Un medic celebru din Cluj este acuzat de un pacient că l-a operat la degetul greșit

de Mihai Diac , 14 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 00:36, 14 septembrie 2017
Foto: Arhivă

Un tânăr îl acuză pe un celebru chirurg clujean de malpraxis, informează miercuri TVR.

Pacientul a fost operat la mâna stângă, în urmă cu o săptămână, din cauza unei rupturi de tendon. Numai că ruptura a fost la degetul mic, iar medicul l-a operat la cel mijlociu.

Pacientul spune că se va adresa Colegiului Medicilor.

Diagnosticul este ruptură de tendon la un deget, dar în document apar intervenţii chirurgicale la două degete. 

Tânărul povesteşte că, la aproximativ 15 minute după începerea operaţiei, şi-a dat seama că ceva nu este în regulă şi i-a atras atenţia medicului.

"Îi spun doctorului 'Așa de bine ține anestezia, încât nu-mi dau seama că lucrați la degetul mic'. Moment în care s-a panicat, s-a oprit din muncă şi m-a întrebat 'Da' nu la degetul mijlociu aveai probleme?'. 'Nu, domnule doctor, la degetul mic'", a explicat Vlad Manases.

Acum, Vlad Manases are cusături la două degete de la mâna stângă.

"Am avut o discuţie cu el, într-adevăr, pe urmă, după ce s-a terminat operația, și și-a cerut scuze, și-a recunoscut vina. Oarecum era vina împărțită între  el și asistenții lui, pentru că nici ei nu i-au spus, poate de frică, 'domnule profesor, nu operați pe degetul corect'", povesteşte Vlad. 

Cel pe care Vlad Manases îl acuză de neatenţie este un medic celebru atât în Cluj, cât şi la nivel naţional. 

Profesorul doctor Alexandru Georgescu este de 26 de ani şeful Clinicii de chirugie plastică şi microchirugie reconstructivă a spitalului de recuperare. 

Loading...

Comentarii

  • costica

    14 septembrie 2017 8:16

    FI INTELIGENT SI GANDESTE PENTRU VIITOR SANSA TA ESTE AICI!INTRA SI VEZI!CAND AFACEREA VA AJUNGE DEPARTE O SA REGRETI!AI SCAPAT TRENUL SI NU STI CAND VINE ALTUL!?Te provoc sa testezi rapid acest sistem cu totul revolutionar de lucru acasa! Fa bani din confortul casei si bucura-te de prosperitate! LINK httpswww.youtube.comwatch?v=l423jWxz6t8Noi iti oferim toate instrumentele de care ai nevoie! Fa bani si in timpul liber! Sistemul lucreaza automat 24 din 24!Suntem o echipa de viitor!Cea mai mare provocare te asteapta cu aceasta afacere la domiciliu, simpla dar de mare viitor! IN CURAND NE EXTINDEM CU SISTEMUL SI PE PIATA MONDIALA!?httpimdsistem.rowp-login.php?action=registerref=40INFO LA pacurarucostica1963gmail com

    raspunde comentariului
anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design