20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialRăsfăț pentru piele și simțuri cu arome exotice

Răsfăț pentru piele și simțuri cu arome exotice

Vrei să te bucuri de relaxare și de îngrijire eficientă pentru corp? După o zi obositoare chiar meriți o pauză de relaxare…încântă-ți simțurile și corpul cu un amestec de arome exotice, reconfortante, menite să-ți ofere o experiență de neuitat.

Descoperă CHAPTER, o linie de îngrijire și răsfăț al corpului și părului. Produse special create să-ți îmbie simțurile, cele 5 combinații extraordinare de fructe exotice și flori alese te vor purta într-o călătorie unică senzorială.

Ingredientele unice din compoziția produselor CHAPTER (florile alese și fructele exotice) sunt aduse din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii pentru ca pielea ta să se simtă hidratată, părul revitalizat, iar mintea energizată. Ambalajele luminoase, aromele exclusive și ingredientele speciale te vor purta departe de stresul cotidian și te vor ajuta să-ți reîncarci bateriile, tranformând rutina zilnică de îngrijire într-o experiență unică.

CHAPTER este o linie completă de cosmetice care conține mai multe sortimente de șampon, balsam de păr, gel de duș, exfoliant de corp, loțiune de corp, ulei de masaj, perle de baie, cremă de mâini și balsam de buze, menite să vă ofere un tratament complet pentru corp și minte.

– Cosmeticele pentru corp de la CHAPTER oferă hidratare eficientă și de durată, lăsând o senzație naturală și plăcută de catifelare. Aceste efecte se datorează conținutului ridicat de glicerină sau alantoină, care ajută la reducerea pierderii de apă din epidermă.

– Cosmeticele pentru păr de la CHAPTER au o compoziție ușoară ce oferă volum fără a îngreuna firul de păr. De asemenea, acestea descurcă și îndreaptă chiar și părul rebel, conferind strălucire și prevenind deteriorarea acestuia.

Produsele CHAPTER sunt disponibile doar în farmaciile Sensiblu.

 

Cele mai citite

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă