit traseul achizitiilor si instrainarilor, totul din patrimoniul statului si deloc neglijenta, participatia salariatilor la distrugerea firmelor in care lucrau. Institutiile au functionat ca simple instrumente in mana unora selectati sa se imbogateasca prin improprietarire intre comunisti si clientii lor. Cu un astfel de model am ajuns unde suntem.

  raspunde comentariului
 • Malin Bot e afara bine ca l-ati pastrat pe fiul de tarfa Prisacariu

  26 februarie 2017 23:11

  Bine ca l-ati dat afara de la "Romania libera" pe Malin Bot si l-ati pastrat in schimb pe fiul de tarfa Prisacariu. De cand se baga patronatul de la "Romania libera" sa dea afara redactori la ziarulvostru? Bot a fost demis cica direct de Adamescu,inseamna ca Sabin Borcan ,directorul vostru e de toate la ziar - maturatoare,fata in casa, om de paie,stilou ambulant, mop, numa director nu e. Jenanta presa mai avem,cu tot felul de prapaditzi cu pretentii de oameni de onoare si maniere de ciobani si sclavi.

  raspunde comentariului
 • Bursuc

  22 februarie 2017 22:05

  Reportajul asta este material redactional de IMBECILIZAT PROSTII care nu stiu ca prin anii * 90 cumparai cu 1 american 1m2 de teren prin Poiana Brasov sau Predeal. Personal am vandut un teren in Brasov cu care am renovat o casa si am cumparat alt teren in Predeal. asa ca stiu despre ce este vorba in acest articol asmutirea prostilor impotriva oponentilor politici ai celor pe care ai slugaresc cei de la Romabia Libera.

  raspunde comentariului
  • Tu ai cumparat?

   08 iulie 2017 3:47

   Esti mare "apropitar", ca Dragnea? Sau ai ramas si tu un "*******", cum zici de altii?

   raspunde comentariului
  • ilidia

   26 februarie 2017 19:45

   Schimba-ti "numele"". Orice "bursuc" e mai destept ca tine...

   raspunde comentariului
  • ioan

   26 februarie 2017 15:53

   nu stiam ca postaci erau asa bine platiti si pe vremea aceea incat se ocupau cu imobiliare. ii o diferenta uriasa mai ales na nivelul creierului. dar nu imi fac iluzi deoarece fanteziile si imaginatia lor este ca un fluviu. dar si mergand mai departe cu teoria ta, vrei sa spui ca dregnea este un ingeras????? chiar?????

   raspunde comentariului
 • rodica anna

  21 februarie 2017 19:39

  Alo justitia, dar pe acest hot la scara nationala ,numit Dragnea, cand intentionati sa-l trimiteti la puscarie unde ii este locul si cand dati sentinta de confiscare a tuturor bunurilor furate poporului si restituirea lor la vechiul proprietar, cel de drept, adica POPRUL???

  raspunde comentariului
 • Nini

  21 februarie 2017 16:42

  A fost Teleorman-ul. Urmeaza Romania!De ce? Pentru ca le permitem.

  raspunde comentariului
 • Maler Cornelius

  21 februarie 2017 12:50

  Tara este condusa de oameni care au furat Tara Romaneasca, oameni care nu au muncit in viata lor.Unde este legea 18 de a controla averile bugetarilor. Ce curat esti tu Dragnea si mai dai si sfaturi si esti revoltat impotriva DNA si indemni primarii rosii la furat.Da mana cu Putin si aruncati-va in Neva, doar o diparea bolsevismul. Sa-ti fie rusine Domnule Dragnea.

  raspunde comentariului
 • Diana

  21 februarie 2017 9:41

  Las' ca si gangsterul Al Capone a fost condamnat nu pentru crimele si abuzurile lui crunte ci pentru cea mai mica problema evaziune fiscala. Pai si Dragnea, care a devalizat firme de stat luandu-le total ilegal si abuziv patrimoniul, care si-a facut un conac imens pe o proprietate impunatoare, poate pica pentru ca a luat doua doamne care trebuiau sa aiba grija de copiii necajiti si le-a pus da aiba grija de el, ca, doar, si el este copil, nu? In sufletul lui, cel putin. Uita-te ca si trage la copii, luandu-si amanta de 24 de ani.

  raspunde comentariului
  • un roman

   08 iulie 2017 12:26

   Al Capone , a vazut catusele lanturile si justitia, sing-singul,bahamasul si Alcatrazul,a mierlito,Al ai nostri,sfirsesc,bine mersi acasa si cu banii,averi ascunse,

   raspunde comentariului
 • vreau sa nu am dreptate

  21 februarie 2017 7:12

  Ce sa faci cand citesti acest articol ?! Sa-l invidiezi pe dragnea ?! sa injuri institutiile statului care au permis jaful ?! Parlamentul care a dat legi ?! Sa-l asculti pe Petre Roman la televizor care ne spune ca s-a jefuit tara ?! iar tu sti de privatizarile din timpul lui Roman .....omul plangea azi de grija Tractorul Brasov si Autocamioane Brasov ........E tarziu domnule Prisacariu .....si din pacate nu poate sa-ti fie decat scarba . Cei care au trait jaful nu mai putem face nimic, ne-au invins iar cei care spera ca vor face ceva se inseala - iar Dragnea si altii ca el isi vad de treaba lor .....Priviti-l pe Iliescu ce batranel linistit si onorabil este - de parca a salvat natiunea ......

  raspunde comentariului
 • bebica

  21 februarie 2017 4:59

  Satul de rinjetul timp si mincinoasele promisiuni ale duetului Iliescu Roman , cu mindrie patriotica , m-am carat din tara . Urmaresc zi de zi de 27 ani ce se intimpla in tara mea draga , sperind s-a vad o schimbare in bine . Din pacate , se pare ca Romanilor le place extrem de mult culoare rosie ... PSD , ciuma rosie , altfel nu inteleg cum au cistigat baronii alegerile . Cea mai mare parte de vina in opinia mea , o are Antena 3 , masina de spalat creere pe banda rulanta , finantzata de Felix si aparata de sri . Jeguri penale ca Dragnea , Tariceanu , Ponta , Ilici ,Nastase , Gidea , clownul mircica , ghita , cucuveaua , at trebui pusi in formol , la Antipa . Trezeste-te Romine .

  raspunde comentariului
 • Teo

  20 februarie 2017 19:35

  Ca unul care am ceva cunostinte in domeniul privatizarii si administrarii societatilor comerciale as intreba autorul sau autorii articolului ce legi s-au incalcat? Altfel articolul nu este decat alta manipulare. Apropo stiti ca presedintele american a solicitat si obtinut scutirea de taxe si impozit pe profit pentru ca legea ii permitea acest lucru. Mai mult profesionism era necesar.

  raspunde comentariului
  • Este imoral!

   08 iulie 2017 3:57

   Este imoral sa vii cu justificarea golului legislativ, pentru a-i acorda unui bandit circumstante atenuante! Se pare ca totusi individul a incalcat legea in acest proces de transferare a bunurilor din judet, in contul lui si apoi, tot in contul lui, dar in Brazilia! Justitia ar putea stabili incalcarile si pedeapsa cuvenita! Sa speram ca o va face! Dar pentru ca exista oameni ca dumneata, care sar sa apere asemenea acte banditesti, numai pentru ca respectivul a ajuns sus de tot, de aceea este tara asta pe marginea prapastiei. Ai o contributie. Poate ti se merita!

   raspunde comentariului
  • ilidia

   26 februarie 2017 19:50

   Cel putin s-au falsificatvalorile aqcestor bunuri. Asta nu e infractiune? Cum s-a putu cumpara hotelul Turris cu pretul catorva apartamente ?

   raspunde comentariului
 • Turdean bobi

  20 februarie 2017 18:46
 • Bobi

  20 februarie 2017 18:45
 • Bobi

  20 februarie 2017 18:43
 • Vasile-Dorel Piţu

  20 februarie 2017 18:13

  Nu există pedeapsă destul de aspră pe măsura ticăloiei voastre începând de la Ion Iliescu la Dragnea, Ponta, ova i muli alii. DNA-ul are, sper, toate dosarele celor care au jefuit i distrus România. La fel ca mine, muli au luat drumul pribegiei văzând care este tendina politicienilor instaurai i consolidai prin crimă. Pedeapsa cu moartea ar fi prea blândă. Mai potrivit ar fi să-i ii în viaă, să le dai hrană normală, loc de dormit confortabil, dar peste zi ca un program de muncă de 8 ore, să-i expui într-o colivie unde trecătorii să-i poată privi în ochi, nici nu-i nevoie să-i scuipe ! Doar să-i privească în ochi. Asta ar duce i la o dezvoltare incredibilă a turismului intern i internaional. Ar fi un pelerinaj ca la mausoleul lui Lenin că tot erau din aceeai gacă. Ar dudui turismul, ca la Ponta economia în capul lui ! Dragă DNA, nu ne dezamăgi. Umflă-i !

  raspunde comentariului
  • Vasile-Dorel Piţu

   20 februarie 2017 18:27

   EDITORUL DUMNEAVOASTRA MANANCA ANUMITE DIACRITICE. De aceea am reluat mesajul. SE POATE bre ? Nu există pedeapsă destul de aspră pe măsura ticălosiei voastre începând de la Ion Iliescu la Dragnea, Ponta, Sova si multi altii. DNA-ul are, sper, toate dosarele celor care au jefuit si distrus România. La fel ca mine, multi au luat drumul pribegiei văzând care este tendinta politicienilor instaurati si consolidati prin crimă. Pedeapsa cu moartea ar fi prea blândă. Mai potrivit ar fi să-i tii în viată, să le dai hrană normală, loc de dormit confortabil, dar peste zi ca un program de muncă de 8 ore, să-i expui într-o colivie unde trecătorii să-i poată privi în ochi, nici nu-i nevoie să-i scuipe ! Doar să-i privească în ochi. Asta ar duce si la o dezvoltare incredibilă a turismului intern si international. Ar fi un pelerinaj ca la mausoleul lui Lenin că tot erau din aceeasi gască. Ar dudui turismul, ca la Ponta economia în capul lui ! Dragă DNA, nu ne dezamăgi. Umflă-i !

   raspunde comentariului
 • Cruela

  20 februarie 2017 15:36

  DACA NICI DUPA ACEST ARTICOL FOARTE BINE DOCUMENTAT D N A NU SE SESIZEAZA DIN OFICIU INSEAMNA CA SUNTEM PIERDUTI ,FARA SPERANTA CA ACEST BORFAS VA DA INAPOI TOT CE A LUAT CU JAPCA SI TOTODATA PEDEPSIT PENTRU SPOLIEREA TARII.ALOOO,SE AUDE ACOLO LA DNA SI LA PROCURATURA?SAU VRETI SA-L MAI LASATI SA MAI AGONISEASCA PRECUM NASTASE.??

  raspunde comentariului
  • Ronin

   08 iulie 2017 4:11

   Vorba multă sărăcia omului...țării in acest caz nimeni nu poate lua cu el nimic din ce a "agonisit" nici Dragnea nici nimeni....oare pentru el nu se găsește totuși un glonte ceva, bombitza sub mașina, ceva sniper etc. Viermele asta e o catastrofa naționala! Am plecat Acu 35!!! De ani, da in '82 sunt happy ca am reușit să-l sparg ne ceașca dar trist pe ce am lăsat in urma! It's time to kill!

   raspunde comentariului
 • val

  20 februarie 2017 14:40

  Trebuie ca acest articol sa fie reluat de toata presa si tocat cateva zile si pe televiziuni .Puteti da imagini cu domeniul domnului Dragnea ,cu afecerile baiatului care la 23ani invarte milioane de euro....Poate se trezeste si DNA si sa-l ia pt adevarate fapte de coruptie .Acest individ este mult prea toxic pt Romania ,se crede invincibil ,barosanul,...Asa s-au crezut si Nastase si Ponta sper sa-l vad cat mi repede disparut din peisajul politic si sa-l ia cu el si pe Tariceanu.

  raspunde comentariului
 • Asa arata mai toti oamenii de afaceri

  20 februarie 2017 13:44

  din Romania,au succes si perspicacitate.Cu pretul unei garsoniere nenorocite pot cumpara zeci de milioane de euro.

  raspunde comentariului
 • ion

  20 februarie 2017 11:38

  in ritmul asta dragnea il intrece pe nascase ...apropo de nascase ,a inceput sa scoata iar nasul pe la haznaua 3. dragnea are o foame de bani si putere infinita ...cred ca e ceausescu e mic copil .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:33

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:32

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:32

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:32

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  20 februarie 2017 10:32

  A inceput ca un bisnitar ,ca un mafiot ,a continuat ca baron local ,s-a cocotat in partid pe orce ,iar azi tupeistul bate cu pumnul in masa !!,se vrea l om al tarii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,asta poate fi posibil doar intr-o tara de IDIOTI !!!!!!!!!!!!.

  raspunde comentariului
 • andia

  20 februarie 2017 10:23

  Bugetarul Romaniei cu miloane de euro in conturi.Asta o stim toti care am urmarit viata politica in ultimii ani.Dar justitia ce asteapta ?Si pe Nastase l-au luat pt maruntisuri.Cum de nu ati iesit la vot pt ca acest individ si multi ca el sa nu ajunga sa aiba atata putere.Dupa ce Roamania un an de zile a avut un premier onest si ne-a aratat cum trebuie condusa o tara ati crezut ca indiferent cine vine la putere va fi la fel.Uite ca v-at inselat iar PSD se demonstreaza ca este cel mai toxicpartid.Asa ca data viitoare IESITI LA VOT chiar daca nu aveti cu cine vota ,votati raul cel mai mic sau va anulati votul si astfel PSD ALDE nu ar mai fi avut in veci majoritate si cearta s-ar fi mutat in parlament.Nu ar fi fost nevoie ca noi sa stam in frig .Isi sprgeau capetele intre ei

  raspunde comentariului
  • Cauta explicatia

   08 iulie 2017 4:10

   Antenele au avut un rol urias in transformarea unei bune parti a populatiei intr-o masa amorfa, manipulabila, usor de mintit si mituit. Banditii, ca acesta care e subiectul articolului, au facut avere saracind o buna parte a populatiei, in parte ascultatoare a antenelor. PSD a pregatit un asa-zis program de guvernare, bazat pe minciuni crase, pe promisiuni aberante, nesustenabile. Partea saraca, foarte saraca si multi pensionari, ca si mare parte din bugetari au inghitit momeala si au votat cu distrugatorii tarii. Si asa am ajuns aici. Mai grav este ca banditii sunt foarte aproape de a sufoca DNA-ul si Justitia si de a o inlatura pe Kovesi de la sefia DNA. Daca lasam sa se intample acest lucru, suntem gata, nu mai exista sansa pentru Romania, pentru noi si copiii nostri. Deci trebuie sa intarim miscarea REZIST!

   raspunde comentariului
 • Lucian

  20 februarie 2017 9:18

  Exact asa s-a intamplat in Orsova! Dw fapt cred ca in toata tara. DNA ar putea ancheta la Orsova!

  raspunde comentariului
 • iansdtre

  20 februarie 2017 7:47

  Zdreanta asta ,este unul di cei mai imbogatiti din romania si nimeni nu face nimic ,oare justitia a paralizat de tot?Gunoiul asta de Dragnea vrea sa fie stapanul Romaniei si nimeni nu face nimic oare a paralizat toata tara asta?Ba chiar banda lui terorizeaza romanii interzicandu-le sa-si ia cu ei copiii la proteste oare chiar a parazizat Romania si nu se poate sa fie gonit cu ciomegele?Cea mai potrivita intrebare pe care Johannis poate sa o formuleze la referendum este-Vreti sa fiti stapaniti de o banda de tzigani in frunte cu puscariasul Dragnea?sau --vreti sa deveniti o tara de tzigani si rusinea Europei?sau Vreti sa dispareti toti romanii din aceasta tara si sa o lasati in ghiarele tziganilor?

  raspunde comentariului
 • Fritz

  20 februarie 2017 2:06

  Am revenit....ptr. cei interesati ,sunt departe, foarte departe de Romania, dar nu voi uita niciodata unde m-am format ca om...muncesc cinstit aici, ...nu sunt mai bogat decit in Romania, dar nu regret "never" ca am plecat de unde m-am nascut....acum sa revin la acest "ZDREANTA" = Dragnea... citesc cum el spune ca vavor decide niste ministrii, sau ministru la Justitie....MAMA care mai facut cine vorbeste si pronunta cuvantul " Ministru" ...Bai ZERO ...nu pot sa-ti zic om, ptr ca asta e un cuvint care nu are nici o legatura cu tine ....char sti ce inseamna "Ministru"???? Te gindesti sigur la vre-o cirpa de stes pe jos....Bai ZERO=Dragnea citeste ******** si tu putin istorie si vezi e inseamna un ministru...dute la perioda interbelica, sau citeste istoria altor tari, mult mai mari, democrate decit tara pe care incerti sa o ingropi....Fratilor asta crede ca " ministru" este un fel de curvele alea care stau linga el ....Ma tem ca Romania nu va scapa de zdrente like Dragnea, Taricianu, Ponta si multi alti , atit de usor....va fi foarte greu, dar sper sa mai traiesc momentele cind acesti impostori vor fi dupa gratii...

  raspunde comentariului
 • Angela

  20 februarie 2017 2:00

  Faptele astea trebuie scrise. De aceea presa libera este asa de importanta. Presa libera si adevarata nu ceea vanduta de care Romania din nefericire e plina la ora actuala.Toata lumea trebuie sa inteleaga cum au facut banii shobolanii ashtia roshii care conduc acum Romania - si sa traga concluzii. Apoi Dumnezeu cu mila .

  raspunde comentariului
 • CHARLIE

  20 februarie 2017 1:54

  D-nele Fritz! Ce poti sa faci acum dupa 27 de ani. Poti sa-i pui sare pe coada!

  raspunde comentariului
 • Fritz

  20 februarie 2017 1:47

  Ptr. mine este imposibil sa cred si sa vad, cum un partid asa de mare ca PSD nu are oameni in frunte cu o morala deosebita, si se lasa condus de orice MIZERIE ca acest Dragnea....dupa ce a fost condus de alte mizere nume Iliescu, Nastase, Ponta....Eu sunt de mai bine de 20 ani departe de Romania, si poate nu ar trebui sa-mi pase prea mult, dar sincer sunt revoltat si continui sa sufar cind vad asa oameni la conducerea tari Tariceanu, Dragnea, Ponta si alti cacati mai mici, sau mai mari....nu am cuvintesau am, dar nu pot sa le scriu... sa spun tot ce gandesc....imi pare sincer rau pentru oameni cinstiti din Romania..voi reveni cu alte comentarii...

  raspunde comentariului
  • Oameni psd

   20 februarie 2017 8:42

   Iti explic eu ca sa ntelegi pe scurt promarii pesede , acei zevci de primari care au senat sa-l dea jospe primar Iasi, sunt tot ca si el au facut toata viata lor furaciuni din parimoniul statului au din bugetul statului, prin diverse fire ca si el. Acei indivizi tin partidul cu adevarat De aceea vrea dragbea sa disculpe diverse in cod penal si tot de aceea acestia ol apars si vor sa lasam guvrenul sa guverneze. Ve spune primarul de la tara este sfant. Aia voteaza imbecilulu neinformat. Valabil si la oras, de altfel. Nu imi imaginez cu e bucurestenii auvotat firea nici acum..

   raspunde comentariului
 • G

  20 februarie 2017 1:08

  In mormant nu va lua cu el niciun metru patrat iar in iad va cere un pahar cu apa saracilor.

  raspunde comentariului
 • Mihai

  19 februarie 2017 23:00

  Ar trebui investigata averea tuturor politicienilor! Sa justifice tot ce au "agonisit" in ultimii 27 de ani!

  raspunde comentariului
 • alta intrebare

  19 februarie 2017 22:25

  Nu face o multinationala cata avere a facut Dragnea cu un salariu de bugetar.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design